• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
[*M*] zm_dd_evolution
Název mapy: zm_dd_evolution
Pro jaký mód je mapa vytvořena: Zombie Plague 7.1
Autor: Luther
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: ne (pouze reklama na mojí osobu a GameSites
)
Popis mapy: Malá mapa pro 32 hráčů. I když mapa nabízí 10 kemp k ukrytí před zombies má, stejně jako její známější verze, okraje po kterých se lze pohybovat. Na tyto terasy je možné vylézt hned z několika míst (z cca 5-6 míst).
Slovo autora: Byli (a jsou) hráči, kterým zm_dd přišla příliš velká a tak jsem vyrobil novou variaci ze které jsem odstranil nudné oblasti, kde nikdo neběhal kvůli adrenalinu a nebo nekempil, protože tam stejně kempi nebyli.
Zůstalo tak jen to nejlepší - oba spawny a plantoviště. Navíc oproti zm_dd má tato mapa vyšší skybox, takže se terminátoři a hanibalové můžou volně prolítávat po mapě a obdivovat její krásy.
Vzhledem k její celkové otevřenosti ji lze přirovnat k zm_army (případně verzi, která je na GS serverech - zm_army_tn_beta3)
Link na stažení: zm_dd_evolution
Screeny: T spawn, "nový domeček", plant A, CT spawn, menší nenápadná reklama, místní katakomby spojující několik částí mapy
Pro jaký mód je mapa vytvořena: Zombie Plague 7.1
Autor: Luther
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: ne (pouze reklama na mojí osobu a GameSites

Popis mapy: Malá mapa pro 32 hráčů. I když mapa nabízí 10 kemp k ukrytí před zombies má, stejně jako její známější verze, okraje po kterých se lze pohybovat. Na tyto terasy je možné vylézt hned z několika míst (z cca 5-6 míst).
Slovo autora: Byli (a jsou) hráči, kterým zm_dd přišla příliš velká a tak jsem vyrobil novou variaci ze které jsem odstranil nudné oblasti, kde nikdo neběhal kvůli adrenalinu a nebo nekempil, protože tam stejně kempi nebyli.

Link na stažení: zm_dd_evolution
Screeny: T spawn, "nový domeček", plant A, CT spawn, menší nenápadná reklama, místní katakomby spojující několik částí mapy
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
[*M*] zm_dd_evolution
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [*M*] zm_dd_evolution
Jupíí!
Celá mapa úplně luxusní! Jen mě mrzí, že jsi odstranil takovou tu šachtu u plantu.. Pár těch dřevěných kempů by šlo možná trošku líp zakomponovat do prostředí, ale to už je jen menší né moc podstatná drobnost
.. Žádný drop FPS jsem nezaznamenal..
Tudle mapu na ZM prostě chci, pokud nebude shazovat server jako zm_dd.. Myslím že bude oblíbená minimálně stejně jako stará dd!
GJ!
99,5%
Celá mapa úplně luxusní! Jen mě mrzí, že jsi odstranil takovou tu šachtu u plantu.. Pár těch dřevěných kempů by šlo možná trošku líp zakomponovat do prostředí, ale to už je jen menší né moc podstatná drobnost

Tudle mapu na ZM prostě chci, pokud nebude shazovat server jako zm_dd.. Myslím že bude oblíbená minimálně stejně jako stará dd!

GJ!
99,5%
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
Orbikaz píše:Jupíí!
Celá mapa úplně luxusní! Jen mě mrzí, že jsi odstranil takovou tu šachtu u plantu.. Pár těch dřevěných kempů by šlo možná trošku líp zakomponovat do prostředí, ale to už je jen menší né moc podstatná drobnost.. Žádný drop FPS jsem nezaznamenal..
GJ!
99,5%
Díky za skvělý názor.

-
Luther - Spamerův sluha

btw. na T spawnu se na tu "texturu" bez gravityho nedá skočit úmyslně?
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
Orbikaz píše:Jo a teď jsem si všiml.. ještě by to někde chtělo naházet armor
Jakou texturu přesně myslíš?
A k těm zbraním, granátům a ai armoru. Vzhledem k tomu, že hráč vše potřebně dostane nebo si vybere na začátku každého kola mi příjde zbytečné na mapu dávat např. minigun, světlici atpod.

-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Orbikaz píše:Jo a teď jsem si všiml.. ještě by to někde chtělo naházet armor
Jakou texturu přesně myslíš?
A k těm zbraním, granátům a ai armoru. Vzhledem k tomu, že hráč vše potřebně dostane nebo si vybere na začátku každého kola mi příjde zbytečné na mapu dávat např. minigun, světlici atpod.
Na T spawnu se na ten výběžek nedá skočit tím klasickým skokem u schůdků..
Dávat tam minigun nebo světlici je kravina, ale ty vesty se docela vyplatily (samozřejmě by nesměly být pro celej server), ale třeba jen pro 5-10 hráčů
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
Zrovna včera som hral zm_dd a po niekolkých minútach hry zas padla. Zmazat sa má až v update, no ked tu je zanu rovno máme náhrada, čo takto ich zamenit skôr ? Zaujímalo by ma, čo k tomu dw. alebo xter. btw. pridal by som tam ešte niekde pumpovacie brokády
milujem ich

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Abych vám obou udělal radost, tak udělám ještě jednu zombie mapu, kde budou jak vesty tak i nějaký ty zbraně (třeba XM1014).
Ale jsem rád, že zatím jsou na tuhle jenom kladné ohlasy. 

-
Luther - Spamerův sluha
Mne sa tiež mapka páči len tých kemp mohlo byť viacej 

-
Kamikadzee - Spamerův sluha
Kamikadzee píše:Mne sa tiež mapka páči len tých kemp mohlo byť viacej
No řeknu to takhle. Malá mapka = málo kemp.

-
Luther - Spamerův sluha
je super, že máme do update už hned 2 nový mapy 

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:je super, že máme do update už hned 2 nový mapy
Jsem rád, že se líbí hlavně vedení (tobě) a počítá se s ní i do updatu.

-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Dwandy píše:je super, že máme do update už hned 2 nový mapy
výběrem map do zomboe modu trávím vždycky několik dní Většinou to je tak že stáhnu 200 map a z nich je použitelných sotva 5, takže je hledání fakt náročný (nejde jen o kempy, světlost mapy, prostory a tak podobně, ale taky o zpracování - map kde padá FPS, nebo se to nějakým dalším způsobem trhá je fakt mraky...) no tyhle mapy se mi líbí protože splnujou všechno co náš zombie vyžaduje
-
Dwandy píše:Luther píše:Dwandy píše:je super, že máme do update už hned 2 nový mapy
výběrem map do zomboe modu trávím vždycky několik dní Většinou to je tak že stáhnu 200 map a z nich je použitelných sotva 5, takže je hledání fakt náročný (nejde jen o kempy, světlost mapy, prostory a tak podobně, ale taky o zpracování - map kde padá FPS, nebo se to nějakým dalším způsobem trhá je fakt mraky...)
V tom s tebou souhlasím. Většina map pro ZM je třeba přeplácaných vším možným ale bugy a jiné problémy, které obsahují jim ubírají na použitelnosti. Proto se u svých map snažím o co nejlepší optimalizaci.
Jinak k tomu bodu o světlosti. Nenastavuje si to každý server sám spolu se skyboxem?

-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Dwandy píše:Luther píše:Dwandy píše:je super, že máme do update už hned 2 nový mapy
Jinak k tomu bodu o světlosti. Nenastavuje si to každý server sám spolu se skyboxem?I když je fakt, že se snažím mít na svých mapách stejnou světlost jako na Mini (o něco nižší než na Chronicu) se skyboxem Chronicu, aby mohli mapy hlavně na můj kdysi oblíbený server.
No právě že se to nastavuje a když je mapa tmavá už v základu, tak server tam nastaví světlo ještě mnohem nižší a je to prostě na houby. Nejlepší je mít mapy maximálně světlé a nechat server rozhodnout, jak to má vypadat

-
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3