Vše ohledně kategorie serverů: Jump Servery

HNS / Návrh

Příspěvekod Ended » 28 lis 2014, 13:32

Zdravím , během dne mě napadla taková věc , možná je to blbost ale podle mě by se tím zvětšila komunita na hns.
Takže jedná se o klasický HNS a udělal bych že i NOvipka by mohli mít i 1 VIP výhodu , Například speed na 10 sekund , podle mě by se tím víc zvýšila komunita. A aby si ty novipka nestěžovali typem , "
Bože ta lama má speed , vez vipka ani frag atd.
. Je to jen na vás , já sem zde dal jen návrh. A nebo pro ty novipka bych vymyslel nějakou novou výhodu. A tohle je možná ještě větší kravina , přidat do VIP menu aby si mohli koupit třeba Tčka nebo i Ctčka o pár HP víc , třeba jen 120 HP . a nebo nějak tak. Prostě mě to jen během dne napadlo.
Shrnutí :

NOVIP - Dovolit novip hráčům speed
VIP - Aby mohli si koupit o 10 nebo o 20 hp víc.
Doufám že se aspoň můj návrh líbil a nějak se po tom nějak kouknete a dáte rozhodní verdikt. A poprosil bych i hráče kteří hrajou na HNS klasik a i nějaké adminy o vyjádření. Odemně vše. Hezký den
Ended
Pokročilý
Pokročilý

HNS / Návrh

od Rumcajz » 28 lis 2014, 13:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HNS / Návrh

Příspěvekod Tesko » 28 lis 2014, 14:24

Ahoj,
dle mého je to úplná hloupost, protože jsem NIKDY NIKDE neviděl, že by noVIP mělo VIP výhodu.
Je to hloupost už jen z principu.
Tesko
Spamer
Spamer

Příspěvekod Whoik » 28 lis 2014, 14:30 VIP

1) Zajímavý nápad, ale ta výhoda se jmenuje VIP výhoda, protože je jenom pro VIP.

Pak by si mohli zase VIP stěžovat, na co si kupovali VIP, když by tu výhodu mohli mít i bez ní. Proto je tento návrh nerealizovatelný.

2) Zlepšování a přidávání VIP výhod probíhá průběžně, proto nemůžeme vyloučit, že něco podobného bude.
Whoik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Ended » 28 lis 2014, 15:50

Pak by si mohli zase VIP stěžovat, na co si kupovali VIP, když by tu výhodu mohli mít i bez ní. Proto je tento návrh nerealizovatelný.

Máš pravdu , ale já to myslel tak že VIPKA neztratí tu výhodu , oni ji budou mít furt ale že by se to přidalo i Novipkám , jestli jsem to teda dobře pochopil.
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Lam1k » 28 lis 2014, 16:07 VIP

Čau. Asi si whoika špatně pochopil takže ti to zkusím vysvětlit i když to whoik napsal uplně přehledně :-D

Hráči si koupili VIP výhody s tím že to jsou výhody které budou mít jen oni , nikoliv NO VIP hráči. Takže kdyby se tahle výhoda dala i novpikám tak by si ty VIP hráči stěžovali naco si koupili to VIP když se pak ta jejich výhoda dá hráčům kteří za tu výhodu nic platit nemuseli.Doufám že si to pochopil.
Ale jinak nápad dobrý. ;)
Hezký den.
Lam1k
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Ended » 28 lis 2014, 16:12

Joooo tak :twisted: Já sem ale máslo.
No nic , aspoň děkuji že ste ocenili to co sem napsal , myslím tím to že jste mi napsali dobrý nápad. Mohl bych vás poprosit aby ste to nezamykali? Třeba dnes ještě něco vymyslím a bude to aspoň něco co bude dávat smysl. No ale pokud to tu překáží můžete lock.
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod hTcinfo » 30 lis 2014, 15:45 VIP

Ty vip výhody na hns se už tolikrát předělávaly.. je to udělané tak, že jenom s "mocí" VIP kolo nevyhraješ ;) takže nejsi v takové nevýhodě pokud to vip nemáš.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Ended » 01 pro 2014, 18:59

A ještě jeden dodatek , nevím jestli se to tu rozebíralo ale přijde mi to takoví zbytečný , Jak admin chce například kicknout nějakého hráče a v chatu se objeví Admin : Blabla kickl blabla . Nemohlo by se to skrýt? Podle mě pro adminy by to bylo lepší aby kdyby jim někdo nadával a zrovna spectujou nějakého cheatera tak aby se takhle zbytečně neprozradily.
Ended
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod hTcinfo » 02 pro 2014, 13:14 VIP

Dobrá připomínka, ale popravdě pokud je ten hráč (což z 99% je) vybušnej, vrátí se na server a začně vykřikovat jakej debilek ho kicknul ;)
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Ended » 02 pro 2014, 14:22

Jo tak jasný , ale hodilo by se to. Admini by to měli pak lehčí k lovení " potvor " kteří porušují pravidla a nebo cheatují.
Kdyby se vrátil z5 na server a začal by znova nadávat a nebo by napsal proč mě kickl , tak by se prostě ozval a mohl být už klid. A nebo prostě napíše
KICKL TĚ ZA NADÁVKY
a kdyby to napsal v tomhle formátu tak by prostě nepoznal jestli je to on admin a nebo to píše nějakej hráč či kolega.
Ended
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod hTcinfo » 02 pro 2014, 21:01 VIP

Nic to nezmění na faktu, že hráči se dozví o adminovi na serveru :P
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Jump Servery