Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] pomoc prosím s ns

Příspěvekod jezicz » 09 čer 2015, 22:22

stáhl jsem si cs v práci na nb ( doma jedu na steamu v compu) stahoval jsem z dvou severu a stahuju ted i z gska ale nějak se mi to zaseklo na 50% :( ale můj problem je že když se chci připojit píše mi to " your .dll [cl_dlls\client]differs from the server " ???co stím?
jezicz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno] pomoc prosím s ns

od Rumcajz » 09 čer 2015, 22:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: pomoc prosím s ns

Příspěvekod jezicz » 09 čer 2015, 22:27

notebook,windows7...stáhl jsem si cs v práci na nb ( doma jedu na steamu v compu) stahoval jsem z dvou severu a stahuju ted i z gska ale nějak se mi to zaseklo na 50% :( ale můj problem je že když se chci připojit píše mi to " your .dll [cl_dlls\client]differs from the server " ???co stím?
jezicz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SponErko » 10 čer 2015, 14:21 VIP

Zdar, pokud to dobře chápu, tak se ti nechtělo stáhnout csko od GS, takže používáš jiný herní klient..
Problém je asi v tom, že si tento klient se serverem nerozumí a tím pádem tě to nenapojí.
Zkus dát ještě jednou stahovat do GSplay, s tím bys problémy mít neměl.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [řešíme] pomoc prosím s ns

Příspěvekod Jablko007 » 11 čer 2015, 05:04

Nebudu psát nesmyslné příspěvky na webu !
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod jezicz » 11 čer 2015, 19:30

SponErko píše:Zdar, pokud to dobře chápu, tak se ti nechtělo stáhnout csko od GS, takže používáš jiný herní klient..
Problém je asi v tom, že si tento klient se serverem nerozumí a tím pádem tě to nenapojí.
Zkus dát ještě jednou stahovat do GSplay, s tím bys problémy mít neměl.

chápeš špatně, z gs play jsem začal stahovat jako první ale instalace trvala hodně dlouho a seklo se to na 50% a už to nešlo...pomáhá mi ted stím gwandy,tak snad to rozběhnem
jezicz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Jablko007 » 11 čer 2015, 20:05

Nepíšem nezmyselné príspevky toto isté sa mi stalo stahuj CS z GS a ked sa ti nainšlaluje ten priečinok tak inštalaci pusti ako správce ne že na to klikneš 2 krát Lavým tlačítkem a pak ti to pujde na 100 % to isté sa mi stalo a pozerám že čo a potom ma napadlo že to pustím ako správca a išlo skus to ver mi pomože ti to :) :)
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod SponErko » 11 čer 2015, 20:07 VIP

Fajn, tak dej pak vědět, jak to dopadlo ;)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod jezicz » 12 čer 2015, 18:29

Jablko007 píše:Nepíšem nezmyselné príspevky toto isté sa mi stalo stahuj CS z GS a ked sa ti nainšlaluje ten priečinok tak inštalaci pusti ako správce ne že na to klikneš 2 krát Lavým tlačítkem a pak ti to pujde na 100 % to isté sa mi stalo a pozerám že čo a potom ma napadlo že to pustím ako správca a išlo skus to ver mi pomože ti to :) :)
ok zkouším to ted no nevím instalace jde pomalu tak uvidím zda to překročí těch 50% :D
jezicz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod jezicz » 12 čer 2015, 19:17

jezicz píše:
Jablko007 píše:Nepíšem nezmyselné príspevky toto isté sa mi stalo stahuj CS z GS a ked sa ti nainšlaluje ten priečinok tak inštalaci pusti ako správce ne že na to klikneš 2 krát Lavým tlačítkem a pak ti to pujde na 100 % to isté sa mi stalo a pozerám že čo a potom ma napadlo že to pustím ako správca a išlo skus to ver mi pomože ti to :) :)
ok zkouším to ted no nevím instalace jde pomalu tak uvidím zda to překročí těch 50% :D

:D tak jo děkuji už to běží :) sice je to rozdíl na tom ntb a tím co mám doma ale aspon něco :D ale díky všem
jezicz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SponErko » 12 čer 2015, 19:52 VIP

Paráda, zamykám.
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody