• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] fatal error- file read failure
Ahoj, vzdy kdyz zapnu cs 1.6 non s. a chci se pripojit na nejakej server tak mi to vzdy vipne hru a napise fatal error-file read failture. prosim poradte
-
smoler35 - Amatér
[vyřešeno] fatal error- file read failure
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fatal error- file read failure
abych to upresnil hral jsem na nejakem serveru a vsechny se tam daval jak nic a po 10 minutak me vyhodili a vzdy kdyz se chci pripojit na server kde se hraje mapa de dust tak mi to vzdy ukonci a napise to nahore,,,,,
-
smoler35 - Amatér
Tak máš vadný jeden (nebo více) souborů potřebných pro hru.
Nejjednodušší způsob jak se toho zbavit je si zazálohovat všechny skiny, configy dema apod. (jednoduše si na Ploše udělej novou složku a ty soubory do ní zkopíruj) a následně celé CS smazat a znovu nainstalovat.
Nejjednodušší způsob jak se toho zbavit je si zazálohovat všechny skiny, configy dema apod. (jednoduše si na Ploše udělej novou složku a ty soubory do ní zkopíruj) a následně celé CS smazat a znovu nainstalovat.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
smoler35 píše:tak bohuzel udelal jsme to jak jsi rekl ulozil ty 2 soubory a pak odinstaloval a nainstaloval ale furt to je stejne kdyz se chci pripojit na war1 server a je zrovna mapa ktera zacina na de npř de_dust tak uprostred nacitani mi to vypadne a napise mi to co jsem psal a kdyz je to treba aztec tak to je v pohode nevim co s tim no musel mi ten frajer zablokovat nejak kompletne celej pocitac nebo nevim jak mi to muze takhle delat. takze budu muset pockat vzdy kdyz nebude DE_ mapa
Tak to bude nějaká vadný soubor s texturami nebo něco takového.
Pošlu ti zatím jen ten, který obsahuje soubory na dust mapy.
Jediné, co musíš udělat je si ho stáhnout zde a dát do složky cstrike (to je ta, ve které máš například i ten config a userconfig).
Jakmile to uděláš, tak se zkus připojit na ten server, nebo si zahrát de_dust offline proti botům

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1