• Stránka 1 z 2 • 1, 2
BB1 bezdůvodný slay
Název topicu - Basebuilder1
jméno admína: Aktuálně hrál pod nickem: " *Dr.Smooke*<3Nikus<3 "
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Bezdůvodný slay, pokud byl s důvodem, netuším s jakým, nijak jsem neporušoval pravidla.
2.sid: STEAM_0:0:119141213
screenshot: http://leteckaposta.cz/270017425
demo (důkaz): http://leteckaposta.cz/182242154 (demo)-(posledních 3minuty před koncem se koukněte.)
-S daným admínem jsem měl již více problému, neustále ho musím upomínat na pravidla, myslím si, že tento člověk není schopný pro práci admína, nestíhá, nebo neví.
jméno admína: Aktuálně hrál pod nickem: " *Dr.Smooke*<3Nikus<3 "
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Bezdůvodný slay, pokud byl s důvodem, netuším s jakým, nijak jsem neporušoval pravidla.
2.sid: STEAM_0:0:119141213
screenshot: http://leteckaposta.cz/270017425
demo (důkaz): http://leteckaposta.cz/182242154 (demo)-(posledních 3minuty před koncem se koukněte.)
-S daným admínem jsem měl již více problému, neustále ho musím upomínat na pravidla, myslím si, že tento člověk není schopný pro práci admína, nestíhá, nebo neví.
- Multitalentcavo
- Amatér
BB1 bezdůvodný slay
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB1 bezdůvodný slay
Zdravím nevím o tom že by jsem tě slaynul to je první věc a i kdyby jsem tě slaynul tak by to bylo oprávněné protože stále provokuješ admin team druhá věc je taková že tu podáváš stížnost a v demu nadáváš nějakým hráčum že jsou to " KAŘI " na serveru jsem nebyl jediný admin tudíž nemáš psát jen mě protože já jsem tam nebyl stále každou chvíli jsem odskakoval... a to že prostě nedokážeš snést pravdu že se neumíte chovat jen nadáváte a provokujete to už je tvůj problém prostě se s tím smiř..
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
Vyjadrím sa tu!
Nikuš ťa neslaynul!
Bol som na servery
Slaynul ťa Niggas HLSA ZM
Písalo to do admin chatu
Tak neviem čo tu dávaš do môjho kámoša
Nikuš ťa neslaynul!

Bol som na servery

Slaynul ťa Niggas HLSA ZM
Písalo to do admin chatu

Tak neviem čo tu dávaš do môjho kámoša

-
ReSpecT38 - Mistr
Víš, to je skopírkované z konzole:)
A že provokuju A. team, to teda nevím no, když admín neumí plnit své povinnosti, asi si budu stěžovat;)
a v dobu slaynutí jsem nic neudělal, jak jsem zmínil:)
tudiš by mě zajímalo za co to bylo:) všechno je zaznamenáno na demu!;)
ještě nevím který admín byl tak chytrý a zombie mi graboval od buildu...
admín musí pochopit, že když mám špic, tak nebujdou zasebou a nebudou se blokovat, když to musí přeskočit...
Prosím, začněte používat taky hlavu!:) jestli to tady někdo bere jako urážku, měl by se probrat... protože na tohle už není co říct..!:)
A že provokuju A. team, to teda nevím no, když admín neumí plnit své povinnosti, asi si budu stěžovat;)
a v dobu slaynutí jsem nic neudělal, jak jsem zmínil:)
tudiš by mě zajímalo za co to bylo:) všechno je zaznamenáno na demu!;)
ještě nevím který admín byl tak chytrý a zombie mi graboval od buildu...
admín musí pochopit, že když mám špic, tak nebujdou zasebou a nebudou se blokovat, když to musí přeskočit...
Prosím, začněte používat taky hlavu!:) jestli to tady někdo bere jako urážku, měl by se probrat... protože na tohle už není co říct..!:)
- Multitalentcavo
- Amatér
Multitalentcavo píše:Víš, to je skopírkované z konzole:)
Jednine kto tu provokuje si ty. Vymenuj tu aspoň 3 adminov čo ťa majú radi na zombie.

Kaďého admina provokuješ a urážaš

A to nehovorím o normálnych hráčov akú máš povesť na zm!
A 2. Niggas si asi myslel že si buglej tak te slaynul ...

