• Stránka 1 z 1
Mladí HLSA
Zdravičko, čo je to za úroveň portálu keď dáte 15,16 ročným HLSA? LOOL??? veď to su neskúsene ešte tzv. decká ktoré nemajú skúsenosti tvle dajte dakú vekovú hranicu ja neviem 18 + na HLSA aby tam bol niekto dospelí, a nie deti ktoré ešte nevedia rozmýšlať
a sú potom namyslení a myslia si že su neviem čo že oooo ja mam HLSA tak som pán, zrobte poriadok už!
Neberte to ako urážku ale potom na toho HLSA aj každý inač pozerá a dovoluje si knemu, a potom ten hlsa dáva bany....

Neberte to ako urážku ale potom na toho HLSA aj každý inač pozerá a dovoluje si knemu, a potom ten hlsa dáva bany....
>>> Admin All CTF <<<
>>> Steam ACC - KeXT3r <<<
Všetky problémy, otázky atď čo sa týka CTF modu >>> Private message [PM]!
>>> Steam ACC - KeXT3r <<<
Všetky problémy, otázky atď čo sa týka CTF modu >>> Private message [PM]!
-
KeXT3r - Pokročilý
Mladí HLSA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mladí HLSA
Nazdar, tohle se mě netýká, ale napíši k tomu svoje. Opravdu nepochopím typ lidí jako jsi ty. Nevím, zda-li trpíš poruchou osobnosti, že máš potřebu si neustále vymýšlet a vydávat se za někoho jiného, vytvářet si nové učty a mermomocí si žádat tam kde to jde, především u mě v supportu. Nebudu tady ani vzpomínat, kolik jsi dostal banů na web a stejně je obcházíš. Jsi ještě v pubertě, jde to na tobě znát. Časem až vyzraješ, uvědomíš si, jak se máš chovat. Tím tvým infantilním přístupem k lidem si moc nepomůžeš. Nebudu tady ani vzpomínat, že jsi mě urážel, konkrétně mou přítelkyni. Taktéž jsi urážel a shazoval autoritu HLSA. Zamysli se nad sebou, pokud takhle budeš pokračovat, dopadneš špatně, to mi věř.
-
Hoolder - Spamer
o.o
napiš něco takového ještě jednou a na web se už nedostaneš.
LOCK
napiš něco takového ještě jednou a na web se už nedostaneš.
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
Jsem velký pán, to máš pravdu no a je to proto, že mám HLSA no. Ban ti ani nemá smysl dávat, když ho obejdeš, tak co s tebou no... :/ Řekni doma mámě, co tu děláš, že provokuješ lidi, kteří chtějí v poklidu dělat svoje věci a uvidíme, co ti na to řekne - ne, nepochválí tě a lízátko ti též nedá. Takže abych to shrnul:
• HLSA dostanou pouze lidé, kteří si jej zřejmě zaslouží - jinak by ho přece nedostali
• NEZÁLEŽÍ NA VĚKU, ale na schopnostech toho člověka - jestli dokáže koordinovat team, hodný a zároveň zlý, atd. - každý má mimochodem jiný styl
• říkal jsi mi, že jsem děcko, když je mi 16 - vzpamatuj se, podle tvého chování bych ti tipnul tak -5, ale to je přece fyzicky nemožné (=kdo je tu děcko ? TY)
• tím, co tu píšeš a co píšeš mě a ostatním jen dokazuješ to, že jsi prostě lama a ostatním závidíš jejich pozici
A prosím tě - nezakládej si další účty, protože je to fakt trapné, když to stejně vždycky zjistíme.
PS: Už nejsi admin na CTF, tak si to smaž z podpisu.
EDIT: Toto si o tobě myslím já:

• HLSA dostanou pouze lidé, kteří si jej zřejmě zaslouží - jinak by ho přece nedostali
• NEZÁLEŽÍ NA VĚKU, ale na schopnostech toho člověka - jestli dokáže koordinovat team, hodný a zároveň zlý, atd. - každý má mimochodem jiný styl

• říkal jsi mi, že jsem děcko, když je mi 16 - vzpamatuj se, podle tvého chování bych ti tipnul tak -5, ale to je přece fyzicky nemožné (=kdo je tu děcko ? TY)
• tím, co tu píšeš a co píšeš mě a ostatním jen dokazuješ to, že jsi prostě lama a ostatním závidíš jejich pozici
A prosím tě - nezakládej si další účty, protože je to fakt trapné, když to stejně vždycky zjistíme.

PS: Už nejsi admin na CTF, tak si to smaž z podpisu.
EDIT: Toto si o tobě myslím já:

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
To mělo být na rohlíka? Vtipné. Kdyby to nenapsal, tak jsem nevěděl, že mu je "pouze" šestnáct. Často ho potkávám na TS(ts.gamesites.cz) a měl jsem za to, že mu je min. kolem devatenácti, dle jeho chování a vystupování. Jinak jak napsal, HLSA nedostane jen tak někdo. A že ti zrovna nepadne člověk, který je shodou okolností i vyšší admin, tak to svedeš na jeho ego, které má údajně díky vyššímu postu? Opravdu? Tohle mi přijde hodně infantilní a trapné. Tím, že na někoho začneš házet špínu nic nezískáš. Vlastně ano, odpor a negativní zájem o tvou osobu. Zkus nad tím popřemýšlet, než příště do světa vypustíš podobný nesmysl.
-
lenny - Zkušený
No já mu klidně ze svého věku půjčím dalších 16 let, protože vyspělý a rozumný na to je
ale vzhedem k tomu co tu píšeš, takový rozum budeš budovat dlouho, zamysli se nad sebou !!!!
Nemohl jsem si odpustit comment
lock

ale vzhedem k tomu co tu píšeš, takový rozum budeš budovat dlouho, zamysli se nad sebou !!!!
Nemohl jsem si odpustit comment

lock
Spettro^
-
Spettro - Zkušený
Těch dalších 20 topiců který založil a já mu je smazal, samy o sobě vypovídají o jeho mentální vyspělosti
nějak bych to neřešil xD
edit by lenny: Můžu mu dát ban? Mně to udělá dobřeeeee

edit by lenny: Můžu mu dát ban? Mně to udělá dobřeeeee

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1