• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Overwatch
Ahoj, chtěl bych se zeptat?
od jakého ranku mi budou naskakovat ty overwatche? a jak to vlastně funguje?
děkuji za oborné vysvětlení:) btw má to tady někdo v česku snad na nejmenším ranku kde se borec koukal na overwatch sem viděl gold nova master

asdasdas
-
cunik - Profesionál
[Vyřešeno]Overwatch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Overwatch
cunik píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat?od jakého ranku mi budou naskakovat ty overwatche? a jak to vlastně funguje?
![]()
děkuji za oborné vysvětlení:) btw má to tady někdo v česku snad na nejmenším ranku kde se borec koukal na overwatch sem viděl gold nova master
![]()
Ono to nie je o ranku, bohužiaľ. Mal som acc, kde som bol šerif a nemal som možnosť byť dozorca a mal som acc, kde som bol gold nova III a mohol som byť dozorca.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
BH666 píše:cunik píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat?od jakého ranku mi budou naskakovat ty overwatche? a jak to vlastně funguje?
![]()
![]()
Ono to nie je o ranku, bohužiaľ. Mal som acc, kde som bol šerif a nemal som možnosť byť dozorca a mal som acc, kde som bol gold nova III a mohol som byť dozorca.
aha

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Zdar, až vyhraješ 150 kompetitivních zápasů, budeš mít tuto možnost, nehledě na to, jaký jsi rank.
Funguje to tak, že si stáhneš demo hráče, který bych nahlášen za cheating, po té co ho zkoukneš ti vyskočí tabulka a ty vybereš zda porušil nějaké pravidlo, nebo měl WH,AB
Myslím, že můžu lock, kdyžtak mi napiš PM nebo si založ nový topic.
Funguje to tak, že si stáhneš demo hráče, který bych nahlášen za cheating, po té co ho zkoukneš ti vyskočí tabulka a ty vybereš zda porušil nějaké pravidlo, nebo měl WH,AB

Myslím, že můžu lock, kdyžtak mi napiš PM nebo si založ nový topic.
-
Rainox - Spamer
• Stránka 1 z 1