Re: Fun - bugy, opravy, vylepšenia ...
Bylo by dobré sniperky dat jen na omezený počet lidí.. Třeba 2 lidi z teamu jen 

-
FragONE - Sponzor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Mě by se hodně líbila snížená gravitace. Znám to z paintballu a je to super věc, na fun by se skvěle hodila. Sice by se dalo s ní snáz dostat na textury, ale stejně si myslím, že by to za to stálo...no nevím, vymýšlíme s TheNul další možný itemy do shopu
Vyměnil bych ji ve shopu za respawn, který se téměř nepoužívá a cenu bych dal klidně těch 16 000 $

Vyměnil bych ji ve shopu za respawn, který se téměř nepoužívá a cenu bych dal klidně těch 16 000 $
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
1) Je tu tu všechno už po několikáté, co třeba nějak nastavit, že když někdo dá při fun kole kill gunou, zabije ho to?
2) V mapě poolday, když omylem seberu AWP, nedá se to hrát jen s glockem, takže navrhuju, aby tam nebyl ten limit, než můžu sebrat další gunu..
3) Odebrat mapu awesomecars_2.. -_- když jsou na obou serverech ac2, připojím se, jsem mrtvý sám, trvá někdy i 10min než začne nové kolo a když už se dočkám, někdy mě to bugne a zabije. Možná by stačilo udělat limit pro kolo 5min.
4) K /shop(u). Rychlý běh bych dal levnější a regeneraci dražší ale regenovalo by to 4hp za 1vteřinu. Dál bych odstranil respawn a dal tam třeba o 10% víc nábojů nebo 3vteřinový superboost, takové dočasné zrychlení
To je ode mně vše, díky za přečtení
ArbYs^
2) V mapě poolday, když omylem seberu AWP, nedá se to hrát jen s glockem, takže navrhuju, aby tam nebyl ten limit, než můžu sebrat další gunu..
3) Odebrat mapu awesomecars_2.. -_- když jsou na obou serverech ac2, připojím se, jsem mrtvý sám, trvá někdy i 10min než začne nové kolo a když už se dočkám, někdy mě to bugne a zabije. Možná by stačilo udělat limit pro kolo 5min.
4) K /shop(u). Rychlý běh bych dal levnější a regeneraci dražší ale regenovalo by to 4hp za 1vteřinu. Dál bych odstranil respawn a dal tam třeba o 10% víc nábojů nebo 3vteřinový superboost, takové dočasné zrychlení
ArbYs^
ArbYs^ - since 2013
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech

-
Arbys - Zkušený
Arbys píše:1) Je tu tu všechno už po několikáté, co třeba nějak nastavit, že když někdo dá při fun kole kill gunou, zabije ho to?
ArbYs^
1) Nevím, jestli to půjde, ale zkusím s HLSA až bude čas tento bug probrat...
2) Není to jenom v mapě poolday, je to všude, kde je awp...pokud se nepodaří to udělat tak, aby to po stoupnutí na AWP/Rychlopalku nebugovalo, nejspíše budou povoleny....(opět poslední slovo je na HLSA, ale takhle pokud vím to zamýšlí)
3) Tahle mapa asi odebraná nebude, protože je celkem dost hraná a to je důležitý (Aspoň co vidím na serveru), zabije tě to když v předchozím kole přejedeš spoluhráče...
4) Regeneraci bych nechal tak jak je a rychlý běh taky, to je podle mě akorát...souhlasím ale s odstraněním respawnu a nahradit ho něčím jiným....
No každopádně děkujeme za typy a nápady...teď mají asi přednost jiné servery než funy, ale snad se na ně časem taky dostane...
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
RiDeR1 píše:Mě by se hodně líbila snížená gravitace. Znám to z paintballu a je to super věc, na fun by se skvěle hodila. Sice by se dalo s ní snáz dostat na textury, ale stejně si myslím, že by to za to stálo...no nevím, vymýšlíme s TheNul další možný itemy do shopu![]()
Rider +1 tak toto ano urcite sa to tam hodi na miesto respawnu !
No uvidime co a jak

admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
RiDeR1 píše:
Mě by se hodně líbila snížená gravitace. Znám to z paintballu a je to super věc, na fun by se skvěle hodila. Sice by se dalo s ní snáz dostat na textury, ale stejně si myslím, že by to za to stálo...no nevím, vymýšlíme s TheNul další možný itemy do shopu![]()
Všetci ale doslova Všetci budú chodiť na TXT...
Ale súhlasil by som stou Gravitáciou..
Pořád jenom hate, tak to má bejt,
pořád jenom hate, tak to má ku*va bejt.
vod tý doby, co sem tady,
sem nenaviděnej šmejd.
vod tý doby, co sem tady,
sem nenaviděnej šmejd.
-
TheNul - Zkušený
ODOBRAT BH! pri fun kole neni sanca
ODOBRAT FUN KOLO! totalna kravina, navyse zabugovana
PRE VIP ODOBRAT ten drbly DVOJSKOK, vdaka tomu lezu VIP na texturu a zdrzuju hru...
ODOBRAT sniperky
ODOBRAT FUN KOLO! totalna kravina, navyse zabugovana
PRE VIP ODOBRAT ten drbly DVOJSKOK, vdaka tomu lezu VIP na texturu a zdrzuju hru...
ODOBRAT sniperky
-
deXTerko - Zkušený