Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: body pro no vip

Příspěvekod Luther » 03 črc 2015, 22:11

Nevím, co tu řešíš. Základem je být alespoň s jedním VIP/EVIP v kempě či dalším non-VIP. Jako non-VIP hraju občas na Bloodu #1 a nemám tam problém sám nahrát alespoň 5 bodu na další minu. Když mám štěstí tak jednou minou sejmu hned 2 zombie a hned mám skoro na další minu. Navíc tam je to o to těžší, že musíš nabíjet zbraně. :) Ale jak jsem již řekl, základem je nebýt v kempě sám, pak nebudeš mít problém nahrát ani maximum bodů, tedy nějakých 100 bodů. ;) (Škoda, že za to nelze koupit inf nebo nějakou speciálku zbraň pro non-VIP.) :D Veř nebo ne ale tak, jak je to teď, je nejlépe vyřešené a určitě bych to už nijak neupravoval.

Edit: Navíc body nedostáváš jen za zabití ale i za způsobené poškození (za 2000 dmg je 1 bod) aspoň myslím :D, takže body navíc. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

od Rumcajz » 03 črc 2015, 22:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod N3mO » 04 črc 2015, 07:24

No včera som hral na blood 1 aj ja. Nemám tam VIP. Stále som mal okolo tých 20b a nemal som problém z mínami. Dokonca som aj protilátku v pohode kúpil. Ako napísal Luther tak je teraz omnoho lepšie ako to bolo vtedy kedy ste nedostávali vobec body. Dá sa nahrať pekné score aj za noVIP.
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod R3ZN1K » 08 črc 2015, 11:20

N3mO píše:Dá sa nahrať pekné score aj za noVIP.

Si ešte pamätám pred updatom hráča GeorGetona. Skill za Novip, každú mapu mal skore cez 100+.
R3ZN1K
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod nantaxicek5 » 13 črc 2015, 06:26

Tak to je lehké.
Jinak nějakej limit když tohle chcete udělat
Počkáme si na vyjádření vyšších.
nantaxicek5
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Jachymovec » 20 lis 2015, 16:34

TitaniusOcelkuj píše:Tak teda, prid na server, vypni si VIP a ukaz mi to :) som zvedavy ake skore nahras. 2 body su smiesne, nemozes dat ani minu, pride jeden ZM 2x a si v prdeli. Vysmech.

pokud si non-vip vylepší dmg na 40, zvládá to i bez miny (viz. zombie chronic 2, hrac Satan je non-vip, a je v top 15)
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WalkCZ » 21 lis 2015, 23:23

Stěžujete si že nemáte Body? I bez VIP se dá pěkně zahrát.. A to tak že bud nebudeš pořád kempit ale budeš běhat po mapě-> Adrenalin -> Vyšší DMG,Speed,HP. -> Větší šance na kill-> Body
Gamesites se v tomto nezmění. V tomto je portál Originální:) Ano říká se bez VIP si nezahrajete bez VIP je to nuda.. Tohle je Motivace proč si VIP koupit.
Můžete být vůbec rádi že máte možnost hrát na takovým portálu/serverech které nejsou zadarmo.
Takže si nestěžujte že máte málo bodu a začněte myslet.... Základ je se naučit dobře hrát Zombie.
Veterání tajemník zombies.
WalkCZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod x3ryy » 22 lis 2015, 16:23 VIP

Nedávno jsem hrál na ZM Mini 1, byly tam hráči i z topky, nemám tam VIPko, a stejně jsem je zrůjnoval.. měl jsem snad skóre 205 :D Tak začnite trénovat, a budete nejlepší i bez VIPka :D
x3ryy
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WalkCZ » 22 lis 2015, 20:50

Dnes jsem si zahrál na zm night 1
Neuveřitelné jak borec No Vip měl něco přes 200-0
Jde o to umět hrát... :) ale samozřejmně že by se mohli přidat nějaké výhody i pro hráče.. příklad: Army Deagle, nebo Dragon cannon.
WalkCZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 01 pro 2015, 21:03

WalkCZ píše:Stěžujete si že nemáte Body? I bez VIP se dá pěkně zahrát.. A to tak že bud nebudeš pořád kempit ale budeš běhat po mapě-> Adrenalin -> Vyšší DMG,Speed,HP. -> Větší šance na kill-> Body
Gamesites se v tomto nezmění. V tomto je portál Originální Ano říká se bez VIP si nezahrajete bez VIP je to nuda.. Tohle je Motivace proč si VIP koupit.
Můžete být vůbec rádi že máte možnost hrát na takovým portálu/serverech které nejsou zadarmo.
Takže si nestěžujte že máte málo bodu a začněte myslet.... Základ je se naučit dobře hrát Zombie.

tak ty si boh :D behat po mape? ukaz mi kto beha po mape bez terma resp spiritov v speede/armore/dmgu? teba chcem zazit taku superstar, prosim ta kde hrajes?

xeRyy píše:Nedávno jsem hrál na ZM Mini 1, byly tam hráči i z topky, nemám tam VIPko, a stejně jsem je zrůjnoval.. měl jsem snad skóre 205 :D Tak začnite trénovat, a budete nejlepší i bez VIPka

a ty dalsi ....cg k skore 205 a ze tam boli hraci z topky :D to svedci asi o urovni servera :) resp ked si hral humana tak by som si ta sam daval ako zm vip. staci jedna nesmrtka, max dve a ani vela by si si nezahral :).

Ukazte mi jedneho novip hraca na chronicoch, ktory by si to tak daval ako tu pisete :) rad si pridem proti nemu zahrat a mozno sa nieco aj naucit ;).

A je mi uplne jasne, ze tie body sa tu menit nebudu kedze gamesites za ten rok co tu hram zm server spravil jeden update a na vsetky ostatne sa vyhovorili ake je to zlozite :) ( aj ten update je len dalsia hlupost - hp bar, ktory nesmierne zvyhodnuje humanov tym, ze viem po kom mam strielat :).)
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Příspěvekod Niggas » 02 pro 2015, 19:34

Si uvedom, že zm sú neni jediné servery na GS, je tu vela modov a desiatky serverov, na ktorých robí update a spravuje ich prakticky 1-2 ludia, ktorý sú tu tiež neni nonstop. Dovolím si tvrdit, že zm je natom z pohladov frekventovanosti a velkosti updatov velmi dobre s porovnaním s inými modmi, a to že to nerobíme podla takých ako ty neznamená, že to robíme zle. Už aj ten hp bar bol upravený a neni to taká strašná výhoda pre CT.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Jachymovec » 03 pro 2015, 19:57

ATWA píše: nebo hrává na více pc a nechce se mu kupovat na obou... :arrow: :arrow: :idea:

řešení je cs 1.6 steam :)
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WalkCZ » 11 pro 2015, 17:49

Odpovědi zde máš:-)
Lock.
WalkCZ
Mistr
Mistr