• Stránka 1 z 1
Sigmousek, grab
Ahoj, týmto chcem dať sťažnosť na jedného z admin teamu. Hrala sa mapa na servery - JailBreak #3. Mapa - jail_indiana. Admin Sigmousek bol na servery. Posledný hráč u TT si vybral duel proti CT's všetkých zabil okrem mňa. Ja som bol niekde na konci mapy a videl som, že kempi v cele hore. Potom vyšiel z cely a išiel rovno do zbrojky a dopĺňal si životy admin si absolútne neplnil svoje povinnosti a napriek tomu ma grabol vezdvôvodne o zem. Potom sa odpojil a prišli dvaja admini na server a to boli - Dies a ešte jeden to si už nepamätám aký (nick). Sťažnosť je bez dôkazov a to ma štve.. Chcem vidieť vyjadrenie od Sigmouska, prečo sa zachoval ako sa zachoval..
. Ahooj 

-
MikyCT - Amatér
Sigmousek, grab
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sigmousek, grab
Ahoj .. Já jsem ho neviděl že by šel do zbrojky, vím že chvíli kempil v cele, už sem ho chtěl dát ven když slyším že ty říkáš že když tak kempí tak půjdeš děrovat cely a vidím tě že jdeš k těm dělům, tak on vyšel protože tě slyšel, tys byl furt na hradbách a on dole u boxu. A určitě víš že PP se odehrává na volném prostranství, tak nemáš co být na hradbách, střílet na něj z hradeb (ukrývat se tam). Přiznávám že TT kempilo asi 15 vteřin v cele, nevěnoval jsem se úplně hře ale tys udělal chybu, vyhrožuješ že jdeš děrovat a střílíš na něj z hradeb.
Ahoooj..

STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
Momentík chlapček zlatý, ja som na neho nestrieľal z hradieb, keď bol schovaný v cele. A to, že som povedal, keď kempi idem predierovať cely, to som nemyslel vážne. Tým, že som to povedal, tak som ho chcel vystrašiť aby vyšiel z cely vonku. Po 10 (sec. vyšiel). A hneď som chcel ísť dolu z hradieb ale nezastihol som ho. Išiel do zbrojky doplnil si a potom so ho už vôbec nevidel. Ešte Ti aj hráči v chate písali, že si doplňuje a kempi. A ty si ma grabol o zem
. Na čo ísť za ním do zbrojky, keď si doplňuje HP? NO LOGIC.
..

-
MikyCT - Amatér
No podle mě se to vyřeší úplně jednoduše. Dodej důkaz o přestupku admina ( demo ), jinak ti mohu rovnou napsat že ti tento topic někdo lockne z důvodu nedodání důkazu.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Písal som, že nemám dôkaz. Ale boli tam aj hráči CT. Ktorí to tvrdili aj ostatným adminom. Tak si to locknite je mi to jedno.
-
MikyCT - Amatér
Ještě dodám že jsem se nesoustředil 100% na hru, Ale to co jsem povídal platilo, neviděl jsem ho jít do zbrojky a ten hráč co kempil vyšel skoro hned .. A ty si na tich hradbách byl daleko déle než on v té cele ..
STEAM: Sigmousek
-
Sigmousek - Drbna
Hráči ti spamovali v chate že kempí a dopĺňa si HP, jeho som nevidel kedy vyšiel zo zbrojky.. Neskôr som nakukol cez tie stĺpy tak som ho už videl a išiel som dole a ty si ma hodil o zem tak neviem čo tu píšeš za nezmysly.
-
MikyCT - Amatér
Nemám se tady co vyjadřovat.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Pokud T byl 15 sec. v cele, měl dostat slay.
Admin si dá příště pozor.
lock
Admin si dá příště pozor.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1