Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP / Steam / VYsvetleniee :)

Příspěvekod Radq » 10 lis 2015, 17:22 VIP

Ahojte .. no Možem sa spitat ... Ked som na mojom PC .. mam steam + cs 1.6 zakupene .. na tom PC .. mam tam aktivovane EVIP ... na viac serveoch ...

A sa chcem spitat ... Ze Ked mi pride NTB z opravy ..A stiahnem si tam ten steam Prihlasim sa pod mojim Menom a heslo ... EVIP tam budu aktivovane uz ci Uz budem mat iba na PC ?? :) :)

DAKUJEEM :) :) Sem tam chcem sa viac dozvediet :)

Prajem Pekný zvyšok dňa !! :D :twisted:
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ :) :) :)
Radq
Zkušený
Zkušený

VIP / Steam / VYsvetleniee :)

od Rumcajz » 10 lis 2015, 17:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP / Steam / VYsvetleniee :)

Příspěvekod Nikie » 10 lis 2015, 18:31 VIP

Zdravím,
Myslím si, že by to už mělo být aktivované. Tedy za předpokladu, že se ti zachová stejné SID. Pokud ne, stačí zopakovat postup z mailu. Kdyby to hlásilo, že VIP je již chráněno jiným steam účtem, stačí zkontaktovat někoho z šerifů a poprosit o přehození vip/evip ze SID na kterém sis jej aktivoval na nové SID (napíšeš mu název serveru, vip kódy, staré a nové SID).

That's all :geek: :lol:
Obrázek 3.11.2015 ADMIN - ALL FURIENS
„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
Nikie
Drbna
Drbna

Příspěvekod Radq » 10 lis 2015, 18:55 VIP

Dakujem .. :) ... Možete ZAMKNUT !!
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ :) :) :)
Radq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Ven0m » 10 lis 2015, 22:27

Ahoj, jak ti napsal kolega výše, pokud máš hru zakoupenou přes steam (píšeš že máš) tak ti zůstane stejná SID a tudíž aktivované výhody na něm.
pokud to nebude nikomu vadit téma zamknu
Obrázek
Ven0m
Profesionál
Profesionál

Zpět na VIP poradna