• Stránka 1 z 1
Nový počítač
Zdravím, jelikož na mne nikdo na Vánoce nemyslí, rozhodl jsem se, že si pod stromeček nadělím nový počítač... Samozřejmně abych si to "ulehčil" , tak si ho budu skládat.Chtěl bych vědět vaše názory, popřípadě co doporučit...
Nechci to na ty nejnadupanější hry apod... Hlavně, že to stačí na WoWko,CSko,LoLko,Dotu atd atd
Kdyžtak mi připomente, na co jsem zapoměl
Základní deska: GIGABYTE AM1M-S2H
Grafická karta: GIGABYTE N730D5-2GI
Procesor: AMD Athlon X2 340
RAM : 2GB (Mám)
Pevný disk: Seagate Momentus SpinPoint M8 500GB
Peace and Sex , Symbio

Peace and Sex , Symbio
#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Nový počítač
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nový počítač
když už, tak na hry spíš intel tím pádem i novou desku, disk určitě 7200rpm, 5400 je dost omezující s píše bych volil wd... a nevidím napájecí zdroj...

-
KOF - Profesionál
KOF píše:když už, tak na hry spíš intel tím pádem i novou desku, disk určitě 7200rpm, 5400 je dost omezující s píše bych volil wd... a nevidím napájecí zdroj...
Je ve zdrojích nějaký rozdíl? Jestli bych mohl použít ten svůj starý... nebo kdyžtak mi doporuč něco na tuhle sestavu

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Symbio píše:KOF píše:když už, tak na hry spíš intel tím pádem i novou desku, disk určitě 7200rpm, 5400 je dost omezující s píše bych volil wd... a nevidím napájecí zdroj...
Je ve zdrojích nějaký rozdíl? Jestli bych mohl použít ten svůj starý... nebo kdyžtak mi doporuč něco na tuhle sestavu
Zalezi co mas za zdroj

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Symbio píše:Zdravím, jelikož na mne nikdo na Vánoce nemyslí, rozhodl jsem se, že si pod stromeček nadělím nový počítač... Samozřejmně abych si to "ulehčil" , tak si ho budu skládat.Chtěl bych vědět vaše názory, popřípadě co doporučit...Nechci to na ty nejnadupanější hry apod... Hlavně, že to stačí na WoWko,CSko,LoLko,Dotu atd atd
![]()
Peace and Sex , Symbio
Treba sa na to pozrieť triezvo:
Tieto tvoje komponenty sú od základu zle navrhnuté.
Do AM1 socket-u na doske nemôžeš dať procesor čo je určený pre päticu FM2 (ani naopak).
AMD Athlon X2 340 vnímaj ako jedno jadro s HT.
Tiež grafika 730 nie je na hry vhodná a do FM2+ socket-u sa určite nájde APU čo ju prekoná za lepšiu cenu.
Ďalej RAM 1) nie je jedno aká a kam. 2) 2GB ti stačia jedine pre Win7 32bit.
Daj mám sumu stropu tvojho rozpočtu, mi ti to celé prekopeme a navrhneme ti všetko tak aby dobre bolo.
e.zima: pri zdroji, musíš mať takú kabeláž, ktorá ti bude spĺňať napájacie požiadavky základnej dosky. (to by pre tento tvoj prípad malo stačiť -> býva to väčšinou 24 + 4 pin)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:Symbio píše:Zdravím, jelikož na mne nikdo na Vánoce nemyslí, rozhodl jsem se, že si pod stromeček nadělím nový počítač... Samozřejmně abych si to "ulehčil" , tak si ho budu skládat.Chtěl bych vědět vaše názory, popřípadě co doporučit...Nechci to na ty nejnadupanější hry apod... Hlavně, že to stačí na WoWko,CSko,LoLko,Dotu atd atd
![]()
Peace and Sex , Symbio
Treba sa na to pozrieť triezvo:
Tieto tvoje komponenty sú od základu zle navrhnuté.
Do AM1 socket-u na doske nemôžeš dať procesor čo je určený pre päticu FM2 (ani naopak).
AMD Athlon X2 340 vnímaj ako jedno jadro s HT.
Tiež grafika 730 nie je na hry vhodná a do FM2+ socket-u sa určite nájde APU čo ju prekoná za lepšiu cenu.
Ďalej RAM 1) nie je jedno aká a kam. 2) 2GB ti stačia jedine pre Win7 32bit.
Daj mám sumu stropu tvojho rozpočtu, mi ti to celé prekopeme a navrhneme ti všetko tak aby dobre bolo.
e.zima: pri zdroji, musíš mať takú kabeláž, ktorá ti bude spĺňať napájacie požiadavky základnej dosky. (to by pre tento tvoj prípad malo stačiť -> býva to väčšinou 24 + 4 pin)
Já se v tom moc nevyznám, tudíž jsem rád za to, že mi chceš pomoct

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Kámoš mě nakonec ukecal na to, abych začal hrát airsoft
Takže budu investovat do výbavy a né do počítače
Omlouvám se za váš ztracený čas a prosím oLOCK.

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
• Stránka 1 z 1