-
ReSpecT38 - Mistr
xXResttoXx píše:Multitalentcavo píše:Víš, to je skopírkované z konzole:)
Jednine kto tu provokuje si ty. Vymenuj tu aspoň 3 adminov čo ťa majú radi na zombie.
Kaďého admina provokuješ a urážašPatress ,Desto , Nikus , xXResttoXx, a ešte oveľa viac ich je čo provokuješ !
A to nehovorím o normálnych hráčov akú máš povesť na zm!
A 2. Niggas si asi myslel že si buglej tak te slaynul ...
Je mi jedno co si myslel, nebyl jsem buglý, jak bych se tam asi dostal?..
jakou mám pověst mi je jedno, protože já to hraju, jak mě to baví, že urážím admíny.. tom mi řekni.
DObrý vstah mám myslímže mpůžu říct s lolinem, a desto, jestli myslíš sieurDesto, tam tomu nevím co jsme udělal, toho náhodou respektuju pro jeho věc, kdysi jsem s nim hrával:) a že patress má semnou špatné vstahy se nedivte:) to co on dělal... myslímže to je aji na forku né?
- Multitalentcavo
- Amatér
xXResttoXx píše:A toto je tvoj 2 účet na fórku cikula01-u6581.html
Dobre, to je jako porušení nějakých pravidel na forku?:D od druhého účtu neznám ani ID, ani heslo, ani email, takže nic:)
jinak resto, k tobě tu taky padlo slovo, že?.)
http://leteckaposta.cz/470734690 - tu máš demo, můžeš se knouknout znova, jak se chváš s právama:) (těch dem mám více)<3
- Multitalentcavo
- Amatér
xXResttoXx píše:A toto je tvoj 2 účet na fórku cikula01-u6581.html
btw ještě.. tohle není můj účet, ale mám tu ještě jeden, ale rozhodně né tenhle, víš to je obrázek z googlu, nejsem jediný, co si ho stáhnul, víš?:) takže čau.
- Multitalentcavo
- Amatér
Okej, myslím si, že by už ten diskuzní kroužek mohl skončit potrestáním admína za neoprávněný slay, ještě když tu nějaký admín napsal, že si "MYSLEL", že jsem bug..

