• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: master0r0 - Survival
jaj ja totiž nejsme takovej zbabělec jako ostatní ja se k tomu aj přiznám že X-Ray mám nainstalovaný v MC akorád že ho nepouživám tak oč tu jde
ja totiž nejsu děcko abych něco zapíral za X-Ray si ten trest klidně přijmu ale za to že jsem nikhoo neurazil a už vubec ne rodinu tak za to si trest nepřijmu

-
pacholek - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
pacholek píše:Ano X-Ray v MC nainstalovany mám ale je mi luto X-ray nepouživám mám to jen kvuli těm Souřadnicím nic víc a jsem ochotnej Adminum ukazat Inventář a i truhle co mám že hraju poctivě a všecko co mám jsem taky poctivě našel .. ale je mi jasné že se totok bude špatně dokazovat ale Dia nepotřebujev mC ... a X-Ray taky ne hraju poctivě lebo ma to na Gamesites baví a kdybych použival X-Ray tak hra mě omrzí a nebavilo by mě to nemám duvod použivat X-ray všecko co jsme vybudoval na Serveru tak pocitivě
Je úplne jedno na čo ten x-ray používaš, je to cheat a nemal by si používať žiadne cheaty, proste je to zakázane aj keď to chceš použiť na súradnice, bohužiaľ.
-
BooInternet - Zkušený
jak jsme řikal je mi jasné že zato dostanu na nějako utu dobu Ban a jsem stím smiřený ... lebo je mi jasné že by sa to nemělo ... sice ma to sere ale co už nadělám
-
pacholek - Amatér
Zamykám napíš to ešte raz podľa vzoru a nerobte tu s toho Diskusné fórum
Do topicu se vyjadřují pouze lidé, kteří jsou přímo zainteresováni do situace a mají důkaz o svém textu.
Konečný verdikt určují vyšší admini
Do topicu se vyjadřují pouze lidé, kteří jsou přímo zainteresováni do situace a mají důkaz o svém textu.
Konečný verdikt určují vyšší admini
Moje zaľúbi- dievčatá,chlast automaty
-
BeastBelino - Kazatelův učeň
• Stránka 2 z 2 • 1, 2