• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Lagy mikrofonu
Dobrý den gamesites mám problem jeden lebo sa mi stal že ked pôjdem options a voice a kliknem budem niečo hovorit a laguje sa mi mikrofon aj na hré ale občas ked si resetujem mi to pomôže a potom mi to nelaguje a ked zapnem a vypnem csko uš mi to zase lagne pomožete mi prosim 
INFO:
Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- -- -----------------------------------------------------
Dakujem za pomoc váš Davidosbanan
Dakujem 

INFO:
Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- -- -----------------------------------------------------
Dakujem za pomoc váš Davidosbanan

Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Lagy mikrofonu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy mikrofonu
Ahoj, pokud se ti po tom, co zmákneš tlačítko pro mikrofon na pár sekund sekne celá hra (jen jednou) a pak už to jde v pohodě, tak s tím bohužel nejde dělat nic, protože je to chyba ve hře 
Pokud je to ovšem něco jiného, tak to zkus nějak detailněji popsat, popřípadě dodat demo

Pokud je to ovšem něco jiného, tak to zkus nějak detailněji popsat, popřípadě dodat demo

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
No skusim urobit video a ukažem ako mi laguje a pošlem ti ho alebo môžeme to vyriešit na tsko tak skúsim urobit videjko lebo neviem asi demo nebude snimat zvuk môjho mikraku skúsim urobit videjko pošlem ti ho a skús si ho stiahnut lebo fakt hrám napriklad jailbreak a som ct a laguje sa mi mik ukažem ty to tak pošlem ty link: http://uloz.to/xMCcsfzg/mikrofon-mp4
Tak tu je link a tu ti ho ukažem ako mi laguje mik a dakujem za pomoc
Od:Davidosbanan
Tak tu je link a tu ti ho ukažem ako mi laguje mik a dakujem za pomoc

Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Takže, zkus postupovat podle následujících kroků (označených čísly).
Jsou seřazeny podle náročnosti, každý krok představuje 1 možné řešení:
Jsou seřazeny podle náročnosti, každý krok představuje 1 možné řešení:
- Ujisti se, že mikrofon je dobře zapojený a že jeho kabel je v pořádku.
- To zda je dobře zapojený poznáš tak, že jej první zkusíš vypojit a znovu zapojit, popřípadě pokud jej máš zapojený ve předním portu, zkusit ten na zadní straně počítače.
- Také se ujisti, že je zapojený ve správném portu (měl by být označen růžově nebo obrázkem mikrofonu)
- Jestli je kabel funčkní se zjišťuje těžce. Pokud není nijak výrazně ohnutý, zkus ten mikrofon zapojit do jiného zařízení a tam zkusit jeho funkčnost (to, jak to vyzkoušíš je popsáno v bodě 2 a označeno modře)
- Ujisti se, že mikrofon je správně nastavený ve Windows
- Otevři si Ovládací Panely > jdi do Hardware a Zvuk > Zvuk > nahoře vyber kartu Záznam
- Ujisti se, že máš ten svůj mikrofon, který chceš používat, nastavený jako Výchozí zařízení (mělo by to u něj být napsáno)
- Pokud není nastaven jako výchozí zařízení, klikni na něj a dole vyber Nastavit výchozí
- Klikni na ten svůj mikrofon > Vlastnosti > Nahoře jdi na Poslouchat > zaškrtni Poslouchat toto zařízení a dej Použít
- Teď celou dobu uslyšíš co tvůj mikrofon příjmá.
- Potom jdi na kartu Úrovně a tam se ujisti že není zbytečně moc zesílený.
- Potom jdi na kartu Upřesnit > u Výchozí formát vyber možnost Kvalita disku CD a dole zaškrtni ty 2 políčka.
- Zkus zavřít aplikace, které by mohly zůsobovat nějaké konflikty v nastavení mikrofonu
- Tímto mám na mysli programy jako jsou Skype, Teamspeak, Ventrilo, apod.
- Podívej se do nastavení hry
- Ano možná je něco špatně i ve hře. To je možné obzvlášť tehdy, když ti mikrofon jde bez problémů v jiných aplikacích nebo když jej posloucháš ve Windows (viz. bod 2, modrá barva)
- V takovém případě, můžeš zkusit jedinou věc – konzolové příkazy:
- Kód: Vybrat vše
voice_forcemicrecord 0 //Pokud už tam máš nastavenou 0, dej tam 1
voice_scale 0.75
voice_overdrive 2
- Nainstaluj si nejnovější ovladače pro svou zvukovou kartu
- Tento bod je schválně až na konci, protože jsem to nechtěl zkoušet hned jako první věc a taky je to poměrně náročná záležitost.
- První věc, kterou musíš zjistit, jaká je tvoje zvuková karta. Většina dnešních zařízení ji má zabudovanou v základní desce, to na naší situaci ale nic nemění.
- Uděláš to takto:
- Zmáčkni Start > do vyhledávacího pole napiš Správce zařízení a v seznamu výsldků klikni na Správce zařízení
- Ve správci zařízení si najdi položku Řadiče zvuku, videa a her, na ni klikni a najdi si tam svou zvukovou kartu
- Pokud jich tam máš víc, otevři si znovu Ovládací panely > Hardware a Zvuk > Zvuk > Hledej u zařízení, která jsou označená jako Výchozí shodu s tím, co máš ve Správci zařízení.
- Pokud najdeš shodu, gratuluji, našel jsi svou zvukovou kartu.
- Jakmile už jsi ji našel, klikni na ni ve Správci zařízení pravým > vyber Aktualizovat software ovladače... a řiď se pokyny na obrazovce.
- Po dokončení pro jistotu restartuj PC
- V případě, že by ten nový ovladač dělal potíže, otevři si Správce zařízení > najdi si tam svou zvukovou kartu > klikni na ni pravým, dej Vlastnosti > Nahoře klikni na Ovladač a vyber Vrátit změny ovladače...