- Multitalentcavo
- Amatér
No dobrý já sem se vyjádřil Slaynul tě HLSA zm niggas a mě si obvinil bezdůvodně takže by ses mohl aspon omluvit ale to do tebe ani nečekám. Počkej až se vyjádří Niggas a zatím se vyhni spamu.
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
DEGOL5 píše:No dobrý já sem se vyjádřil Slaynul tě HLSA zm niggas a mě si obvinil bezdůvodně takže by ses mohl aspon omluvit ale to do tebe ani nečekám. Počkej až se vyjádří Niggas a zatím se vyhni spamu.
nic nespamuju a nevidím důvod se omlouvat, skopíroval jsem, co mi vypsala konzole...
Jestli se pletu, a zjistím že tomu není tak, ta se omluvím, o to se neboj;):)
- Multitalentcavo
- Amatér
Ok, nedá mi to, musím se zde vyjádřit, hráče znám moc dobře a navíc moje jméno zde bylo také zmíněno.
Na obě dema jsem koukal, na tom první tě slaynul Niggas nevím proč ale i kdyby ten slay byl neoprávněný tak můžeš být rád protože ban by oprávněný rozhodně byl, za tvou neustálou provokaci...
Druhé demo, koukal jsem asi 5-10 minut celou dobu se tam ještě asi s 1 hráčem navážíš do Resta a snažíš se ho urážet a rýpat do něj a chováš se neskutečně arogantně, u mě bys už za takové chování dostal ban protože 1. admini nejsou stroje ale lidi takže nestíhají 20 věcí zároveň ještě k tomu když na serveru je SH které musí neustále kickovat nebo slayovat. 2. mají trestat jen to co vidí a nemají oči všude.
Nechápu proč si TY zakládáš stížnost když z tvého chatu jde jasně vidět tvoje neskutečná drzost arogance a neustále máš potřebu někoho urážet a navážet se do někoho zejména do adminů. Když je na serveru admin snažíš se mu jen škodit a místo aby si hrál tak musíš neustále rýpat. Jo a když jsem koukal na to druhé demo tak jsem nikde nepostřehl že by se resto chvástal právy tak nevím kde si to nabral. Z tvojeho chování jde usoudit že trpíš nějakou poruchou protože toto by normální lidi nědelali.
Na obě dema jsem koukal, na tom první tě slaynul Niggas nevím proč ale i kdyby ten slay byl neoprávněný tak můžeš být rád protože ban by oprávněný rozhodně byl, za tvou neustálou provokaci...
Druhé demo, koukal jsem asi 5-10 minut celou dobu se tam ještě asi s 1 hráčem navážíš do Resta a snažíš se ho urážet a rýpat do něj a chováš se neskutečně arogantně, u mě bys už za takové chování dostal ban protože 1. admini nejsou stroje ale lidi takže nestíhají 20 věcí zároveň ještě k tomu když na serveru je SH které musí neustále kickovat nebo slayovat. 2. mají trestat jen to co vidí a nemají oči všude.
Nechápu proč si TY zakládáš stížnost když z tvého chatu jde jasně vidět tvoje neskutečná drzost arogance a neustále máš potřebu někoho urážet a navážet se do někoho zejména do adminů. Když je na serveru admin snažíš se mu jen škodit a místo aby si hrál tak musíš neustále rýpat. Jo a když jsem koukal na to druhé demo tak jsem nikde nepostřehl že by se resto chvástal právy tak nevím kde si to nabral. Z tvojeho chování jde usoudit že trpíš nějakou poruchou protože toto by normální lidi nědelali.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Desto..
Admín mi po dobu 30min nebyl schopen odpovědět, proč mě bezdůvodně slaynul, nakonec z něj vypadlo, že jsem někomu existoval na hlavě, dává ti to smysl? jestli jo, vysvětli, dík..
Jinak že se do něj navážím, tohle ti neberu, když není schopný odpovědět na prostou otázku "Proč si mě slaynul?"..
Musíš pochopit, že taky nemám nervy na to, abych se s něma furt hádal, ale taky mi to nedá, když furt dělají "blbosti"
Dále bych chtěl vědět, že admín může být celou dobu afk, a pak napsat "Nemám čas" na co tam pak je?.. a když se chci kouknout na 1min na forko, jeslti se někdo vyjádřil, tak mě kickují a grabují.. od toho je funkce admína?..
pokud vím, admín má práva, aby dělal pořádek, a né zneužíval své pravomoce..
Platím portálu gamesites 400kč, aby mě pak slaynul, protože si "MYSLEL", že jsem buglý? první si snad své milné informace ověřím, né?.. za špici úrčitě ban není, a hodněkrát jsem vidě i to, že byli za špicí 2 hráči a admín jim nedal slay ani kick ani ban, a to pokud vím, tak má, a přesto že jsem to napsal i řekl hodněkrát do voice, tak admin byl bez reakce, na tohle nemá strpení, kdy pak dostanu slay, za to že nic neudělám. vidíš v tom logiku? .. Admín mi dal slay, protože se pokoušel myslet... Tak to promiň, ale čau..
Admín mi po dobu 30min nebyl schopen odpovědět, proč mě bezdůvodně slaynul, nakonec z něj vypadlo, že jsem někomu existoval na hlavě, dává ti to smysl? jestli jo, vysvětli, dík..
Jinak že se do něj navážím, tohle ti neberu, když není schopný odpovědět na prostou otázku "Proč si mě slaynul?"..
Musíš pochopit, že taky nemám nervy na to, abych se s něma furt hádal, ale taky mi to nedá, když furt dělají "blbosti"
Dále bych chtěl vědět, že admín může být celou dobu afk, a pak napsat "Nemám čas" na co tam pak je?.. a když se chci kouknout na 1min na forko, jeslti se někdo vyjádřil, tak mě kickují a grabují.. od toho je funkce admína?..
pokud vím, admín má práva, aby dělal pořádek, a né zneužíval své pravomoce..
Platím portálu gamesites 400kč, aby mě pak slaynul, protože si "MYSLEL", že jsem buglý? první si snad své milné informace ověřím, né?.. za špici úrčitě ban není, a hodněkrát jsem vidě i to, že byli za špicí 2 hráči a admín jim nedal slay ani kick ani ban, a to pokud vím, tak má, a přesto že jsem to napsal i řekl hodněkrát do voice, tak admin byl bez reakce, na tohle nemá strpení, kdy pak dostanu slay, za to že nic neudělám. vidíš v tom logiku? .. Admín mi dal slay, protože se pokoušel myslet... Tak to promiň, ale čau..
- Multitalentcavo
- Amatér
Ja som ti odpovedal aj na servery, netvrdím, že si bol buglý, ale postavil si si taký camp so špicom, ktorý si ani len do zeme nedal a nechal si ho trčat celý + z hora bola dalšia debna. celé kolo som sledoval zm, či sa tam vobec dostanú. Ale ani tí lepší zm sa cez ten špic nemohli dostat, pretože ako náhle tam boli a ty si začal do neho strielat hned z neho spadol dole, nedostal sa tam ani v čase, kedy si prebíjal. Z toho som usúdil, že si postavil niečo, kde mal zm minimálnu šancu sa dostat a preto si dostal slay.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 2 • 1, 2