• Stránka 1 z 1
HNS / Návrh
Zdravím , během dne mě napadla taková věc , možná je to blbost ale podle mě by se tím zvětšila komunita na hns.
Takže jedná se o klasický HNS a udělal bych že i NOvipka by mohli mít i 1 VIP výhodu , Například speed na 10 sekund , podle mě by se tím víc zvýšila komunita. A aby si ty novipka nestěžovali typem , "
Shrnutí :
NOVIP - Dovolit novip hráčům speed
VIP - Aby mohli si koupit o 10 nebo o 20 hp víc.
Doufám že se aspoň můj návrh líbil a nějak se po tom nějak kouknete a dáte rozhodní verdikt. A poprosil bych i hráče kteří hrajou na HNS klasik a i nějaké adminy o vyjádření. Odemně vše. Hezký den
Takže jedná se o klasický HNS a udělal bych že i NOvipka by mohli mít i 1 VIP výhodu , Například speed na 10 sekund , podle mě by se tím víc zvýšila komunita. A aby si ty novipka nestěžovali typem , "
. Je to jen na vás , já sem zde dal jen návrh. A nebo pro ty novipka bych vymyslel nějakou novou výhodu. A tohle je možná ještě větší kravina , přidat do VIP menu aby si mohli koupit třeba Tčka nebo i Ctčka o pár HP víc , třeba jen 120 HP . a nebo nějak tak. Prostě mě to jen během dne napadlo.Bože ta lama má speed , vez vipka ani frag atd.
Shrnutí :
NOVIP - Dovolit novip hráčům speed
VIP - Aby mohli si koupit o 10 nebo o 20 hp víc.
Doufám že se aspoň můj návrh líbil a nějak se po tom nějak kouknete a dáte rozhodní verdikt. A poprosil bych i hráče kteří hrajou na HNS klasik a i nějaké adminy o vyjádření. Odemně vše. Hezký den
- Ended
- Pokročilý
HNS / Návrh
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS / Návrh
Ahoj,
dle mého je to úplná hloupost, protože jsem NIKDY NIKDE neviděl, že by noVIP mělo VIP výhodu.
Je to hloupost už jen z principu.
dle mého je to úplná hloupost, protože jsem NIKDY NIKDE neviděl, že by noVIP mělo VIP výhodu.
Je to hloupost už jen z principu.
-
Tesko - Spamer
1) Zajímavý nápad, ale ta výhoda se jmenuje VIP výhoda, protože je jenom pro VIP.
Pak by si mohli zase VIP stěžovat, na co si kupovali VIP, když by tu výhodu mohli mít i bez ní. Proto je tento návrh nerealizovatelný.
2) Zlepšování a přidávání VIP výhod probíhá průběžně, proto nemůžeme vyloučit, že něco podobného bude.
Pak by si mohli zase VIP stěžovat, na co si kupovali VIP, když by tu výhodu mohli mít i bez ní. Proto je tento návrh nerealizovatelný.
2) Zlepšování a přidávání VIP výhod probíhá průběžně, proto nemůžeme vyloučit, že něco podobného bude.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Máš pravdu , ale já to myslel tak že VIPKA neztratí tu výhodu , oni ji budou mít furt ale že by se to přidalo i Novipkám , jestli jsem to teda dobře pochopil.
- Ended
- Pokročilý
Čau. Asi si whoika špatně pochopil takže ti to zkusím vysvětlit i když to whoik napsal uplně přehledně 
Hráči si koupili VIP výhody s tím že to jsou výhody které budou mít jen oni , nikoliv NO VIP hráči. Takže kdyby se tahle výhoda dala i novpikám tak by si ty VIP hráči stěžovali naco si koupili to VIP když se pak ta jejich výhoda dá hráčům kteří za tu výhodu nic platit nemuseli.Doufám že si to pochopil.
Ale jinak nápad dobrý.
Hezký den.

Hráči si koupili VIP výhody s tím že to jsou výhody které budou mít jen oni , nikoliv NO VIP hráči. Takže kdyby se tahle výhoda dala i novpikám tak by si ty VIP hráči stěžovali naco si koupili to VIP když se pak ta jejich výhoda dá hráčům kteří za tu výhodu nic platit nemuseli.Doufám že si to pochopil.
Ale jinak nápad dobrý.

Hezký den.
-
Lam1k - CS 1.6 Admin
Joooo tak
Já sem ale máslo.
No nic , aspoň děkuji že ste ocenili to co sem napsal , myslím tím to že jste mi napsali dobrý nápad. Mohl bych vás poprosit aby ste to nezamykali? Třeba dnes ještě něco vymyslím a bude to aspoň něco co bude dávat smysl. No ale pokud to tu překáží můžete lock.

No nic , aspoň děkuji že ste ocenili to co sem napsal , myslím tím to že jste mi napsali dobrý nápad. Mohl bych vás poprosit aby ste to nezamykali? Třeba dnes ještě něco vymyslím a bude to aspoň něco co bude dávat smysl. No ale pokud to tu překáží můžete lock.
- Ended
- Pokročilý
Ty vip výhody na hns se už tolikrát předělávaly.. je to udělané tak, že jenom s "mocí" VIP kolo nevyhraješ
takže nejsi v takové nevýhodě pokud to vip nemáš.

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
A ještě jeden dodatek , nevím jestli se to tu rozebíralo ale přijde mi to takoví zbytečný , Jak admin chce například kicknout nějakého hráče a v chatu se objeví Admin : Blabla kickl blabla . Nemohlo by se to skrýt? Podle mě pro adminy by to bylo lepší aby kdyby jim někdo nadával a zrovna spectujou nějakého cheatera tak aby se takhle zbytečně neprozradily.
Ended
Ended
- Ended
- Pokročilý
Dobrá připomínka, ale popravdě pokud je ten hráč (což z 99% je) vybušnej, vrátí se na server a začně vykřikovat jakej debilek ho kicknul 

-
hTcinfo - Spamer
Jo tak jasný , ale hodilo by se to. Admini by to měli pak lehčí k lovení " potvor " kteří porušují pravidla a nebo cheatují.
Kdyby se vrátil z5 na server a začal by znova nadávat a nebo by napsal proč mě kickl , tak by se prostě ozval a mohl být už klid. A nebo prostě napíše
Ended
Kdyby se vrátil z5 na server a začal by znova nadávat a nebo by napsal proč mě kickl , tak by se prostě ozval a mohl být už klid. A nebo prostě napíše
a kdyby to napsal v tomhle formátu tak by prostě nepoznal jestli je to on admin a nebo to píše nějakej hráč či kolega.KICKL TĚ ZA NADÁVKY
Ended
- Ended
- Pokročilý
Nic to nezmění na faktu, že hráči se dozví o adminovi na serveru 

-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1