• Stránka 1 z 1
VIP a EVIP na CSKU !!
no takze este minuleho roku som to hral normalne isiel vip aj evip vsetko mozno ho uz mam 3 roky a vsetko v poho ale jeden rok som to nehral a dnes som si povedal že si pojdem zahrat Csko no ok zapol som csko prisiel som na Furien 7 kde som mal kupeny a zahral som si jedno koho za furiena a som zistil ze nemam vip ani evip a dal som /aktivator a napisal tam tvoj kod z VIP a stale mi naskocilo ze VIP error ale do teraz mi to islo az dnes mi to nefunguje
((( tak prosim dajte mi ud novy VIP aj EVIP aleo to nejak vyrieste a este som zabudol kod od evip aj email kde mi to vsetko prislo lebo to mam 3 roky ten vip aj evip a volam sa na csku "."
ak ste pochopili prosim o navrat vip a evip uctu

- CasperOne
- Kolemjdoucí
VIP a EVIP na CSKU !!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP a EVIP na CSKU !!
CasperOne píše:no takze este minuleho roku som to hral normalne isiel vip aj evip vsetko mozno ho uz mam 3 roky a vsetko v poho ale jeden rok som to nehral a dnes som si povedal že si pojdem zahrat Csko no ok zapol som csko prisiel som na Furien 7 kde som mal kupeny a zahral som si jedno koho za furiena a som zistil ze nemam vip ani evip a dal som /aktivator a napisal tam tvoj kod z VIP a stale mi naskocilo ze VIP error ale do teraz mi to islo az dnes mi to nefunguje((( tak prosim dajte mi ud novy VIP aj EVIP aleo to nejak vyrieste a este som zabudol kod od evip aj email kde mi to vsetko prislo lebo to mam 3 roky ten vip aj evip a volam sa na csku "."
To, ze jsi zapomnel kod ci mail bohuzel neni chyba nikoho jineho, jen a pouze tvoje. Moznost poslat dalsi kod zde neni.
Lock.
Aut vincere aut mori.
Steam: GS.cz # FiM
Steam: GS.cz # FiM
-
FiM - Drbna
• Stránka 1 z 1