• Stránka 1 z 1
Pánko Love
Milé Gs na servery máte neschopného admina ktorý chudák nevie čo má s právami robiť...Po servery mu behajú cheaty,zneužívačíí VIP ale šéf love nič nerieši a ide si svoje..Prosím dohovotre tomuto "adminovi"
Neviem čo si myslíš že mi nejako uškodíš ? Aj ja som bol admin tu na GS ale narozdiel od teba som to aj trochu vedel hrať...Načo chodíš na to HNS ?? načo tam adminuješ ?? ked v konečnom dôsledku sa tam iba trápiš ! Používaš to tvôje VIP aby si si nejako ušetril tie sekundy hrania pretože zachvilu ťa aj tak zabijú...Blok nedáš ani 240 a ANI s CJ ! Akože aby niekto nedal 240 blok
Dovol mi sa ti zasmiať
To že mi tam dáš nejaký ban...Viem aký to je pocit...hráč ty tam nadáva a ty mu dáš ban a potom máš taký super pocit že Rektol,pridal ďalšie nervy atp...Vieš ako sa to volá ? Riešenie komplexov
Kompenzuješ si svôju low hru týmto...Že ti nadávam...Prečo asi nedáš 230 blok ja ťa idem zabiť a ti si dáš neviditelnosť...čo by si robil bez toho VIP čo ?
Drbeš na cheaterov(za to ťa nebudem až tak krytizovať hold keď niekto nevie rozoznať cheatera
) Svôju low hru okoreníš nejakým tým pekným blokom...a ako čerešničku na totre to dokončíš pekným banom...hmmm Si super chlapče dúfam že si v koletive oblúbený babi sa na teba lepia učitelia ťa len vychvalujú ach love
Zamysli sa nad tým ! GL HF !
Neviem čo si myslíš že mi nejako uškodíš ? Aj ja som bol admin tu na GS ale narozdiel od teba som to aj trochu vedel hrať...Načo chodíš na to HNS ?? načo tam adminuješ ?? ked v konečnom dôsledku sa tam iba trápiš ! Používaš to tvôje VIP aby si si nejako ušetril tie sekundy hrania pretože zachvilu ťa aj tak zabijú...Blok nedáš ani 240 a ANI s CJ ! Akože aby niekto nedal 240 blok

My gaming Pc
CPU- Intel i7 4790K
GPU- Gigabyte Gtx 970 Gaming
Motherboard- Asus Maximus VII Ranger
RAM- Kingston Hyperx Fury 1866 MHz
HDD- Seagate Barracuda 2000 GB
SSD- Kingston Hyperx 3K 120 GB
CPU Cooler- Noctua NH-D14
Power Supply- Corsair RM650
CPU- Intel i7 4790K
GPU- Gigabyte Gtx 970 Gaming
Motherboard- Asus Maximus VII Ranger
RAM- Kingston Hyperx Fury 1866 MHz
HDD- Seagate Barracuda 2000 GB
SSD- Kingston Hyperx 3K 120 GB
CPU Cooler- Noctua NH-D14
Power Supply- Corsair RM650
-
ser - Zkušený
Pánko Love
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pánko Love
Co je podstatou stížnosti? Stěžuješ si že admin není skilla? Nebo že když mu nadáváš dostaneš ban?

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: Pánko Love
Tohle si pište v PM
Zamítá se.
lock

Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1