-
Dobrý den robil som to nefunguje uš to nebudem robit lebo sa mi to pokazilo a ked si zapnem seba akože som sa počul na counter strike mi to stale laguje a ked si vypnem seba tak nepočujem sa csku ani na skype lebo som to pokazil a P.S:Budem mat nový komp | Dakujem za pomoc
Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Robil som to podľa bodou ako to mám urobit a nešlo to uš to tak nechajme sa mi to pokazilo a budem mat novy komp a ešte prosim stym to pomoc
Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Moje sluchátka sa volaju: Genius HS-200C Teraz asi tak así
Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Nie nie toto je fakt spravné toto su spravné sluchátka
MENO: Genius HS-02B (TO SU SPRAVNE
)

Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Useles a ten prikaz kde mám dat pôjdem steam library pravym kliknem na cs 1.6 Propreties a tam dam SET LAUNCH OPTIONS A TEN PRIKAZ TAM VLOŽIM?
Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Ten příkaz dáš do konzole. Dáš je tam po jednom (tedy řádek po řádku).
Dál pak zkus ty sluchátka (mikrofon) zapojit do jiného PC pokud možno, a tam je otestovat ve windows, jak jsem psal výše
Dál pak zkus ty sluchátka (mikrofon) zapojit do jiného PC pokud možno, a tam je otestovat ve windows, jak jsem psal výše

-
Ano to som skúšal všetko dat do konzole nešlo to iba tak pochvylke sa to dobre rozprava a zase lagy Btw.... Druhy PC budem mat na vysvečenie. A vštko som skúšal podľa návodu
Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Tak jsem se podíval na ty tvoje sluchátka. Stojí okolo 90 Kč, takže by problém čistě teoreticky mohl být v nich (přece jen za tu cenu nemůžeš čekat zázraky).
Takže zajdi ke kamarádovi, vezmi si s sebou ty sluchátka a otestuj je u něj
Takže zajdi ke kamarádovi, vezmi si s sebou ty sluchátka a otestuj je u něj

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2