Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Jak zvýšit fps na steamu?

Příspěvekod FurienPopulator » 20 úno 2016, 17:51

Ahoj, mám problém s fps...mám 200-700 fps...ale můj počítač dokáže unést až 2000 fps...ale už nevím jak skáče to...a lidé říkají co mají tento pc že mají i 2000 fps na steamu plosím poradte... :d mucq :*
FurienPopulator
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno] Jak zvýšit fps na steamu?

od Rumcajz » 20 úno 2016, 17:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jak zvýšit fps na steamu?

Příspěvekod oNNo » 20 úno 2016, 18:44

Ahoj,
mi pomohla úprava ATI program na grafiku kde jsem akorát za klikl povolení na maximální požadavek hry. Protože třeba rozdíl ve hrách je v tom že hru nemusíš mít rozjetou na 300fps ( není to podmínka pro hru) ale třeba na min. 50 fps a proto ten program má zaškrtnuté políčko o tom aby do té hry nedodával víc fps. Je to zkrátka o hře jak je postavená na základu, v tomhle případě musíš povolit aby ti šlo šťávy do hry. Nevím jakou máš grafiku napsal jsem můj případ. Snad ti to pomohlo, když tak se ozvi.
Tak snad, no! :)
Obrázek
oNNo
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 20 úno 2016, 19:42 VIP

No tak musíš svůj PC v první řadě nastavit tak, aby šlo všechno na výkon.
  1. Otevři si Ovládací panely > Nahoře vyber Velké/Malé ikony > Možnosti napájení > Zobrazit další schémata > Vyber Vysoký výkon
  2. Něco podobného udělej i u své grafické karty
    • Klikni pravým na Plochu > Ovládací panel Nvidia / Catalyst control center > Nastavení 3D (3D settings)
    • Co půjde dej na Výkon (performance) nebo vypni (tady máš pak i nějaký ten návod v Angličtině - Nvidia, AMD + screen v češtině pro Nvidia)
    • U Nvidie pak u položky Režim řízení napájení vyber Preferovat maximální výkon
      • u AMD to bude někde u Power nebo Performace > Opět zvol vysoký výkon (performance)
  3. Dále se pak ujisti, že ti na pozadí neběží zbytečné programy (Chrome, Skype, apod.)
U toho AMD ti to píšu jen tak orientačně. Nemusí to tam tak vůbec být. Je to tu jen abys věděl, po čem se máš v tom nastavení dívat :)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod FurienPopulator » 20 úno 2016, 20:10

Ahoj, tu nvidiu už mám a ty ovládací panely nechápu... a nemáš spíše nějaké cfg na steam...že bych mohl mit něco blokleho.. děkuji :D
FurienPopulator
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod useless » 21 úno 2016, 17:39 VIP

Když máš 200-700 fps, tak jediné co ti to blokuje je špatné nastavení, vysoké teploty nebo ti něco zatěžuje PC.
V těch ovládacích panelech to myslím takto:
    0. Zmáčkni Start + R > napiš tam control
    1. Vpravo nahoře klikni u položky Kategorie na takovou tu šipku
    2. Zvol Velké Ikony
    3. Tam si najdi Možnosti napájení
    4. V těch možnostech napájení klikni na tu šipku dolů u Zobrazit další schémata
    5. Vyber Vysoký výkon
Grafické znázornění máš zde (je to moc velké tady na fórum) :)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod SponErko » 01 bře 2016, 20:44 VIP

Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody