I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Pánko Love

Příspěvekod ser » 14 pro 2015, 22:12

Milé Gs na servery máte neschopného admina ktorý chudák nevie čo má s právami robiť...Po servery mu behajú cheaty,zneužívačíí VIP ale šéf love nič nerieši a ide si svoje..Prosím dohovotre tomuto "adminovi"

Neviem čo si myslíš že mi nejako uškodíš ? Aj ja som bol admin tu na GS ale narozdiel od teba som to aj trochu vedel hrať...Načo chodíš na to HNS ?? načo tam adminuješ ?? ked v konečnom dôsledku sa tam iba trápiš ! Používaš to tvôje VIP aby si si nejako ušetril tie sekundy hrania pretože zachvilu ťa aj tak zabijú...Blok nedáš ani 240 a ANI s CJ ! Akože aby niekto nedal 240 blok :D Dovol mi sa ti zasmiať :D To že mi tam dáš nejaký ban...Viem aký to je pocit...hráč ty tam nadáva a ty mu dáš ban a potom máš taký super pocit že Rektol,pridal ďalšie nervy atp...Vieš ako sa to volá ? Riešenie komplexov :D Kompenzuješ si svôju low hru týmto...Že ti nadávam...Prečo asi nedáš 230 blok ja ťa idem zabiť a ti si dáš neviditelnosť...čo by si robil bez toho VIP čo ? :D Drbeš na cheaterov(za to ťa nebudem až tak krytizovať hold keď niekto nevie rozoznať cheatera :D ) Svôju low hru okoreníš nejakým tým pekným blokom...a ako čerešničku na totre to dokončíš pekným banom...hmmm Si super chlapče dúfam že si v koletive oblúbený babi sa na teba lepia učitelia ťa len vychvalujú ach love :D Zamysli sa nad tým ! GL HF !
My gaming Pc

CPU- Intel i7 4790K
GPU- Gigabyte Gtx 970 Gaming
Motherboard- Asus Maximus VII Ranger
RAM- Kingston Hyperx Fury 1866 MHz
HDD- Seagate Barracuda 2000 GB
SSD- Kingston Hyperx 3K 120 GB
CPU Cooler- Noctua NH-D14
Power Supply- Corsair RM650
ser
Zkušený
Zkušený

Pánko Love

od Rumcajz » 14 pro 2015, 22:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pánko Love

Příspěvekod JayoX » 14 pro 2015, 22:24 VIP

Co je podstatou stížnosti? Stěžuješ si že admin není skilla? Nebo že když mu nadáváš dostaneš ban?
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Pánko Love

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 pro 2015, 06:43

Tohle si pište v PM :roll:
Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy