• Stránka 1 z 1
Prinosy/JB 9
Dobrý den
.
Chtěl bych si stěžovat na admina Prinosy.
Byla mapa jail_killer_v1 a byl jsem Simon. Řekl jsem půjdete za mnou a dáte si skok. Admin Prinosy ihned zabil hráče který skočil. Řekl jsem proč si ho zabil? Mohl jsem mu dát nevýhodu. Pak další kolo Simon simonoval a najednou admin mu skočil do řeči a povídal: Můžeš mi říct proč sem ho neměl zabíjet? Já: Protože sem mu mohl dát nevýhodu. 2 CT promluvilo a řekl CTčkům držte huby (Nevhodné chování myslím že by si toto admin neměl dopustit) a pak je grabl o zem. Potom se mě zeptal mluvil sem a on mě grabne o zem taky a řekne že mi 3 dostaneme ban? Nakonec sem ten ban stejně dostal na 2 hodiny za kažení hry neboli neznalost pravidel.
PS: Ujeli mi trochu nervy.
Důkazy nemám.
Přeji pěkný den.

Chtěl bych si stěžovat na admina Prinosy.
Byla mapa jail_killer_v1 a byl jsem Simon. Řekl jsem půjdete za mnou a dáte si skok. Admin Prinosy ihned zabil hráče který skočil. Řekl jsem proč si ho zabil? Mohl jsem mu dát nevýhodu. Pak další kolo Simon simonoval a najednou admin mu skočil do řeči a povídal: Můžeš mi říct proč sem ho neměl zabíjet? Já: Protože sem mu mohl dát nevýhodu. 2 CT promluvilo a řekl CTčkům držte huby (Nevhodné chování myslím že by si toto admin neměl dopustit) a pak je grabl o zem. Potom se mě zeptal mluvil sem a on mě grabne o zem taky a řekne že mi 3 dostaneme ban? Nakonec sem ten ban stejně dostal na 2 hodiny za kažení hry neboli neznalost pravidel.
PS: Ujeli mi trochu nervy.
Důkazy nemám.
Přeji pěkný den.
-
DreamerkoCZ - Kolemjdoucí
Prinosy/JB 9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prinosy/JB 9
Čemu se jako divíš? Když vám jasně řeknu, že budete ticho a přesto dál kecáte .. BAN si dostal za to, že neznáš pravidla .. Hrač porušil tvůj zakaz, žádný pokyn pro CT si nedal a nakonec všeho tomu hráči hlásíš VD..
-
RewiK - Zkušený
Re: Prinosy/JB 9
Stížnost se zamítá.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1