I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na adminy jb.

Příspěvekod klkl1287 » 12 zář 2015, 10:47

Zdravím, prosimvás choďte víc na Jailbreak 6.. vždyť to není možný příde tam admin na 15 minut a odejde je tam tak nehráznej bordel že to neni možný, akademici co hrajoů na jb 6 to ani nestíhaj točit co tam vždy píšoů. Příde nějakej admin na jb 6 a napíše "timeleft" a odpojí se od serveru že ještě 10 minut do konce mapy že ho to za T nebaví.. tak co je tohle za admina že ho to nebaví za T .. má koůkat jestli je tam bordel ne jestli ho to baví za T. Neberte to jako velkoů stížnost ale jako upozornění co se tam děje. Plno lidí tam přestalo i hrát.. :(
klkl1287
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stížnost na adminy jb.

od Rumcajz » 12 zář 2015, 10:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na adminy jb.

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 zář 2015, 11:35

klkl1287 píše:Příde nějakej admin na jb 6 a napíše "timeleft" a odpojí se od serveru že ještě 10 minut do konce mapy že ho to za T nebaví.. tak co je tohle za admina že ho to nebaví za T ..

O jakého admina jde?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod klkl1287 » 12 zář 2015, 13:06

Life třeba :) příde timeleft odejde... Teď to tam byl Peto vybanovat nevim jestli viděl tu stížnost nebo přišel sám odsebe ale rozdal tam 2 nebo 3 bany.. Je tam neskutečnej bordel.
klkl1287
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod klkl1287 » 12 zář 2015, 13:21

+ Ještě ktomu má vac ban takže nevim jak může být admin. Škoda že se zamítaj hráči co jsoů na jb pořád..
klkl1287
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 zář 2015, 11:00

klkl1287 píše:Škoda že se zamítaj hráči co jsoů na jb pořád..

O jakého hráče jde?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod iShortyx3 » 13 zář 2015, 11:07 VIP

JA :D
L0GiC1337 > YOU
iShortyx3
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod klkl1287 » 13 zář 2015, 11:21

Ten Snopy, už dal asi 5 žádostí a furt zamítnutej asi kvuli chování, fk sice nedává ale slovník má špatnej občas.. ale jinak do pp toho dá strašně vždy když jsem na serveru tak hned píše "Pěkně mam demo jdeš na forum" Kuknu na forum je tam .. škoda toho slovníku.

e.Hoover: voľba admina je vec hlsa, do ktorej nemajú hráči čo zasahovať
klkl1287
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod thesnopy » 13 zář 2015, 11:34

Zdar, sorry že se sem vyjadřuju, ale zamítaj mě právem za to co jsem dělal dřív + nadávky se pyká.
thesnopy
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod klkl1287 » 13 zář 2015, 12:42

Hoover, to ano, ale on se ptal o jakého hráče jde tak jsem odpověděl. Když to vadí tak se omloůvam.
klkl1287
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Falqo » 13 zář 2015, 13:15

nejsme roboti, když můžu, chodím všude....
Falqo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Krantz » 13 zář 2015, 14:13

Koľkokrát už odznel môj návrh v admin sekcii, že nech sa to spraví tak. Aby si admini vytvorili skupinu na steame a vždy si písali, od kedy do kedy bude na danom serveri a následovne ak by odišiel prvý admin, hneď by sa vymenil s druhým adminom. Ale stále to nikto nechce a tak to vyzerá, že občas na serveri nie je admin aj štyri hodiny a je tam bordel a ešte ak sa snažíme tomu bordel zabrániť, napr. hodim gunu téčku aby ho zabilo dostaneme ban. Takže :ugeek:
Krantz
Amatér
Amatér

Příspěvekod PEto » 13 zář 2015, 14:17

Krantz píše:Koľkokrát už odznel môj návrh v admin sekcii, že nech sa to spraví tak. Aby si admini vytvorili skupinu na steame a vždy si písali, od kedy do kedy bude na danom serveri a následovne ak by odišiel prvý admin, hneď by sa vymenil s druhým adminom. Ale stále to nikto nechce a tak to vyzerá, že občas na serveri nie je admin aj štyri hodiny a je tam bordel a ešte ak sa snažíme tomu bordel zabrániť, napr. hodim gunu téčku aby ho zabilo dostaneme ban. Takže :ugeek:

rly ? a ze tam neni admin. skus porozmyslat nad tym co si napisal. je to nerealne.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Krantz » 13 zář 2015, 14:22

Porozmýšľal som čo som napísal, bola tam sekcia pre adminov, kedže som v nej bol. Ja som ten návrh uviedol a vy ste to zamietli a teraz si riešte tie somariny ohľadom toho. Ja sa nikomu doprosovať nebudem a keď raz si stojite za svojim, že "okej mi nič take nepotrebujeme" a adminov mate na serveri non-stop tak sa mylite tu všetci. Admini na serveri chodia raz za čas a niekedy vôbec. A nehovorte mi, že to takto nie je, kedže aj sám už JB nehrajem kvôli tomuto problému.
e: Napríklad admin tam nie je štyri hodiny je mapa 40 minut admin nepride je tam bordel a tak to CT čo robi bordel MFKs napríklad hodime tečku gunu aby ho zabil a zrazu tam pride admin ako zjavenie a máme ban....
Krantz
Amatér
Amatér

Příspěvekod Izmael » 13 zář 2015, 14:42 VIP

Krantz píše:Koľkokrát už odznel môj návrh v admin sekcii, že nech sa to spraví tak. Aby si admini vytvorili skupinu na steame a vždy si písali, od kedy do kedy bude na danom serveri a následovne ak by odišiel prvý admin, hneď by sa vymenil s druhým adminom. Ale stále to nikto nechce a tak to vyzerá, že občas na serveri nie je admin aj štyri hodiny a je tam bordel a ešte ak sa snažíme tomu bordel zabrániť, napr. hodim gunu téčku aby ho zabilo dostaneme ban. Takže :ugeek:

Nechtěl jsem se sem vyjadřovat, ale nedá mi to. Je to naprosto návrh k ničemu, administrátoři když můžou, tak na serverech jsou, udělat to podle tebe, tak je to jako v práci. Zapomínáš, že admini to dělají dobrovolně a nedostávají za to žádnou finanční odměnu, jenom tohle nevděčné chování hráčů.
Tak, jak vždycky píšu já i jiní admini, hráči pokud vidí porušování pravidel, mají napsat zde na webu, na TS nebo na steamu nějakému adminovi, nevěřím, že by se žádný nenašel. Pokud se i přesto nenajde, natočím přeci hráče a nahlásím do PP podle vzoru, je to tak jednoduché.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PEto » 13 zář 2015, 15:37

uz to ide uplne mimo. HLSA povie adminom aby chodili viac na ostatne jb servery, nielen na jb1 a 5.

lock
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy