I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: master0r0 - Survival

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 14:00

jaj ja totiž nejsme takovej zbabělec jako ostatní ja se k tomu aj přiznám že X-Ray mám nainstalovaný v MC akorád že ho nepouživám tak oč tu jde :D ja totiž nejsu děcko abych něco zapíral za X-Ray si ten trest klidně přijmu ale za to že jsem nikhoo neurazil a už vubec ne rodinu tak za to si trest nepřijmu
pacholek
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 04 říj 2015, 14:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod BooInternet » 04 říj 2015, 14:01

pacholek píše:Ano X-Ray v MC nainstalovany mám ale je mi luto X-ray nepouživám mám to jen kvuli těm Souřadnicím nic víc a jsem ochotnej Adminum ukazat Inventář a i truhle co mám že hraju poctivě a všecko co mám jsem taky poctivě našel .. ale je mi jasné že se totok bude špatně dokazovat ale Dia nepotřebujev mC ... a X-Ray taky ne hraju poctivě lebo ma to na Gamesites baví a kdybych použival X-Ray tak hra mě omrzí a nebavilo by mě to nemám duvod použivat X-ray všecko co jsme vybudoval na Serveru tak pocitivě

Je úplne jedno na čo ten x-ray používaš, je to cheat a nemal by si používať žiadne cheaty, proste je to zakázane aj keď to chceš použiť na súradnice, bohužiaľ.
BooInternet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 14:05

jak jsme řikal je mi jasné že zato dostanu na nějako utu dobu Ban a jsem stím smiřený ... lebo je mi jasné že by sa to nemělo ... sice ma to sere ale co už nadělám
pacholek
Amatér
Amatér

Příspěvekod BeastBelino » 04 říj 2015, 14:43 VIP

Zamykám napíš to ešte raz podľa vzoru a nerobte tu s toho Diskusné fórum

Do topicu se vyjadřují pouze lidé, kteří jsou přímo zainteresováni do situace a mají důkaz o svém textu.
Konečný verdikt určují vyšší admini
Moje zaľúbi- dievčatá,chlast automaty
BeastBelino
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy