I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Sigmousek, grab

Příspěvekod MikyCT » 11 říj 2014, 18:48

Ahoj, týmto chcem dať sťažnosť na jedného z admin teamu. Hrala sa mapa na servery - JailBreak #3. Mapa - jail_indiana. Admin Sigmousek bol na servery. Posledný hráč u TT si vybral duel proti CT's všetkých zabil okrem mňa. Ja som bol niekde na konci mapy a videl som, že kempi v cele hore. Potom vyšiel z cely a išiel rovno do zbrojky a dopĺňal si životy admin si absolútne neplnil svoje povinnosti a napriek tomu ma grabol vezdvôvodne o zem. Potom sa odpojil a prišli dvaja admini na server a to boli - Dies a ešte jeden to si už nepamätám aký (nick). Sťažnosť je bez dôkazov a to ma štve.. Chcem vidieť vyjadrenie od Sigmouska, prečo sa zachoval ako sa zachoval.. :x. Ahooj :roll:
MikyCT
Amatér
Amatér

Sigmousek, grab

od Rumcajz » 11 říj 2014, 18:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sigmousek, grab

Příspěvekod Sigmousek » 11 říj 2014, 19:03

Ahoj .. Já jsem ho neviděl že by šel do zbrojky, vím že chvíli kempil v cele, už sem ho chtěl dát ven když slyším že ty říkáš že když tak kempí tak půjdeš děrovat cely a vidím tě že jdeš k těm dělům, tak on vyšel protože tě slyšel, tys byl furt na hradbách a on dole u boxu. A určitě víš že PP se odehrává na volném prostranství, tak nemáš co být na hradbách, střílet na něj z hradeb (ukrývat se tam). Přiznávám že TT kempilo asi 15 vteřin v cele, nevěnoval jsem se úplně hře ale tys udělal chybu, vyhrožuješ že jdeš děrovat a střílíš na něj z hradeb. ;) Ahoooj..
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
Sigmousek
Drbna
Drbna

Příspěvekod MikyCT » 11 říj 2014, 19:37

Momentík chlapček zlatý, ja som na neho nestrieľal z hradieb, keď bol schovaný v cele. A to, že som povedal, keď kempi idem predierovať cely, to som nemyslel vážne. Tým, že som to povedal, tak som ho chcel vystrašiť aby vyšiel z cely vonku. Po 10 (sec. vyšiel). A hneď som chcel ísť dolu z hradieb ale nezastihol som ho. Išiel do zbrojky doplnil si a potom so ho už vôbec nevidel. Ešte Ti aj hráči v chate písali, že si doplňuje a kempi. A ty si ma grabol o zem :). Na čo ísť za ním do zbrojky, keď si doplňuje HP? NO LOGIC. :roll:..
MikyCT
Amatér
Amatér

Příspěvekod jysi » 11 říj 2014, 20:58 VIP

No podle mě se to vyřeší úplně jednoduše. Dodej důkaz o přestupku admina ( demo ), jinak ti mohu rovnou napsat že ti tento topic někdo lockne z důvodu nedodání důkazu.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod MikyCT » 11 říj 2014, 22:24

Písal som, že nemám dôkaz. Ale boli tam aj hráči CT. Ktorí to tvrdili aj ostatným adminom. Tak si to locknite je mi to jedno.
MikyCT
Amatér
Amatér

Příspěvekod Sigmousek » 11 říj 2014, 22:24

Ještě dodám že jsem se nesoustředil 100% na hru, Ale to co jsem povídal platilo, neviděl jsem ho jít do zbrojky a ten hráč co kempil vyšel skoro hned .. A ty si na tich hradbách byl daleko déle než on v té cele ..
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
Sigmousek
Drbna
Drbna

Příspěvekod MikyCT » 11 říj 2014, 22:50

Hráči ti spamovali v chate že kempí a dopĺňa si HP, jeho som nevidel kedy vyšiel zo zbrojky.. Neskôr som nakukol cez tie stĺpy tak som ho už videl a išiel som dole a ty si ma hodil o zem tak neviem čo tu píšeš za nezmysly.
MikyCT
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hele » 12 říj 2014, 06:51

Nemám se tady co vyjadřovat.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 říj 2014, 07:13

Pokud T byl 15 sec. v cele, měl dostat slay.
Admin si dá příště pozor.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy