• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Zablokované VIP
Myslím si že v MD5 by to mělo být....
A proč by to zneužíval přesněji nejlepší portal GS.cz který má milion VIP účtu a najednou tebe
hele
mě se nic takového nikde nestalo a VIP a evip tu už mám tak 2 roky, jak přes banku tak i přes smsku.....
Nikdy nic se mi nestalo protože vím že se mi ani nic nestane pokud se servery nezurší atd
No nic já končím debatu
stím MD5 možná lžu, ale k čemu by to Gamesites používalo... aby se ti mstilo? hah
A proč by to zneužíval přesněji nejlepší portal GS.cz který má milion VIP účtu a najednou tebe

mě se nic takového nikde nestalo a VIP a evip tu už mám tak 2 roky, jak přes banku tak i přes smsku.....
Nikdy nic se mi nestalo protože vím že se mi ani nic nestane pokud se servery nezurší atd

No nic já končím debatu
stím MD5 možná lžu, ale k čemu by to Gamesites používalo... aby se ti mstilo? hah
asdasdas
-
cunik - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
hiruki píše:Dwandy píše:no takhle to už samozřejmě dávno nefunguje ... VIP se do configu už dávno neukládá
Jo, uz jsem si to zjistil. Pouzije se generovane ID. Jenze generovane ID se da menit a zustava dokonce i v logu. Nekdo z GameSites se pripoji na muj server, ja uvidim ID 1234567, nastavim si ID 1234567 a jedu na jeho VIP.
Slo by to i bez pripojeni na muj server, i kdyz vy to ID od klienta nejak menite. Utok na nastaveni libovolneho VALVE_ID by vyzadoval cca 60 hodin (6 hodin v idealnich podminkach), pri kterych by clovek pouzil vsechny VALVE_ID a zrusil by tak VIP pro cca 1% hracu nebo tedy v prumeru vsechny hrace na 1 hernim serveru. Po utoku by zustal potencial nastavit si ID dle pozadavku a zahrat se na libovolneho hrace bez Steamu.
A co vic, diky narozeninovemu paradoxu je pri 50 000 generovanych ID pravdepodobnost zhody u nekterych dvou kolem 46%. Jo, nekdo ma STEAM a nekdo ma i VALVE_:0:4:*. Jenze nekdo ma i vice PC, casteji se delaji reinstally a podobne.
Kdyby se nekomu zjevilo znicehonic EVIP, nevyuzil by toho? Stezoval by se?
A pak ten s kodem preinstaluje PC, aktivuje si VIP a je jenom otazkou casu, kdy se potkaji.cunik píše:btw: někde to má být v databazích serverutřeba zakodované takže se to musí rozkodovat. a hluboko hledat..
To bych se i vsadil, ze to neni zakodovane. Na ziva data to nedela jedna konkretni banka v CR, tak proc by to melo delat GameSites? Zduraznuji, ze jde o banku podnikajici v CR, ne v Ugande.
fajn teorie, ale k tomu, aby se VIP zablokovalo za půjčování, opravdu nestačí nastavit si stejné ID. Vyzkoušej, pokud nevěříš. Já samozřejmě znám všechna rizika a možnosti, a tak bych nikdy systém neudělal tak, aby k blokaci docházelo na základě toho, co píšeš ...
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Jediný důkaz může být,
že ti na email přišel zablokování vip účtu. Stačí se podívat,
a jestli tam bude jiná SteamID než tvé, porušil jsi podmínky. (SteamID tam bude aji tvé, ale někomu cizímu si to musel půjčit, aji já jsem půjčil, moja chyba bylo no.)
Jen tak se ti zrušit nemohlo.
že ti na email přišel zablokování vip účtu. Stačí se podívat,
a jestli tam bude jiná SteamID než tvé, porušil jsi podmínky. (SteamID tam bude aji tvé, ale někomu cizímu si to musel půjčit, aji já jsem půjčil, moja chyba bylo no.)
Jen tak se ti zrušit nemohlo.
Jestli chceš poradit ohledně módu Knife, napiš mi
.
„Když je člověk zamilovaný, začíná vždycky tím, že podvádí sebe, a končí tím, že podvádí ostatní. Svět tomu říká romantická láska.“ Dalajláma.

„Když je člověk zamilovaný, začíná vždycky tím, že podvádí sebe, a končí tím, že podvádí ostatní. Svět tomu říká romantická láska.“ Dalajláma.
-
kornyyy - Pokročilý
čaute mam problém kúpil som si evip a dostal som zlý kód a druhý problém je že neviem kód z vip čo stím ?
- trollman
- Kolemjdoucí
trollman píše:čaute mam problém kúpil som si evip a dostal som zlý kód a druhý problém je že neviem kód z vip čo stím ?
založ si vlastní téma, mimochodem by mě zajímalo jak víš že si dostal zlý evip kod, když ten jde zadat jen když znáš vip kod (kterej ty nemáš..) takže to vědět nemůžeš. Jen tak BTW - za celou existenci GS jsme nedali jeden jedinej špatnej kod, protože to není prostě možné

Tady to už zamykám
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 2 z 2 • 1, 2