• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Vážný problém se sekáním hry
Dobrý den, obracím se nás protože už jsem zoufalí a vše jsem vyzkoušel. Takže mám Windows 10 a počítač Acer Aspire 5742ZG.
Vše začalo když jsem si aktualizoval systém a udělal čistou instalaci z Windows 7. Připojím se do hry a hraju (FPS, PING, INTERNET) vše je v pořádku a z ničeho nic se mi hra sekne a TOTO se děje vždy ve stejném intervalu několika desítek sekund, děje se to i když sem ve Spectu. Zkoušel jsem všechno nastavení ratů v configu, vypnutí vertikální synchronizace, pod notasem mám chladící podložku, nastavit i NVIDIE na vysokovýkonný procesor, zkoušel jsem návody co zde máte ALE pořád je to ta stejná pohádka, hraju a vždy v intervalu několika desítek sekund prostě 1 - 3 vteřinový zásek a tak se to děje i ve spectu. Poprosím o pomoc
Vše začalo když jsem si aktualizoval systém a udělal čistou instalaci z Windows 7. Připojím se do hry a hraju (FPS, PING, INTERNET) vše je v pořádku a z ničeho nic se mi hra sekne a TOTO se děje vždy ve stejném intervalu několika desítek sekund, děje se to i když sem ve Spectu. Zkoušel jsem všechno nastavení ratů v configu, vypnutí vertikální synchronizace, pod notasem mám chladící podložku, nastavit i NVIDIE na vysokovýkonný procesor, zkoušel jsem návody co zde máte ALE pořád je to ta stejná pohádka, hraju a vždy v intervalu několika desítek sekund prostě 1 - 3 vteřinový zásek a tak se to děje i ve spectu. Poprosím o pomoc

- Adamek2016
- Kolemjdoucí
Vážný problém se sekáním hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vážný problém se sekáním hry
A naběhne ti při tom záseku nějaká chybová hláška nebo něco podobného?

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Při záseku žádnou hlášku nepozoruji, hraju třeba je proti mě soupeř začnu střílet (lag) za 1 - 2s se to odklagne a už su mrtvej je to otravný prostě.
- Adamek2016
- Kolemjdoucí
Takže co myslíte ? Mám na nějakých serverech Vip / Evip a konečně chci hrát jako předtím, s těma intervalovýma zásekama to je naprd :/
- Adamek2016
- Kolemjdoucí
To je teda.
Seká se ti hra (nic se nepohybuje při lagu) nebo internet (modely hráčů se jako kdyby pohupují sem a tam)?
Seká se ti hra (nic se nepohybuje při lagu) nebo internet (modely hráčů se jako kdyby pohupují sem a tam)?

-
Při tom záseku se nic nepohybuje, vůbec nic.
- Adamek2016
- Kolemjdoucí
Zkus při hraní vypnout svůj Antivirový program.
Pokud se to zmírní, nebo to přestane úplně, tak napiš, co máš za Antivirus
Pokud se to zmírní, nebo to přestane úplně, tak napiš, co máš za Antivirus

-
Mám Windows 10 a antivirový program tam mám, ten který tam byl - Windows Defender. Zkusil sem to kompletně vypnout a jít hrát, stále stejný problém.. :/ Nedokážu říct jestli se to zmírnilo, ale myslím, že ne.
- Adamek2016
- Kolemjdoucí
Všechny hry, jako například Metin2 atp my normál fungují, ani ntb se neseká jen v tom Cs 1.6 :/. Zkoušel jsem hru přeinstalovat, nastavit steam aby se spouštěl v kompatibilitě Windows 7, ale nic prostě nepomohlo.
- Adamek2016
- Kolemjdoucí
Už si chci csko zahrát normálně a né jen intervalové záseky, když mám VIp, EVip atp 

- Adamek2016
- Kolemjdoucí
Takže jaké je vaše další rada ? Jsem zoufalí 

- Adamek2016
- Kolemjdoucí
To jsme oba 
Ještě by to mohl být nějaký špatný ovladač grafiky. Máš nainstalovaný nejnovější?

Ještě by to mohl být nějaký špatný ovladač grafiky. Máš nainstalovaný nejnovější?

-
Ano Nvdia několikrát jsem kontroloval mám kompletně vše správně nastavené + aktualizované. Btw, jelikož mám ntb, tak jsem připojený Wifi, ale rychlost, odezva (pingy) atp je v pořádku. Co takhle kabel ?
- Adamek2016
- Kolemjdoucí
Popřípadě nemůže nějaký další Supportér přispět do této konverzace, každou radu uvítám 

- Adamek2016
- Kolemjdoucí
To je problém někde v počítači. Internetem to nebude.
Ale jestli chceš, tak to klidně zkus, nic ti v tom nebrání
Ještě zkus (pokud možno) změnit v nastavení na kartě Video to, co je u Renderer (nevím, co tam máš teď, zkus první D3D / OpenGL , pak kdyžtak Software)
Ale jestli chceš, tak to klidně zkus, nic ti v tom nebrání

Ještě zkus (pokud možno) změnit v nastavení na kartě Video to, co je u Renderer (nevím, co tam máš teď, zkus první D3D / OpenGL , pak kdyžtak Software)

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2