• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] pomoc prosím s ns
stáhl jsem si cs v práci na nb ( doma jedu na steamu v compu) stahoval jsem z dvou severu a stahuju ted i z gska ale nějak se mi to zaseklo na 50%
ale můj problem je že když se chci připojit píše mi to " your .dll [cl_dlls\client]differs from the server " ???co stím?

-
jezicz - Kolemjdoucí
[vyřešeno] pomoc prosím s ns
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: pomoc prosím s ns
notebook,windows7...stáhl jsem si cs v práci na nb ( doma jedu na steamu v compu) stahoval jsem z dvou severu a stahuju ted i z gska ale nějak se mi to zaseklo na 50%
ale můj problem je že když se chci připojit píše mi to " your .dll [cl_dlls\client]differs from the server " ???co stím?

-
jezicz - Kolemjdoucí
Zdar, pokud to dobře chápu, tak se ti nechtělo stáhnout csko od GS, takže používáš jiný herní klient..
Problém je asi v tom, že si tento klient se serverem nerozumí a tím pádem tě to nenapojí.
Zkus dát ještě jednou stahovat do GSplay, s tím bys problémy mít neměl.
Problém je asi v tom, že si tento klient se serverem nerozumí a tím pádem tě to nenapojí.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] pomoc prosím s ns
Nebudu psát nesmyslné příspěvky na webu !
-
Jablko007 - Kazatelův učeň
SponErko píše:Zdar, pokud to dobře chápu, tak se ti nechtělo stáhnout csko od GS, takže používáš jiný herní klient..
chápeš špatně, z gs play jsem začal stahovat jako první ale instalace trvala hodně dlouho a seklo se to na 50% a už to nešlo...pomáhá mi ted stím gwandy,tak snad to rozběhnem
-
jezicz - Kolemjdoucí
Nepíšem nezmyselné príspevky toto isté sa mi stalo stahuj CS z GS a ked sa ti nainšlaluje ten priečinok tak inštalaci pusti ako správce ne že na to klikneš 2 krát Lavým tlačítkem a pak ti to pujde na 100 % to isté sa mi stalo a pozerám že čo a potom ma napadlo že to pustím ako správca a išlo skus to ver mi pomože ti to

-
Jablko007 - Kazatelův učeň
Fajn, tak dej pak vědět, jak to dopadlo 

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
ok zkouším to ted no nevím instalace jde pomalu tak uvidím zda to překročí těch 50%Jablko007 píše:Nepíšem nezmyselné príspevky toto isté sa mi stalo stahuj CS z GS a ked sa ti nainšlaluje ten priečinok tak inštalaci pusti ako správce ne že na to klikneš 2 krát Lavým tlačítkem a pak ti to pujde na 100 % to isté sa mi stalo a pozerám že čo a potom ma napadlo že to pustím ako správca a išlo skus to ver mi pomože ti to![]()

-
jezicz - Kolemjdoucí
jezicz píše:ok zkouším to ted no nevím instalace jde pomalu tak uvidím zda to překročí těch 50%Jablko007 píše:Nepíšem nezmyselné príspevky toto isté sa mi stalo stahuj CS z GS a ked sa ti nainšlaluje ten priečinok tak inštalaci pusti ako správce ne že na to klikneš 2 krát Lavým tlačítkem a pak ti to pujde na 100 % to isté sa mi stalo a pozerám že čo a potom ma napadlo že to pustím ako správca a išlo skus to ver mi pomože ti to![]()

-
jezicz - Kolemjdoucí
Paráda, zamykám.
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1