• Stránka 1 z 1
Program
Zdrastvuj,
nepoznáte nejaký freeware program, kde by som si pesničku mohol rozložiť na stopy a s nimi potom pracovať? Celkom by sa mi to hodilo
Hľadal som i stránky, ale väčšina buď moju pesničku nemá alebo sa BT potom stiahnuť nedá.
Díky

nepoznáte nejaký freeware program, kde by som si pesničku mohol rozložiť na stopy a s nimi potom pracovať? Celkom by sa mi to hodilo

Díky

-
Hoover - Spamer
Re: Program
Nejsem si jist, ale myslím, že Audacity to dokáže
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
eSSSSicko píše:Nejsem si jist, ale myslím, že Audacity to dokáže

Díky bro

Audacity už mám, teraz som zistil, že tam môžem nahrať pesničku

-
Hoover - Spamer
pokial dobre viem, nic podobne neexistuje, nakolko ziaden z beznych zvukovych formatov nie je ulozeny v stopach, ale v audiostreame s pripadnou kompresiou... mozes akurat tak skusit frekvencne odfiltrovat casti skladby, ale kvalita bude hrozna s mnozstvom ruseni...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
R4gn4r0K píše:pokial dobre viem, nic podobne neexistuje, nakolko ziaden z beznych zvukovych formatov nie je ulozeny v stopach, ale v audiostreame s pripadnou kompresiou... mozes akurat tak skusit frekvencne odfiltrovat casti skladby, ale kvalita bude hrozna s mnozstvom ruseni...
Pozeral som na internete cez Audacity a skúšal odfiltrovať hlas. Aj to celom vyšlo bez výraznejšej straty kvality. Len práve že ja chcem hlas nechať a odfiltrovať inú frekvenciu a na google nič nie je. Asi sa budem spoľahnúť na stránky Čo mi pošlete. BTW gp5 nie je riešenie a na songsterr sa mi nechce platiť

-
Hoover - Spamer
Pripadne dalsi navrhy zaslany v pm, lock.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1