Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyřešeno]Pomoc

Příspěvekod davidko654 » 28 říj 2015, 12:02

Zdravím, potreboval by som pomôcť. Pred 2 rokmi som hrával cs 1.6 cez steam, lenže som to prestal hrávať a zrušil som si ten email na ktorý by mi mal chodiť overovací kód takže neviem čo mám urobiť. Prosím o normálne rady nie len kontaktovať Steam support...
davidko654
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Pomoc

od Rumcajz » 28 říj 2015, 12:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pomoc

Příspěvekod Nikie » 28 říj 2015, 14:07 VIP

Zdravím,
Samozřejmě si budeš muset počkat na vyjádření zde nějakou z pověřených osob, ale mám tušení, že s tím nikdo nic nenadělá. V upozornění při každé aktivaci máš napsáno, že si máš uchovat mail i kód z vip aktivace. Je to čistě tvoje chyba, že si deaktivoval mail nebo si nenastavil nějaký jiný kontaktní mail. Kontaktovat můžeš gamesites na mail a čekat na odpověď, ale nevidím to nijak růžově. Každopádně tohle je čistě můj názor a omlouvám se za vyjádření zde.

S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!
Obrázek 3.11.2015 ADMIN - ALL FURIENS
„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
Nikie
Drbna
Drbna

Příspěvekod useless » 28 říj 2015, 15:43 VIP

WickedWabbit píše:Zdravím,
Samozřejmě si budeš muset počkat na vyjádření zde nějakou z pověřených osob, ale mám tušení, že s tím nikdo nic nenadělá. V upozornění při každé aktivaci máš napsáno, že si máš uchovat mail i kód z vip aktivace. Je to čistě tvoje chyba, že si deaktivoval mail nebo si nenastavil nějaký jiný kontaktní mail. Kontaktovat můžeš gamesites na mail a čekat na odpověď, ale nevidím to nijak růžově. Každopádně tohle je čistě můj názor a omlouvám se za vyjádření zde.

S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!

Nejde mu o VIP kódy, ale o to, aby si mohl zahrát na Steamu. No a protože ho dlouho nehrál, musí zadat kód, který zašlou na e-mail, který už neexistuje.

Jinak k tvému problému:
Pokud ten e-mail teda už neexistuje, jediná věc, co mě napadá je založit nový se stejným jménem na té samé doméně. Potom se zkus znovu přihlásit, aby ti na něj zaslali další klíč.

Pokud to nepůjde, Steam support budeš bohužel muset kontaktovat. Tady na GS ti e-mail od Steamu nezměníme, u Steam Supportu to jde. Jediná věc, kterou potřebuješ je důkaz, že je ten účet opravdu tvůj (potrvzení o platbě, cd-klíč…)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod davidko654 » 28 říj 2015, 17:23

Skúšal som vytvoriť a nejde a ked sa prihlasujem píše mi že takýto účet neexistuje ale ked dám v registráci to meno tak mi napíše že už existuje
davidko654
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TiberSeptim » 28 říj 2015, 17:30 VIP

davidko654 píše:Skúšal som vytvoriť a nejde a ked sa prihlasujem píše mi že takýto účet neexistuje ale ked dám v registráci to meno tak mi napíše že už existuje

Ahoj

Ak účet existuje skús dať iné meno ale aby bolo podobne napr. Septim a nejde tak skús Septim111
Ale na voľbe mena nechám teba ;)

Samozrejme aj iný e-mail a potom Supportu napíšeš že si stratil svoj účet a priložiš dôkaz :)
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod LoveYou » 28 říj 2015, 17:53 VIP

Septim, to co tady píšeš už napsal support...
K věci, změna nicku ti nepomůže, budeš muset napsat na steam support. Tady se toho víc nevyřeší ;) . Zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody