Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Bhop na zombie serveroch

Příspěvekod keron » 21 říj 2014, 20:22

:)

moja odpoved.

Mozem prelozit tvoj text aj takto.

Zapnem si SH, ved nech ostatni hejtuju, aby som bol rovny im. Zapnite si ho vsetci.

Ked lietas s termom, tak ja si nezapinam csko po tazkom dni, aby som tu mieril posratou mysou a nahanal nejaku texturu, ktora sa tam miha ako prijebana.

Uz aj teraz ked som vyvoleny, si tam lietam ako hero. Neviem na co je to dobre. Ked chces hrat, tak vyhravaj strategiou a logikou. Strielanim a vyuzivanim moznosti hry. Chalani to nastavili dobre a tych moznosti je dost.

Nemusis sa teleportovat kade tade. Som zvedavy kolko krat ty trafis smokerom bhopera, ktory to vie a meni smer vo velkej rychlosti. Nie som tu, aby ma pri hre jeblo, ale aby som si v klude hral. A ked chces trenovat svoje neuveritelne mega reflexy, tak chod niekam, kde tu svoju vasen ukojis.

Napisali to niekolko krat zrozumitelne. Skac si na zaciatku kola. Neutekaj bhopom pred zombie, ked ta nahana. Ked to tak vies dobre hrat, ako pises. Tak so speed humanom utecies skoro vzdy. A mas aj terma a hanibala. Hawk :P
keron
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 21 říj 2014, 20:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod kironet » 26 říj 2014, 00:31

Niggas píše:Keby nájdem niektorý z mojich starých topicov, kde som to jasne vysvetlil, aj by som ti ho sem dal, koho to zaujíma, pohladá v zkratke sa to dá vysvetlit jednoducho. Bhop sa na zm nikdy netrestal, trestalo sa len Kazenie hry, ono si to len niektorý admini v minulosti nastavili podla seba a preto sa tu potom objavili nezrovnalosti v tom, ako to riešit.

Nehazej to na adminy, ty pravidla byly nastaveny HLSA, a byl jsem u toho(na poradě) kdy se řešilo že se BHOP má prostě trestat...
PS:Neviděl jsem ani jednoho admina co by dál ban za to že si někdo skače bhop na straně.
I já jsem dával max kick, ban jen tehdy když nestačil xy kicku.
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod albinekGS » 26 říj 2014, 14:51

Asi vám to pořád nemyslí.. Řeknu to takhle uvidím Bhop budu ho trestat na ZM se bhop nemá co dělat takže koho uvidím že bhopuje a utíká před Frstom nebo když je last hned to slapuju,slayuju,kickuju.
albinekGS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod keron » 28 říj 2014, 23:01

albinekGS píše:Asi vám to pořád nemyslí.. Řeknu to takhle uvidím Bhop budu ho trestat na ZM se bhop nemá co dělat takže koho uvidím že bhopuje a utíká před Frstom nebo když je last hned to slapuju,slayuju,kickuju.

n1. Konecne clovek, ktory sa vie vcitit do koze hraca, ktory nahana bhopera. Respekt. :) A dnes mi este jeden admin napisal, ze nemam plakat, ked niekto bhopuje. Mohli by ste rovno dat na wheelup command slay, nech ich to rovno zabije. :D
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Niggas » 29 říj 2014, 14:11

Admin vie, v akých situáciach proti bhopu zakročit. A vedia to už aj hráči. Najvyšší čas bhop kauzu uzavriet.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Předchozí

Zpět na Zombie Servery