• Stránka 1 z 1
JailBreak Simple - Deejaysove správanie
1. Simon povedal: Dáme si simona, simon hovorí všetko platí, následne povedal, že ten kdo si myslí, že sa hrá simon nech ide na Červený stôl. Jeden hráč išiel na červený stôl. Zabil ho. Bol to FK. Následne som zaspamoval do chatu, že to bol FK a admin Deejays mi na to len odfrkol... ,, Nepíš ". Urazilo ma to pretože mi to povedal admin a nemyslím si, že sa zachoval tak ako sa mal zachovať.
2. Link na stiahnutie dema: http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
Dátum: 14.1. 2015
Čas: 14:07
Čas v deme: 34:00 až 35:00
2. Link na stiahnutie dema: http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
-
Funman - Amatér
JailBreak Simple - Deejaysove správanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak Simple - Deejaysove správanie
Funman píše:1. Simon povedal: Dáme si simona, simon hovorí všetko platí, následne povedal, že ten kdo si myslí, že sa hrá simon nech ide na Červený stôl. Jeden hráč išiel na červený stôl. Zabil ho. Bol to FK. Následne som zaspamoval do chatu, že to bol FK a admin Deejays mi na to len odfrkol... ,, Nepíš ". Urazilo ma to pretože mi to povedal admin a nemyslím si, že sa zachoval tak ako sa mal zachovať.
Zdravím
Už som Ti písal aj v jednom topicu čo si založil, že to nepíš nebolo na teba. Ja som hral za T vôbec som u CT nebol. V tom topicu som sa ti vyjadril, že to FreeKill bol, pretože Simon sa nehral. Po tej situácií prišiel na Server Admin Life jemu som to celé napísal na steame nech si to vyrieši lebo ja som nemal tú možnosť to riešiť, resp. nemohol som rozprávať do voicu. Admin mi napísal, že to vyrieši tak som to nechal na ňom. Je mi to celkom čudné, že zakladáš sťažnosť po toľkých dňoch. Zatiaľ odo mňa všetko.
-
OMV - Spamerův sluha
Ak je pravda to, čo si mi teraz povedal tak sa ti ospravedlňujem.
-
Funman - Amatér
Deejays píše:Funman píše:1. Simon povedal: Dáme si simona, simon hovorí všetko platí, následne povedal, že ten kdo si myslí, že sa hrá simon nech ide na Červený stôl. Jeden hráč išiel na červený stôl. Zabil ho. Bol to FK. Následne som zaspamoval do chatu, že to bol FK a admin Deejays mi na to len odfrkol... ,, Nepíš ". Urazilo ma to pretože mi to povedal admin a nemyslím si, že sa zachoval tak ako sa mal zachovať.
Zdravím
Už som Ti písal aj v jednom topicu čo si založil, že to nepíš nebolo na teba. Ja som hral za T vôbec som u CT nebol. V tom topicu som sa ti vyjadril, že to FreeKill bol, pretože Simon sa nehral. Po tej situácií prišiel na Server Admin Life jemu som to celé napísal na steame nech si to vyrieši lebo ja som nemal tú možnosť to riešiť, resp. nemohol som rozprávať do voicu. Admin mi napísal, že to vyrieši tak som to nechal na ňom. Je mi to celkom čudné, že zakladáš sťažnosť po toľkých dňoch. Zatiaľ odo mňa všetko.
Čauko. Po připojení na server, mi ihned Deejays začal spamovat steam, že teď nemůže mluvit, ať rychle vyřeším jednu situaci .. Souhlasil jsem a začal to řešit, ovšem poté si už na serveru nebyl a tak z toho nic nebylo ..
-
byLife - CS:GO Admin
Môžete to v pohode locknúť a Life Luci mi hovorila že si to chcel riešiť/riešil takže v pohode. Deejays ja som ti povedal, ak je to pravda to, čo si mi povedal tak sa ti ospravedlňujem.
-
Funman - Amatér
Vyjádření tady máš.
Zamítá se
lock
Zamítá se
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1