Re: ZOMBIE UPDATE 2015
AlbertWesker píše:Xter píše:AlbertWesker píše:Xter odpovies mi na toto alebo niekto z vas,ste pisal ze v plaque mode budu mat vyvoleni a nemesisiovai dlasie super schopnosti prosim o napisanie ich Dakujem
Ahoj, o tom nevím nic, že bych něco takového říkal. Já rozhodně ne. Tyhle hlouposti většinou vymyslí nějaký hráč.
Napisali ste to v novinkach že nemesisovia a vyvoleni budú mať ďalšie schopnosti
Tak o tom teda nic nevím

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dwandy píše:AlbertWesker píše:Xter píše:AlbertWesker píše:Xter odpovies mi na toto alebo niekto z vas,ste pisal ze v plaque mode budu mat vyvoleni a nemesisiovai dlasie super schopnosti prosim o napisanie ich Dakujem
Ahoj, o tom nevím nic, že bych něco takového říkal. Já rozhodně ne. Tyhle hlouposti většinou vymyslí nějaký hráč.
Napisali ste to v novinkach že nemesisovia a vyvoleni budú mať ďalšie schopnosti
Tak o tom teda nic nevím
Dawndy tak mi aspoň napis kedy to das na night 1?
Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
AlbertWesker píše:Dwandy píše:AlbertWesker píše:Xter píše:AlbertWesker píše:Xter odpovies mi na toto alebo niekto z vas,ste pisal ze v plaque mode budu mat vyvoleni a nemesisiovai dlasie super schopnosti prosim o napisanie ich Dakujem
Tak o tom teda nic nevím
Dawndy tak mi aspoň napis kedy to das na night 1?
A jak to má vědět? Až to bude tak to bude. My to taky chceme na bloody a co spamujeme vedení? Ne. Nejsi jediný koho by to zajímalo, ale i sám Dwandy neví za jak dlouho to stihne. Radši jdi hrát a do pár dní tě ten update překvapí. Věř, že překvapení je lepší než čekat 3 dny jako trapák ve stresech, že musíš být první člověk na serveru. (ty 3 dny jsem jenom plácl)
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
Nasel jsem tam jednu chybu ktera shazuje server. Az ji vyresim tak to nahodim na dalsi servery. Zatim se mi ale nepovedlo byt svedkem ty chyby takze opravuju na slepo
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
ok za 1. Kčomu je ten human s tichým krokmi?
2. Veľké mapy sú najlepšie, pretože ak F odíde na inú čast mapy ct majú šancu dat killi, a ak je nejaká malá mapa ako
zm_birioza tam je za 2 minúty konec kola. Tam nemajú ct ani šancu ked je F jump, ghost alebo climb
2. Veľké mapy sú najlepšie, pretože ak F odíde na inú čast mapy ct majú šancu dat killi, a ak je nejaká malá mapa ako
zm_birioza tam je za 2 minúty konec kola. Tam nemajú ct ani šancu ked je F jump, ghost alebo climb

-
R3ZN1K - Profesionál
R3ZN1K píše:ok za 1. Kčomu je ten human s tichým krokmi?
Ten human s tichými kroky mi taky připadá k ničemu, ale jinak ty velké mapy jsem měl taky rád, ale tento mód už není určen na běhání, ale spíše kempení. Maximálně, že by se hráč hodně vylepšil, tak že by pak mohl v pohodě běhat jako na tom minulém módu.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
Našiel som bug v podobe seknutého granátu v stene namiesto odrazenia na chronic 1. V kempe človek nemá šancu ak je v kempe viac ľudí. Ak je plný server nemá človek vôbec šancu. Terminátor vydrží veľmi málo.
- Majooo666666
- Amatér
Viem že odomňa je veľa komentárov ale postreh sa ráta. V starej mape keď ct hodí mraziví granát na zm tak zm zmrzne a ak sa zmrznutý zm vylieči odmrzne po chvíli a ide dalej. No v novom zm móde sa stane to že neodmezne už nikdy ak sa zo zm v zamrazení ct granátom znova premení.
- Majooo666666
- Amatér
Celkově s tím znovukempením je to škoda. Na tom bývalém módu kdy se ještě kempilo na to prostě byli všichni zvyklí. Pak se začalo běhat a všichni si zvykli nabírat adrenalin a prostě být v pohybu. Teď budeme zase čekat v kempu za minou než se něco stane = až dojde nějaký zm aby nás mohl sundat. Při tom běhání se dalo ve volném čase alespoň něco dělat
Uvidím jaké to bude až se to aktivuje na bloodech. Bez toho eVIPka jsem zatím moc ozkoušet nemohl 

*32
-
Eco - Pokročilý
Eco píše:Celkově s tím znovukempením je to škoda. Na tom bývalém módu kdy se ještě kempilo na to prostě byli všichni zvyklí. Pak se začalo běhat a všichni si zvykli nabírat adrenalin a prostě být v pohybu. Teď budeme zase čekat v kempu za minou než se něco stane = až dojde nějaký zm aby nás mohl sundat. Při tom běhání se dalo ve volném čase alespoň něco dělatUvidím jaké to bude až se to aktivuje na bloodech. Bez toho eVIPka jsem zatím moc ozkoušet nemohl
skúšal som aj behať a v pohode s to dá prežiť aj keď beháš. Stačí mať rýchlosť vylepšenú aspoň na lvl 15 a v pohode to uhraješ aj v behu.

-
N3mO - Mistr
Dwandy píše:nový mod super infekce: nefungují itemy, vesta, padák ani knife gravity. Zombie nemaj žádné vlastnosti a mají stejný "oldschool" vzhled. Lidé mají pouze pistolky(náhodný výběr) a jakmile zabijou 1 zombie,
dostanou 1 primární zbraň (náhodný výběr). Když nějaký zombie zemře, má šanci že se při dalším narození stane opět člověkem.
Není zde napsáno, jak to má přesně fungovat. Ale když jsem hrál na Chronic 1 a byl tento mód, tak mě nakazili

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Zdravím, chci se zeptat kdy bude update Plague 8.387 na Zombie Night #1? děkuji za opdověď
Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
Matesino píše:Zdravím, chci se zeptat kdy bude update Plague 8.387 na Zombie Night #1? děkuji za opdověď
stačí si pročíst forum,tohle už se tu řešilo

-
birotomas - Zkušený
bude to zajtra 15.3. 2015 na blood 1 ?
-
DesmondGamingSk - Zkušený