I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JailBreak Simple - Deejaysove správanie

Příspěvekod Funman » 15 led 2015, 17:11

1. Simon povedal: Dáme si simona, simon hovorí všetko platí, následne povedal, že ten kdo si myslí, že sa hrá simon nech ide na Červený stôl. Jeden hráč išiel na červený stôl. Zabil ho. Bol to FK. Následne som zaspamoval do chatu, že to bol FK a admin Deejays mi na to len odfrkol... ,, Nepíš ". Urazilo ma to pretože mi to povedal admin a nemyslím si, že sa zachoval tak ako sa mal zachovať.

2. Link na stiahnutie dema: http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
Dátum: 14.1. 2015
Čas: 14:07
Čas v deme: 34:00 až 35:00
Funman
Amatér
Amatér

JailBreak Simple - Deejaysove správanie

od Rumcajz » 15 led 2015, 17:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak Simple - Deejaysove správanie

Příspěvekod OMV » 15 led 2015, 17:24 VIP

Funman píše:1. Simon povedal: Dáme si simona, simon hovorí všetko platí, následne povedal, že ten kdo si myslí, že sa hrá simon nech ide na Červený stôl. Jeden hráč išiel na červený stôl. Zabil ho. Bol to FK. Následne som zaspamoval do chatu, že to bol FK a admin Deejays mi na to len odfrkol... ,, Nepíš ". Urazilo ma to pretože mi to povedal admin a nemyslím si, že sa zachoval tak ako sa mal zachovať.

2. Link na stiahnutie dema: http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites

Zdravím
Už som Ti písal aj v jednom topicu čo si založil, že to nepíš nebolo na teba. Ja som hral za T vôbec som u CT nebol. V tom topicu som sa ti vyjadril, že to FreeKill bol, pretože Simon sa nehral. Po tej situácií prišiel na Server Admin Life jemu som to celé napísal na steame nech si to vyrieši lebo ja som nemal tú možnosť to riešiť, resp. nemohol som rozprávať do voicu. Admin mi napísal, že to vyrieši tak som to nechal na ňom. Je mi to celkom čudné, že zakladáš sťažnosť po toľkých dňoch. Zatiaľ odo mňa všetko.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Funman » 15 led 2015, 17:31

Ak je pravda to, čo si mi teraz povedal tak sa ti ospravedlňujem.
Funman
Amatér
Amatér

Příspěvekod byLife » 15 led 2015, 17:35 VIP

Deejays píše:
Funman píše:1. Simon povedal: Dáme si simona, simon hovorí všetko platí, následne povedal, že ten kdo si myslí, že sa hrá simon nech ide na Červený stôl. Jeden hráč išiel na červený stôl. Zabil ho. Bol to FK. Následne som zaspamoval do chatu, že to bol FK a admin Deejays mi na to len odfrkol... ,, Nepíš ". Urazilo ma to pretože mi to povedal admin a nemyslím si, že sa zachoval tak ako sa mal zachovať.

Zdravím
Už som Ti písal aj v jednom topicu čo si založil, že to nepíš nebolo na teba. Ja som hral za T vôbec som u CT nebol. V tom topicu som sa ti vyjadril, že to FreeKill bol, pretože Simon sa nehral. Po tej situácií prišiel na Server Admin Life jemu som to celé napísal na steame nech si to vyrieši lebo ja som nemal tú možnosť to riešiť, resp. nemohol som rozprávať do voicu. Admin mi napísal, že to vyrieši tak som to nechal na ňom. Je mi to celkom čudné, že zakladáš sťažnosť po toľkých dňoch. Zatiaľ odo mňa všetko.

Čauko. Po připojení na server, mi ihned Deejays začal spamovat steam, že teď nemůže mluvit, ať rychle vyřeším jednu situaci .. Souhlasil jsem a začal to řešit, ovšem poté si už na serveru nebyl a tak z toho nic nebylo ..
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Funman » 15 led 2015, 17:50

Môžete to v pohode locknúť a Life Luci mi hovorila že si to chcel riešiť/riešil takže v pohode. Deejays ja som ti povedal, ak je to pravda to, čo si mi povedal tak sa ti ospravedlňujem.
Funman
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 led 2015, 17:50

Vyjádření tady máš.
Zamítá se
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy