• Stránka 1 z 1
Nový notebook
Serus,
po tom co sem chtěl do ntb od hp (probook4540) ssd a větší ram a sdělili mi z v rámci záruky budou chtít 6k tak sem s ni a pokecal a usoudil že to sou idioti... tím pádem na řadu přišel nový noťas s cenovým stropem 26k, chci určitě full hd, 8gb ram, pokud možno tak už bych šel na broadwell a kdyby místo hdd bylo pouze 250gb ssd tak bych se nezlobil... OS není podmínkou, mám veškerý software od MS zdarma
Představu mám, ale budu rád za každej návrh
po tom co sem chtěl do ntb od hp (probook4540) ssd a větší ram a sdělili mi z v rámci záruky budou chtít 6k tak sem s ni a pokecal a usoudil že to sou idioti... tím pádem na řadu přišel nový noťas s cenovým stropem 26k, chci určitě full hd, 8gb ram, pokud možno tak už bych šel na broadwell a kdyby místo hdd bylo pouze 250gb ssd tak bych se nezlobil... OS není podmínkou, mám veškerý software od MS zdarma

-
KOF - Profesionál
Nový notebook
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nový notebook
https://www.alza.cz/acer-aspire-v7-582p ... 262090.htm sice za 27k ale ...
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
http://www.czc.cz/acer-aspire-v17-nitro ... 74/produkt
http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-y50-70 ... 94/produkt
Nebo také doporučuji nějaký pěkný MSI notebook na jejich stránce!
(Pokud si vybereš notebook s těmi věcmi zdarma jako kredit apod, jsem s tím!) 
http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-y50-70 ... 94/produkt
Nebo také doporučuji nějaký pěkný MSI notebook na jejich stránce!

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
KOF píše:Serus,
čau Broadwell zatím není a pro ntb ani nevypadá slibně bude to lowend spíše a bude se to podobat něčemu jako jsou nové atomy bail trail

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
noteboko budu využívat hlavně na práci (programování, nastavování sítí atp... no a sem tam cs, wow...) takže 15" nepřipadá v úvahu... 17" je naprosté optimum... Ten hybridní disk no je na něj záruka, takže se nebojim a neřešim, důležitá data mám na cloudu
a do pár měsíců si stejně pořídím 250/ 500 ssd, takže sshd bude jen na ty nepoužívaná data... ale na druhou stranu ta gtx 850 je lákavá
ale mám rád takový klidný, stylový design nic agresivního... takže to zatím vyhrává nitrák
jo a seznam ntb které nekupovat - lenovo, msi a nyní hp

-
KOF - Profesionál
KOF píše:noteboko budu využívat hlavně na práci (programování, nastavování sítí atp... no a sem tam cs, wow...) takže 15" nepřipadá v úvahu... 17" je naprosté optimum... Ten hybridní disk no je na něj záruka, takže se nebojim a neřešim, důležitá data mám na cloudua do pár měsíců si stejně pořídím 250/ 500 ssd, takže sshd bude jen na ty nepoužívaná data... ale na druhou stranu ta gtx 850 je lákavá
ale mám rád takový klidný, stylový design nic agresivního... takže to zatím vyhrává nitrák
mno mě by tam deprimoval ten nápis Acer

-
když mám síť kolem 300 zařízení, tak než něco namapuju to proklínám den kdy jsem zakoupil hd
no já když se tím v podstatě živím, tak čekám prostě výkon bez kompromisu a ne čekat půl dne než se něco načte, než něco najdu já a tak
navíc si potrpím na display a myslim že tohle neni vůbec špatný
oproti probook4540s v i5 verzi to bude něco uplně jiného

-
KOF - Profesionál
KOF píše:když mám síť kolem 300 zařízení, tak než něco namapuju to proklínám den kdy jsem zakoupil hdno já když se tím v podstatě živím, tak čekám prostě výkon bez kompromisu a ne čekat půl dne než se něco načte, než něco najdu já a tak
navíc si potrpím na display a myslim že tohle neni vůbec špatný
oproti probook4540s v i5 verzi to bude něco uplně jiného
Mno tak to bych spíše volil workstation

-
Pozeral som, že tie tvoje požiadavky celkom dobre sedia aj na herné notebooky od MSI. Cena, bez os, herná klávesnica aj display. To ssd tam chýba no čo narobíš. (stále je možnosť, že kúpiš ssd, box pre externý hhd a prerobíš)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:Pozeral som, že tie tvoje požiadavky celkom dobre sedia aj na herné notebooky od MSI. Cena, bez os, herná klávesnica aj display. To ssd tam chýba no čo narobíš. (stále je možnosť, že kúpiš ssd, box pre externý hhd a prerobíš)
MSI u mne nemá dobrou pověst je to samý plast a kvalita nic moc ale hlavně že to svítí

-
zima píše:Pozeral som, že tie tvoje požiadavky celkom dobre sedia aj na herné notebooky od MSI. Cena, bez os, herná klávesnica aj display. To ssd tam chýba no čo narobíš. (stále je možnosť, že kúpiš ssd, box pre externý hhd a prerobíš)
rozhodnuto http://www.czc.cz/msi-ge70-2pe-685xcz-a ... 83/produkt
17", GTX 860, i5 překousnu a 250ssd letí do nákupu hned s ntb

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1