Re: JailBreak Update
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ja neviem prečo ale od updatu mi vždy pri ghost a furien mode spadne Steam nedá sa s tým niečo robiť?
-
SkaterBoss - Amatér
SkaterBoss píše:Ja neviem prečo ale od updatu mi vždy pri ghost a furien mode spadne Steam nedá sa s tým niečo robiť?
jestli ti to padá při těchto modech, tak musí i při ostatních, protože tam to probíhá stejně.
Napíše ti to něco?
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Mne sa stalo podobne pri ghoste ked ho niekto zapol padlo mi csko, stačilo preištnalovať a už bolo 

-
MiskinShortyx3 - Spamerův sluha
Dwandy píše:SkaterBoss píše:Ja neviem prečo ale od updatu mi vždy pri ghost a furien mode spadne Steam nedá sa s tým niečo robiť?
jestli ti to padá při těchto modech, tak musí i při ostatních, protože tam to probíhá stejně.
Napíše ti to něco?
Nie, nepíše. Len sa mi sekne CSKO a musím ho vypnúť a zapnúť...
Ešte je tu jedna vec o ktorej by som mal povedať že keď som sa 1. krát pripojil na ten server po update tak mi to začalo sťahovať niake veci a ja som mal zrovna v ten čas problémi s internetom tak je možné že sa mi niektorý z tých súborov stiahol zle... Či?
-
SkaterBoss - Amatér
No a teraz sa mi to sekne aj ked neni ziadny mod len tak............................ 

-
SkaterBoss - Amatér
čau mám jen jednu věc ohledně modu Furien.. není to přehnané že T dávají CT na ránu? chápu mají jen nože ale ct je mnohem méně a nesmí kempit.. takže si to podle mého moc nezahrají
.. lepší by bylo jak v klasickém furienu a knifu.. na dvě rány 

-
EucasoLL - Pokročilý
EucasoLL píše:čau mám jen jednu věc ohledně modu Furien.. není to přehnané že T dávají CT na ránu? chápu mají jen nože ale ct je mnohem méně a nesmí kempit.. takže si to podle mého moc nezahrají.. lepší by bylo jak v klasickém furienu a knifu.. na dvě rány
původně to tak bylo, ale upravilo se to na jednu ránu ptž vězni neměli šanci
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
já vím jak to bylo přettím ale přettím to pravě bylo 15 hp pravým.. a nebylo to na dva fragy.. a teď si myslím že je to až moc přehnané..
-
EucasoLL - Pokročilý
EucasoLL píše:já vím jak to bylo přettím ale přettím to pravě bylo 15 hp pravým.. a nebylo to na dva fragy.. a teď si myslím že je to až moc přehnané..
Všechno jde, když se chce, všechny módy ti většinou vyhrajou CTčka, tak tenhle je trošku víc dificult.

U know my (nick)name .. Not my life story.
-
Nevinna - Drbna
Nevinna píše:EucasoLL píše:já vím jak to bylo přettím ale přettím to pravě bylo 15 hp pravým.. a nebylo to na dva fragy.. a teď si myslím že je to až moc přehnané..
Všechno jde, když se chce, všechny módy ti většinou vyhrajou CTčka, tak tenhle je trošku víc dificult.
Až na spartu,přestřelku,ghost a matrix

Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
ale tak vlastně máte pravdu
hra má nový náboj 

-
EucasoLL - Pokročilý
Ten bug k CT ešte stále ide
-
OdyseenQo31 - Pokročilý
DObrý deň
Kúpil som si steam a ked som sa pripojil na moj obľúbený server JB6 kde mam EVIP.
Jak osm začqal hrať za vezňa tak som zistil že nepočujem simona a len mu tak bliká voice.
CHcel som sa spýtať či by ste mi s tým vedeli poradiť
Dakujem
S pozdravom
Mr.LoL
Kúpil som si steam a ked som sa pripojil na moj obľúbený server JB6 kde mam EVIP.
Jak osm začqal hrať za vezňa tak som zistil že nepočujem simona a len mu tak bliká voice.
CHcel som sa spýtať či by ste mi s tým vedeli poradiť
Dakujem
S pozdravom
Mr.LoL
- MrLoL
- Kolemjdoucí
Treba downgrade CS, niekde tu na fore je aj navod ale nenašiel som ho...
-
Bulbasaur - Zkušený