Program

Příspěvekod Hoover » 06 pro 2014, 11:51 VIP

Zdrastvuj,
nepoznáte nejaký freeware program, kde by som si pesničku mohol rozložiť na stopy a s nimi potom pracovať? Celkom by sa mi to hodilo :D Hľadal som i stránky, ale väčšina buď moju pesničku nemá alebo sa BT potom stiahnuť nedá.
Díky ;) :D
Hoover
Spamer
Spamer

Program

od Rumcajz » 06 pro 2014, 11:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Program

Příspěvekod esko » 06 pro 2014, 14:07 VIP

Nejsem si jist, ale myslím, že Audacity to dokáže
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
esko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Hoover » 06 pro 2014, 14:52 VIP

eSSSSicko píše:Nejsem si jist, ale myslím, že Audacity to dokáže

Obrázek
Díky bro :lol:

Audacity už mám, teraz som zistil, že tam môžem nahrať pesničku :D len teraz neviem ako ju rozložiť na stopy :(
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod R4gn4r0K » 08 pro 2014, 09:51

pokial dobre viem, nic podobne neexistuje, nakolko ziaden z beznych zvukovych formatov nie je ulozeny v stopach, ale v audiostreame s pripadnou kompresiou... mozes akurat tak skusit frekvencne odfiltrovat casti skladby, ale kvalita bude hrozna s mnozstvom ruseni...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Hoover » 08 pro 2014, 10:39 VIP

R4gn4r0K píše:pokial dobre viem, nic podobne neexistuje, nakolko ziaden z beznych zvukovych formatov nie je ulozeny v stopach, ale v audiostreame s pripadnou kompresiou... mozes akurat tak skusit frekvencne odfiltrovat casti skladby, ale kvalita bude hrozna s mnozstvom ruseni...

Pozeral som na internete cez Audacity a skúšal odfiltrovať hlas. Aj to celom vyšlo bez výraznejšej straty kvality. Len práve že ja chcem hlas nechať a odfiltrovať inú frekvenciu a na google nič nie je. Asi sa budem spoľahnúť na stránky Čo mi pošlete. BTW gp5 nie je riešenie a na songsterr sa mi nechce platiť :D
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Khertys » 13 pro 2014, 21:55 VIP

Pripadne dalsi navrhy zaslany v pm, lock.
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Zpět na Vyriešené topicy