• Stránka 1 z 1
rušení banů
Ahoj všichni. Teď jsem se dozvěděl, že při resetech se také ruší permanentní bany hráčů. Já na to koukám jak na zjevení, vždyť admini tu pracně zabanujou hráče za cheaty, a on pak, sice za několik měsíců, dostane amnestii? Nebo jak to funguje vlastně?
Jsem zklamaný, takový pakáži jakou jsou cheateři, bych v životě nedal druhou šanci, protože ve většině případů to znamená "jednou cheater, navždy cheater".
Potom také nechápu výměnu banu za vip. Ale to už je ekonomická stránka, do toho nechci povídat.
Přeci tu chcete podvádění vymýtit, ne?
Tak se mějte hezky
Jsem zklamaný, takový pakáži jakou jsou cheateři, bych v životě nedal druhou šanci, protože ve většině případů to znamená "jednou cheater, navždy cheater".
Potom také nechápu výměnu banu za vip. Ale to už je ekonomická stránka, do toho nechci povídat.

Tak se mějte hezky

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
rušení banů
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: rušení banů
piri píše:Ahoj všichni. Teď jsem se dozvěděl, že při resetech se také ruší permanentní bany hráčů. Já na to koukám jak na zjevení, vždyť admini tu pracně zabanujou hráče za cheaty, a on pak, sice za několik měsíců, dostane amnestii? Nebo jak to funguje vlastně?
Tak se mějte hezky
ahoj

Mier.
-
20762076 - Amatér
Re: rušení banů
Cheatují znova dostanou další permici. Je tu dost velká pravděpodobnost, že se cheater chytí. Admini, pp...
Je to tak nastavené a tak to bude.
Zamykám.
Je to tak nastavené a tak to bude.
Zamykám.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1