• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Stižnost
Kvůli toho, že Mikos nezareagoval nijak, když Petrys nadával ilnearovi.. za to si určitě nepřišel o DJ FERA.
- Rád bych si to vyřešil mluvně.
- Rád bych si to vyřešil mluvně.
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS:GO ADMIN
Hoď mě vlkům a vrátím se jako vůdce smečky!
CS ADMIN JUMP
-
D0Styy - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Zdravím, tak za-prvé vôbec som sa z toho nesmial. Za druha prišiel som prvý do roomky a púšťal HIP HOP. ( Pušťal som to pred tým aj s peklom.) Petrys to mal dovolené z toho dôvodu lebo tam tiež púšťal hudby. Nepočul som vôbec ako ti nadával dôvod bol jasný púšťal som hudby a volume v soundboarde som mal 100 / 100. Potom zrazu vidím, že mám vypnutý mikrofón. Zapol som si ho a povedal, že nech mi ho nevypínaš, že tu púšťam hudbu. Stále si mi ho vypínal tak som ti dal kick z roomky. To, že ti Petrys nadával som nepostrehol, pretože som mal hlasno sound.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Mikos písničky poštěl, to ano, ale petrys tam nadával, mikos nevím jestli jsi nebyl u pc nebo něco, ale ano, nadával tam mě a naizovi, a to už přehnal, až moc.
Dosty, nikdo by mi to nevěřil že mě nadaval, jen tak bezduvodne
a natož když to jsem já.
Dosty, nikdo by mi to nevěřil že mě nadaval, jen tak bezduvodne

-
Ilneart0p - Pokročilý
Určitě by se to nějak vyřešilo a to mi věř, že jo.. protože vím jaký je Petrys 

Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS ADMIN JUMP
-
D0Styy - Amatér
Jsem strašně retardovaný ilnear který dostal X perma banů na gamesites, a pořád se vyjadřuji tam kam nemám .
Pro tvé dobro . By Pekloo
Pro tvé dobro . By Pekloo
-
Ilneart0p - Pokročilý
Na telefonu mam pristup k TS (proste muzu dojit na TS).
-
Naiz - Profesionál
Zdravím ano je pravda naiz mi psal, více se k tomu vyjadřovat nemůžu nebyl jsem u toho tak nevím co se odehrávalo, jak napsal dosty tak sem řekl pokud budou kecat v karaoke a nebo kdekoliv jinde ať jdou do RADIO GAMESITES
Naiz mi napsal že si tam nadavají a tak dále, petrys pry řekl naizovi že je skurv.... a poté tam přišel dosty a nemohl slyšel nic že naizovy někdo nadáva , kdyby si ty sám naizi napsal že ti petrys aka legenda nadával tak by to stebou dosty vyřešil každopádně lépe, jenže ty si nic tom smyslu nenapsal a je jasné že to vyřešil dobrým verdiktem za který má u mě BIG LIKE .
A pokud se nepletu dneska jak sem byl v DJ ROOMCe tak si tam vyhrožoval korimu že podáš stížnost a tak dále.
Fero už ti byl odebrán párkrát taky nejsi žádný hodný pipin ale tentokrát jsme ti věřili a dotáhl si to až na DJ MĚSÍCE, ale jak vidím tak možná i neprávem a tvým chování které sem viděl dnes v DJ ROOMCE usuzuji že tvůj brain není na úrovni chlapce jako si ty, čekal sem od tebe více, zítra to budu projednávat s HL.DJ, Dosty mi k tomu řekl svoje já to potvrdil..
PS: Naizi proč by si měl byt na perma zakazaných DJ dělaš si teď srandu?:-D Docela mě to zarazilo protože ta věta byla trapnější než můj učes a tomu věř že ho mám jak Eddie Murphy v 90's

teď jdu spát, takže se tady už zbytečně nevyjadřujte ať nevzniká zbytečný flame, Peace and GN .
Naiz mi napsal že si tam nadavají a tak dále, petrys pry řekl naizovi že je skurv.... a poté tam přišel dosty a nemohl slyšel nic že naizovy někdo nadáva , kdyby si ty sám naizi napsal že ti petrys aka legenda nadával tak by to stebou dosty vyřešil každopádně lépe, jenže ty si nic tom smyslu nenapsal a je jasné že to vyřešil dobrým verdiktem za který má u mě BIG LIKE .
A pokud se nepletu dneska jak sem byl v DJ ROOMCe tak si tam vyhrožoval korimu že podáš stížnost a tak dále.
Fero už ti byl odebrán párkrát taky nejsi žádný hodný pipin ale tentokrát jsme ti věřili a dotáhl si to až na DJ MĚSÍCE, ale jak vidím tak možná i neprávem a tvým chování které sem viděl dnes v DJ ROOMCE usuzuji že tvůj brain není na úrovni chlapce jako si ty, čekal sem od tebe více, zítra to budu projednávat s HL.DJ, Dosty mi k tomu řekl svoje já to potvrdil..
PS: Naizi proč by si měl byt na perma zakazaných DJ dělaš si teď srandu?:-D Docela mě to zarazilo protože ta věta byla trapnější než můj učes a tomu věř že ho mám jak Eddie Murphy v 90's

teď jdu spát, takže se tady už zbytečně nevyjadřujte ať nevzniká zbytečný flame, Peace and GN .
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Myslí si co chceš. Pokuď máš ještě nějakou stížnost, nebo co bys chtěl napsat tady, tak byl bych spíš rád, kdybychom si to vyřešili mluvně 

Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS ADMIN JUMP
-
D0Styy - Amatér
peklo co to pises ? takze nakonec z toho je Naiz nejhorsi
nevyhrozoval jsem Korimu, kori vcera psal ze pokud mam problem at napisu stiznost a tak jsem ji napsal, kori by to mel potrvrdit
nevyhrozoval jsem Korimu, kori vcera psal ze pokud mam problem at napisu stiznost a tak jsem ji napsal, kori by to mel potrvrdit
-
Naiz - Profesionál
neni problem prijit na Ts
-
Naiz - Profesionál
Naizi. Zítra tady budeme pro tebe a pokuď ještě budeš chtít něco řešit, tak to vyřešíme všichni společně. Takhle by to bylo nekonečné.
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS ADMIN JUMP
-
D0Styy - Amatér
to teda budu chtit resit, protoze podle me ja jsem se zachoval spravne a budu si za tim stat.
jo, i ja si myslel a veril jsem ze mi fero vydrzi a i vydrzel kdy nebylo tohoto odebrani.
na me i ilneara byli nadavky - mikos mel zasahnout, nezasahl.
E By Pekloo: Pokud ma někdo hlasitě hudbu, znamená že jeho uši zaznamenavají jen zvuk který pochazí z daného tracku do ucha, to znamená že je fizicky dokázano že tvé ucho zaznamená víc hudbu než hlas člověka a nebo okolní zvuky které jsou okolo něho, takže pane naizi první čtěte než budete odepisovat dále děkuji za pochopení s pozdravem Fizik S.R.O. [email protected] --- bože. ..
jo, i ja si myslel a veril jsem ze mi fero vydrzi a i vydrzel kdy nebylo tohoto odebrani.
na me i ilneara byli nadavky - mikos mel zasahnout, nezasahl.
E By Pekloo: Pokud ma někdo hlasitě hudbu, znamená že jeho uši zaznamenavají jen zvuk který pochazí z daného tracku do ucha, to znamená že je fizicky dokázano že tvé ucho zaznamená víc hudbu než hlas člověka a nebo okolní zvuky které jsou okolo něho, takže pane naizi první čtěte než budete odepisovat dále děkuji za pochopení s pozdravem Fizik S.R.O. [email protected] --- bože. ..
-
Naiz - Profesionál
uznavam, ze me chovani ze vcerejska na dnesek bylo neunosne - a ty se mi divis? co mam delat kdyz si jsem 100% jisty ze v pravu jsem ja a zrusen bych nemel byt.
-
Naiz - Profesionál
Petrys nemá na gs profil preto ma poprosil aby som napísal jeho verdikt k danej situácie :
Přišel jsem na ts s Mikošem do room a někdo nam vypínal mikrofon, celou dobu mi ilnear rikal, ze jsem skurvysyn, tak jsem mu rekl, ze je potrat. V tom prisel naiz a vypinal mi mikrofon, tak jsem mu rekl, že má nos jak brambora, to je pravda. Je to iluminat kazdy vi, ale ilneara chytím, tak ho zabiju
Přišel jsem na ts s Mikošem do room a někdo nam vypínal mikrofon, celou dobu mi ilnear rikal, ze jsem skurvysyn, tak jsem mu rekl, ze je potrat. V tom prisel naiz a vypinal mi mikrofon, tak jsem mu rekl, že má nos jak brambora, to je pravda. Je to iluminat kazdy vi, ale ilneara chytím, tak ho zabiju
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
byl bych rad kdyby se to vyresilo mluvne a byli u toho vsichni, kazdopadne ted klidne muzu jenze zitra tolik casu nebudu mit odpoledne ani dopoledne.
-
Naiz - Profesionál
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3