• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Jak zvýšit fps na steamu?
Ahoj, mám problém s fps...mám 200-700 fps...ale můj počítač dokáže unést až 2000 fps...ale už nevím jak skáče to...a lidé říkají co mají tento pc že mají i 2000 fps na steamu plosím poradte... :d mucq :*
-
FurienPopulator - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Jak zvýšit fps na steamu?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jak zvýšit fps na steamu?
Ahoj,
mi pomohla úprava ATI program na grafiku kde jsem akorát za klikl povolení na maximální požadavek hry. Protože třeba rozdíl ve hrách je v tom že hru nemusíš mít rozjetou na 300fps ( není to podmínka pro hru) ale třeba na min. 50 fps a proto ten program má zaškrtnuté políčko o tom aby do té hry nedodával víc fps. Je to zkrátka o hře jak je postavená na základu, v tomhle případě musíš povolit aby ti šlo šťávy do hry. Nevím jakou máš grafiku napsal jsem můj případ. Snad ti to pomohlo, když tak se ozvi.
mi pomohla úprava ATI program na grafiku kde jsem akorát za klikl povolení na maximální požadavek hry. Protože třeba rozdíl ve hrách je v tom že hru nemusíš mít rozjetou na 300fps ( není to podmínka pro hru) ale třeba na min. 50 fps a proto ten program má zaškrtnuté políčko o tom aby do té hry nedodával víc fps. Je to zkrátka o hře jak je postavená na základu, v tomhle případě musíš povolit aby ti šlo šťávy do hry. Nevím jakou máš grafiku napsal jsem můj případ. Snad ti to pomohlo, když tak se ozvi.
Tak snad, no! 

-
oNNo - Amatér
No tak musíš svůj PC v první řadě nastavit tak, aby šlo všechno na výkon.

- Otevři si Ovládací panely > Nahoře vyber Velké/Malé ikony > Možnosti napájení > Zobrazit další schémata > Vyber Vysoký výkon
- Něco podobného udělej i u své grafické karty
- Klikni pravým na Plochu > Ovládací panel Nvidia / Catalyst control center > Nastavení 3D (3D settings)
- Co půjde dej na Výkon (performance) nebo vypni (tady máš pak i nějaký ten návod v Angličtině - Nvidia, AMD + screen v češtině pro Nvidia)
- U Nvidie pak u položky Režim řízení napájení vyber Preferovat maximální výkon
- u AMD to bude někde u Power nebo Performace > Opět zvol vysoký výkon (performance)
- Dále se pak ujisti, že ti na pozadí neběží zbytečné programy (Chrome, Skype, apod.)

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ahoj, tu nvidiu už mám a ty ovládací panely nechápu... a nemáš spíše nějaké cfg na steam...že bych mohl mit něco blokleho.. děkuji 

-
FurienPopulator - Kolemjdoucí
Když máš 200-700 fps, tak jediné co ti to blokuje je špatné nastavení, vysoké teploty nebo ti něco zatěžuje PC.
V těch ovládacích panelech to myslím takto:

V těch ovládacích panelech to myslím takto:
- 0. Zmáčkni Start + R > napiš tam control
1. Vpravo nahoře klikni u položky Kategorie na takovou tu šipku
2. Zvol Velké Ikony
3. Tam si najdi Možnosti napájení
4. V těch možnostech napájení klikni na tu šipku dolů u Zobrazit další schémata
5. Vyber Vysoký výkon

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1