Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] fatal error- file read failure

Příspěvekod smoler35 » 24 úno 2016, 14:48

Ahoj, vzdy kdyz zapnu cs 1.6 non s. a chci se pripojit na nejakej server tak mi to vzdy vipne hru a napise fatal error-file read failture. prosim poradte
smoler35
Amatér
Amatér

[vyřešeno] fatal error- file read failure

od Rumcajz » 24 úno 2016, 14:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: fatal error- file read failure

Příspěvekod smoler35 » 24 úno 2016, 16:05

abych to upresnil hral jsem na nejakem serveru a vsechny se tam daval jak nic a po 10 minutak me vyhodili a vzdy kdyz se chci pripojit na server kde se hraje mapa de dust tak mi to vzdy ukonci a napise to nahore,,,,,
smoler35
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 24 úno 2016, 16:49 VIP

Tak máš vadný jeden (nebo více) souborů potřebných pro hru.

Nejjednodušší způsob jak se toho zbavit je si zazálohovat všechny skiny, configy dema apod. (jednoduše si na Ploše udělej novou složku a ty soubory do ní zkopíruj) a následně celé CS smazat a znovu nainstalovat.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod useless » 25 úno 2016, 17:23 VIP

smoler35 píše:tak bohuzel udelal jsme to jak jsi rekl ulozil ty 2 soubory a pak odinstaloval a nainstaloval ale furt to je stejne kdyz se chci pripojit na war1 server a je zrovna mapa ktera zacina na de npř de_dust tak uprostred nacitani mi to vypadne a napise mi to co jsem psal a kdyz je to treba aztec tak to je v pohode nevim co s tim no musel mi ten frajer zablokovat nejak kompletne celej pocitac nebo nevim jak mi to muze takhle delat. takze budu muset pockat vzdy kdyz nebude DE_ mapa :D

Tak to bude nějaká vadný soubor s texturami nebo něco takového.
Pošlu ti zatím jen ten, který obsahuje soubory na dust mapy.

Jediné, co musíš udělat je si ho stáhnout zde a dát do složky cstrike (to je ta, ve které máš například i ten config a userconfig).
Jakmile to uděláš, tak se zkus připojit na ten server, nebo si zahrát de_dust offline proti botům ;)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod SponErko » 01 bře 2016, 21:01 VIP

Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody