• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Pomoc
Zdravím, potreboval by som pomôcť. Pred 2 rokmi som hrával cs 1.6 cez steam, lenže som to prestal hrávať a zrušil som si ten email na ktorý by mi mal chodiť overovací kód takže neviem čo mám urobiť. Prosím o normálne rady nie len kontaktovať Steam support...
-
davidko654 - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Pomoc
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pomoc
Zdravím,
Samozřejmě si budeš muset počkat na vyjádření zde nějakou z pověřených osob, ale mám tušení, že s tím nikdo nic nenadělá. V upozornění při každé aktivaci máš napsáno, že si máš uchovat mail i kód z vip aktivace. Je to čistě tvoje chyba, že si deaktivoval mail nebo si nenastavil nějaký jiný kontaktní mail. Kontaktovat můžeš gamesites na mail a čekat na odpověď, ale nevidím to nijak růžově. Každopádně tohle je čistě můj názor a omlouvám se za vyjádření zde.
S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!
Samozřejmě si budeš muset počkat na vyjádření zde nějakou z pověřených osob, ale mám tušení, že s tím nikdo nic nenadělá. V upozornění při každé aktivaci máš napsáno, že si máš uchovat mail i kód z vip aktivace. Je to čistě tvoje chyba, že si deaktivoval mail nebo si nenastavil nějaký jiný kontaktní mail. Kontaktovat můžeš gamesites na mail a čekat na odpověď, ale nevidím to nijak růžově. Každopádně tohle je čistě můj názor a omlouvám se za vyjádření zde.
S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!

„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
-
Nikie - Drbna
WickedWabbit píše:Zdravím,
S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!
Nejde mu o VIP kódy, ale o to, aby si mohl zahrát na Steamu. No a protože ho dlouho nehrál, musí zadat kód, který zašlou na e-mail, který už neexistuje.
Jinak k tvému problému:
Pokud ten e-mail teda už neexistuje, jediná věc, co mě napadá je založit nový se stejným jménem na té samé doméně. Potom se zkus znovu přihlásit, aby ti na něj zaslali další klíč.
Pokud to nepůjde, Steam support budeš bohužel muset kontaktovat. Tady na GS ti e-mail od Steamu nezměníme, u Steam Supportu to jde. Jediná věc, kterou potřebuješ je důkaz, že je ten účet opravdu tvůj (potrvzení o platbě, cd-klíč…)

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Skúšal som vytvoriť a nejde a ked sa prihlasujem píše mi že takýto účet neexistuje ale ked dám v registráci to meno tak mi napíše že už existuje
-
davidko654 - Kolemjdoucí
davidko654 píše:Skúšal som vytvoriť a nejde a ked sa prihlasujem píše mi že takýto účet neexistuje ale ked dám v registráci to meno tak mi napíše že už existuje
Ahoj
Ak účet existuje skús dať iné meno ale aby bolo podobne napr. Septim a nejde tak skús Septim111
Ale na voľbe mena nechám teba

Samozrejme aj iný e-mail a potom Supportu napíšeš že si stratil svoj účet a priložiš dôkaz

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Septim, to co tady píšeš už napsal support...
K věci, změna nicku ti nepomůže, budeš muset napsat na steam support. Tady se toho víc nevyřeší
. Zamykám
K věci, změna nicku ti nepomůže, budeš muset napsat na steam support. Tady se toho víc nevyřeší

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1