VIP a EVIP na CSKU !!

Příspěvekod CasperOne » 25 úno 2015, 19:25

no takze este minuleho roku som to hral normalne isiel vip aj evip vsetko mozno ho uz mam 3 roky a vsetko v poho ale jeden rok som to nehral a dnes som si povedal že si pojdem zahrat Csko no ok zapol som csko prisiel som na Furien 7 kde som mal kupeny a zahral som si jedno koho za furiena a som zistil ze nemam vip ani evip a dal som /aktivator a napisal tam tvoj kod z VIP a stale mi naskocilo ze VIP error ale do teraz mi to islo az dnes mi to nefunguje :(((( tak prosim dajte mi ud novy VIP aj EVIP aleo to nejak vyrieste a este som zabudol kod od evip aj email kde mi to vsetko prislo lebo to mam 3 roky ten vip aj evip a volam sa na csku "."
ak ste pochopili prosim o navrat vip a evip uctu
CasperOne
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP a EVIP na CSKU !!

od Rumcajz » 25 úno 2015, 19:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP a EVIP na CSKU !!

Příspěvekod FiM » 25 úno 2015, 22:59

CasperOne píše:no takze este minuleho roku som to hral normalne isiel vip aj evip vsetko mozno ho uz mam 3 roky a vsetko v poho ale jeden rok som to nehral a dnes som si povedal že si pojdem zahrat Csko no ok zapol som csko prisiel som na Furien 7 kde som mal kupeny a zahral som si jedno koho za furiena a som zistil ze nemam vip ani evip a dal som /aktivator a napisal tam tvoj kod z VIP a stale mi naskocilo ze VIP error ale do teraz mi to islo az dnes mi to nefunguje :(((( tak prosim dajte mi ud novy VIP aj EVIP aleo to nejak vyrieste a este som zabudol kod od evip aj email kde mi to vsetko prislo lebo to mam 3 roky ten vip aj evip a volam sa na csku "."
ak ste pochopili prosim o navrat vip a evip uctu

To, ze jsi zapomnel kod ci mail bohuzel neni chyba nikoho jineho, jen a pouze tvoje. Moznost poslat dalsi kod zde neni.

Lock.
Aut vincere aut mori.

Steam: GS.cz # FiM
FiM
Drbna
Drbna

Zpět na Vyriešené topicy