Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

rušení banů

Příspěvekod piri » 30 lis 2015, 16:21

Ahoj všichni. Teď jsem se dozvěděl, že při resetech se také ruší permanentní bany hráčů. Já na to koukám jak na zjevení, vždyť admini tu pracně zabanujou hráče za cheaty, a on pak, sice za několik měsíců, dostane amnestii? Nebo jak to funguje vlastně?

Jsem zklamaný, takový pakáži jakou jsou cheateři, bych v životě nedal druhou šanci, protože ve většině případů to znamená "jednou cheater, navždy cheater".

Potom také nechápu výměnu banu za vip. Ale to už je ekonomická stránka, do toho nechci povídat.

Přeci tu chcete podvádění vymýtit, ne? :)

Tak se mějte hezky :)
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

rušení banů

od Rumcajz » 30 lis 2015, 16:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: rušení banů

Příspěvekod 20762076 » 30 lis 2015, 19:44

piri píše:Ahoj všichni. Teď jsem se dozvěděl, že při resetech se také ruší permanentní bany hráčů. Já na to koukám jak na zjevení, vždyť admini tu pracně zabanujou hráče za cheaty, a on pak, sice za několik měsíců, dostane amnestii? Nebo jak to funguje vlastně?

Jsem zklamaný, takový pakáži jakou jsou cheateři, bych v životě nedal druhou šanci, protože ve většině případů to znamená "jednou cheater, navždy cheater".

Potom také nechápu výměnu banu za vip. Ale to už je ekonomická stránka, do toho nechci povídat.

Přeci tu chcete podvádění vymýtit, ne? :)

Tak se mějte hezky :)

ahoj :) ty si myslíš,že cheateri čakajú na nejakú "amnestiu"? Skoro každý má DIP. K tomu vyjadreniu: ,, raz cheater, navždy cheater" -by som chcel napísať,že ľudia sa menia.. nie všetci ,ale nejaká menšina hej.. Som toho názoru, že tú druhú šancu po nejakom čase by sme mali určite dať a už je len na ňom/ nich ako s ňou naložia.
Mier.
20762076
Amatér
Amatér

Re: rušení banů

Příspěvekod JayoX » 01 pro 2015, 06:40 VIP

Cheatují znova dostanou další permici. Je tu dost velká pravděpodobnost, že se cheater chytí. Admini, pp...
Je to tak nastavené a tak to bude.
Zamykám.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Volná debata