• Stránka 1 z 1
Stížnost na adminy jb.
Zdravím, prosimvás choďte víc na Jailbreak 6.. vždyť to není možný příde tam admin na 15 minut a odejde je tam tak nehráznej bordel že to neni možný, akademici co hrajoů na jb 6 to ani nestíhaj točit co tam vždy píšoů. Příde nějakej admin na jb 6 a napíše "timeleft" a odpojí se od serveru že ještě 10 minut do konce mapy že ho to za T nebaví.. tak co je tohle za admina že ho to nebaví za T .. má koůkat jestli je tam bordel ne jestli ho to baví za T. Neberte to jako velkoů stížnost ale jako upozornění co se tam děje. Plno lidí tam přestalo i hrát.. 

- klkl1287
- Kolemjdoucí
Stížnost na adminy jb.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na adminy jb.
klkl1287 píše:Příde nějakej admin na jb 6 a napíše "timeleft" a odpojí se od serveru že ještě 10 minut do konce mapy že ho to za T nebaví.. tak co je tohle za admina že ho to nebaví za T ..
O jakého admina jde?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Life třeba
příde timeleft odejde... Teď to tam byl Peto vybanovat nevim jestli viděl tu stížnost nebo přišel sám odsebe ale rozdal tam 2 nebo 3 bany.. Je tam neskutečnej bordel.

- klkl1287
- Kolemjdoucí
+ Ještě ktomu má vac ban takže nevim jak může být admin. Škoda že se zamítaj hráči co jsoů na jb pořád..
- klkl1287
- Kolemjdoucí
klkl1287 píše:Škoda že se zamítaj hráči co jsoů na jb pořád..
O jakého hráče jde?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ten Snopy, už dal asi 5 žádostí a furt zamítnutej asi kvuli chování, fk sice nedává ale slovník má špatnej občas.. ale jinak do pp toho dá strašně vždy když jsem na serveru tak hned píše "Pěkně mam demo jdeš na forum" Kuknu na forum je tam .. škoda toho slovníku.
e.Hoover: voľba admina je vec hlsa, do ktorej nemajú hráči čo zasahovať
e.Hoover: voľba admina je vec hlsa, do ktorej nemajú hráči čo zasahovať
- klkl1287
- Kolemjdoucí
Zdar, sorry že se sem vyjadřuju, ale zamítaj mě právem za to co jsem dělal dřív + nadávky se pyká.
-
thesnopy - Profesionál
Hoover, to ano, ale on se ptal o jakého hráče jde tak jsem odpověděl. Když to vadí tak se omloůvam.
- klkl1287
- Kolemjdoucí
nejsme roboti, když můžu, chodím všude....
-
Falqo - Zkušený
Koľkokrát už odznel môj návrh v admin sekcii, že nech sa to spraví tak. Aby si admini vytvorili skupinu na steame a vždy si písali, od kedy do kedy bude na danom serveri a následovne ak by odišiel prvý admin, hneď by sa vymenil s druhým adminom. Ale stále to nikto nechce a tak to vyzerá, že občas na serveri nie je admin aj štyri hodiny a je tam bordel a ešte ak sa snažíme tomu bordel zabrániť, napr. hodim gunu téčku aby ho zabilo dostaneme ban. Takže 

- Krantz
- Amatér
Krantz píše:Koľkokrát už odznel môj návrh v admin sekcii, že nech sa to spraví tak. Aby si admini vytvorili skupinu na steame a vždy si písali, od kedy do kedy bude na danom serveri a následovne ak by odišiel prvý admin, hneď by sa vymenil s druhým adminom. Ale stále to nikto nechce a tak to vyzerá, že občas na serveri nie je admin aj štyri hodiny a je tam bordel a ešte ak sa snažíme tomu bordel zabrániť, napr. hodim gunu téčku aby ho zabilo dostaneme ban. Takže
rly ? a ze tam neni admin. skus porozmyslat nad tym co si napisal. je to nerealne.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Porozmýšľal som čo som napísal, bola tam sekcia pre adminov, kedže som v nej bol. Ja som ten návrh uviedol a vy ste to zamietli a teraz si riešte tie somariny ohľadom toho. Ja sa nikomu doprosovať nebudem a keď raz si stojite za svojim, že "okej mi nič take nepotrebujeme" a adminov mate na serveri non-stop tak sa mylite tu všetci. Admini na serveri chodia raz za čas a niekedy vôbec. A nehovorte mi, že to takto nie je, kedže aj sám už JB nehrajem kvôli tomuto problému.
e: Napríklad admin tam nie je štyri hodiny je mapa 40 minut admin nepride je tam bordel a tak to CT čo robi bordel MFKs napríklad hodime tečku gunu aby ho zabil a zrazu tam pride admin ako zjavenie a máme ban....
e: Napríklad admin tam nie je štyri hodiny je mapa 40 minut admin nepride je tam bordel a tak to CT čo robi bordel MFKs napríklad hodime tečku gunu aby ho zabil a zrazu tam pride admin ako zjavenie a máme ban....
- Krantz
- Amatér
Krantz píše:Koľkokrát už odznel môj návrh v admin sekcii, že nech sa to spraví tak. Aby si admini vytvorili skupinu na steame a vždy si písali, od kedy do kedy bude na danom serveri a následovne ak by odišiel prvý admin, hneď by sa vymenil s druhým adminom. Ale stále to nikto nechce a tak to vyzerá, že občas na serveri nie je admin aj štyri hodiny a je tam bordel a ešte ak sa snažíme tomu bordel zabrániť, napr. hodim gunu téčku aby ho zabilo dostaneme ban. Takže
Nechtěl jsem se sem vyjadřovat, ale nedá mi to. Je to naprosto návrh k ničemu, administrátoři když můžou, tak na serverech jsou, udělat to podle tebe, tak je to jako v práci. Zapomínáš, že admini to dělají dobrovolně a nedostávají za to žádnou finanční odměnu, jenom tohle nevděčné chování hráčů.
Tak, jak vždycky píšu já i jiní admini, hráči pokud vidí porušování pravidel, mají napsat zde na webu, na TS nebo na steamu nějakému adminovi, nevěřím, že by se žádný nenašel. Pokud se i přesto nenajde, natočím přeci hráče a nahlásím do PP podle vzoru, je to tak jednoduché.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
uz to ide uplne mimo. HLSA povie adminom aby chodili viac na ostatne jb servery, nielen na jb1 a 5.
lock
lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1