Nový notebook

Příspěvekod KOF » 21 bře 2015, 14:50

Serus,
po tom co sem chtěl do ntb od hp (probook4540) ssd a větší ram a sdělili mi z v rámci záruky budou chtít 6k tak sem s ni a pokecal a usoudil že to sou idioti... tím pádem na řadu přišel nový noťas s cenovým stropem 26k, chci určitě full hd, 8gb ram, pokud možno tak už bych šel na broadwell a kdyby místo hdd bylo pouze 250gb ssd tak bych se nezlobil... OS není podmínkou, mám veškerý software od MS zdarma

Představu mám, ale budu rád za každej návrh :)
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Nový notebook

od Rumcajz » 21 bře 2015, 14:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nový notebook

Příspěvekod AlweR790 » 21 bře 2015, 15:42

"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

Obrázek
AlweR790
Mistr
Mistr

Příspěvekod Egii » 21 bře 2015, 16:18 VIP

http://www.czc.cz/acer-aspire-v17-nitro ... 74/produkt
http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-y50-70 ... 94/produkt

Nebo také doporučuji nějaký pěkný MSI notebook na jejich stránce! :) (Pokud si vybereš notebook s těmi věcmi zdarma jako kredit apod, jsem s tím!) :twisted:
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
Egii
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod MultiCrafer » 22 bře 2015, 21:22

KOF píše:Serus,
po tom co sem chtěl do ntb od hp (probook4540) ssd a větší ram a sdělili mi z v rámci záruky budou chtít 6k tak sem s ni a pokecal a usoudil že to sou idioti... tím pádem na řadu přišel nový noťas s cenovým stropem 26k, chci určitě full hd, 8gb ram, pokud možno tak už bych šel na broadwell a kdyby místo hdd bylo pouze 250gb ssd tak bych se nezlobil... OS není podmínkou, mám veškerý software od MS zdarma

Představu mám, ale budu rád za každej návrh :)

čau Broadwell zatím není a pro ntb ani nevypadá slibně bude to lowend spíše a bude se to podobat něčemu jako jsou nové atomy bail trail :) vyhni se značkám jako je lenovo a Acer tedy od aceru je dobré jen nitro až na poměrně špatné chlazení MSI osobně nemám rád :) Každopádně doporučuji starý ntb prodat aby zbylo jestě tak 3-4k :) a pak bych šel do tohoto https://www.alza.cz/asus-rog-g551jk-cn1 ... 356112.htm jedná se o nádherný lehký kousek od ROGa sice slabší GPU ale to si myslím není problém :) krom toho má i MSata a to považuji za super výhodu :)
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KOF » 23 bře 2015, 08:45

noteboko budu využívat hlavně na práci (programování, nastavování sítí atp... no a sem tam cs, wow...) takže 15" nepřipadá v úvahu... 17" je naprosté optimum... Ten hybridní disk no je na něj záruka, takže se nebojim a neřešim, důležitá data mám na cloudu :D a do pár měsíců si stejně pořídím 250/ 500 ssd, takže sshd bude jen na ty nepoužívaná data... ale na druhou stranu ta gtx 850 je lákavá :) ale mám rád takový klidný, stylový design nic agresivního... takže to zatím vyhrává nitrák

jo a seznam ntb které nekupovat - lenovo, msi a nyní hp :evil:
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod MultiCrafer » 23 bře 2015, 10:56

KOF píše:noteboko budu využívat hlavně na práci (programování, nastavování sítí atp... no a sem tam cs, wow...) takže 15" nepřipadá v úvahu... 17" je naprosté optimum... Ten hybridní disk no je na něj záruka, takže se nebojim a neřešim, důležitá data mám na cloudu :D a do pár měsíců si stejně pořídím 250/ 500 ssd, takže sshd bude jen na ty nepoužívaná data... ale na druhou stranu ta gtx 850 je lákavá :) ale mám rád takový klidný, stylový design nic agresivního... takže to zatím vyhrává nitrák

jo a seznam ntb které nekupovat - lenovo, msi a nyní hp :evil:

mno mě by tam deprimoval ten nápis Acer :D btw 17ka je dobrá na grafiku já nevím na cem delas sitarinu ty ale já jí dělám na 14.1 palcovém thinkpadui jelikož je voděodolný :D a lehký :D
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KOF » 23 bře 2015, 13:57

když mám síť kolem 300 zařízení, tak než něco namapuju to proklínám den kdy jsem zakoupil hd :D no já když se tím v podstatě živím, tak čekám prostě výkon bez kompromisu a ne čekat půl dne než se něco načte, než něco najdu já a tak :D navíc si potrpím na display a myslim že tohle neni vůbec špatný :) oproti probook4540s v i5 verzi to bude něco uplně jiného
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod MultiCrafer » 23 bře 2015, 23:56

KOF píše:když mám síť kolem 300 zařízení, tak než něco namapuju to proklínám den kdy jsem zakoupil hd :D no já když se tím v podstatě živím, tak čekám prostě výkon bez kompromisu a ne čekat půl dne než se něco načte, než něco najdu já a tak :D navíc si potrpím na display a myslim že tohle neni vůbec špatný :) oproti probook4540s v i5 verzi to bude něco uplně jiného

Mno tak to bych spíše volil workstation :D
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod zima » 07 dub 2015, 11:59

Pozeral som, že tie tvoje požiadavky celkom dobre sedia aj na herné notebooky od MSI. Cena, bez os, herná klávesnica aj display. To ssd tam chýba no čo narobíš. (stále je možnosť, že kúpiš ssd, box pre externý hhd a prerobíš)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod MultiCrafer » 07 dub 2015, 12:37

zima píše:Pozeral som, že tie tvoje požiadavky celkom dobre sedia aj na herné notebooky od MSI. Cena, bez os, herná klávesnica aj display. To ssd tam chýba no čo narobíš. (stále je možnosť, že kúpiš ssd, box pre externý hhd a prerobíš)

MSI u mne nemá dobrou pověst je to samý plast a kvalita nic moc ale hlavně že to svítí
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KOF » 07 dub 2015, 13:00

zima píše:Pozeral som, že tie tvoje požiadavky celkom dobre sedia aj na herné notebooky od MSI. Cena, bez os, herná klávesnica aj display. To ssd tam chýba no čo narobíš. (stále je možnosť, že kúpiš ssd, box pre externý hhd a prerobíš)

rozhodnuto http://www.czc.cz/msi-ge70-2pe-685xcz-a ... 83/produkt

17", GTX 860, i5 překousnu a 250ssd letí do nákupu hned s ntb
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Zpět na Vyriešené topicy