• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: FUN UPDATE 2016
deXTerko píše:to fakt? takze tebe ide o kvantitu a nie o kvalitu?
Zrovna na fun serverech bych kvalitu nehledal. Když přijdu na server a párkrát někoho zabiju, tak mi hned píšou ať vypnu wh, ab a snad celý počítač (samozřejmě že mám multihack

-
FragONE - Sponzor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
fragONE píše:deXTerko píše:to fakt? takze tebe ide o kvantitu a nie o kvalitu?
Zrovna na fun serverech bych kvalitu nehledal. Když přijdu na server a párkrát někoho zabiju, tak mi hned píšou ať vypnu wh, ab a snad celý počítač (samozřejmě že mám multihack). Vím, že ty jsi jeden z těch lepších hráčů kteří tam hrají a také vím, že flash do hry jako takové prostě patří. Ale fun mod je úprava základní hry a na ty malé mapy se prostě flashe nehodí. Zkus to už pochopit
FragONE, on je nepochopiteľné decko, tým jeho detinským a deckým rozumčekom to len tak nepochopí... Sa nevidím keď ho hráči volajú Trolom

deXTerko: jasné že ide o kvantitu než o kvalitu (ohľadom hráčov), sám by si tam ani nehral, keby tam neboli hráči...
PS: http://www.imgup.cz/image/fqC - ako hráč deXTerko využíva dlhodobo bug Galilea (vote) a zneužíva to vo svojho prospech, tým by som ho chcel nahlásiť rovno odtiaľto kvázi

PS #2: Poprosil by som nechať môj príspevok, keby bol vhodný pre zmazanie, pretože bol by som rád, keby si to prečítal náš "milovaný" hráč deXTerko.
-
gump497 - Zkušený
haters gonna hate
z takych jak si ty si tazku hlavu nerobim. utapaj sa dalej v zavistlivosti
cmuk

-
deXTerko - Zkušený
gump497 píše:on je nepochopiteľné decko, tým jeho detinským a deckým rozumčekom to len tak nepochopí... Sa nevidím keď ho hráči volajú Troloma on sa stále hrá na večného skillerka
nainvný rozumček...
okay

-
deXTerko - Zkušený
deXTerko píše:haters gonna hatez takych jak si ty si tazku hlavu nerobim. utapaj sa dalej v zavistlivosti
cmuk
Dobre, budiš, to s tou hlavou ma už absolútne nezaujíma

-
gump497 - Zkušený
ak mas potrebu si nieco dokazovat tak to rob cez PM a nerob tu plecia pred vsetkymi. alebo sa proste zober von lebo je pekne a tie nervy z cska tam vyvetraj
-
deXTerko - Zkušený
deXTerko píše:ak mas potrebu si nieco dokazovat tak to rob cez PM a nerob tu plecia pred vsetkymi. alebo sa proste zober von lebo je pekne a tie nervy z cska tam vyvetraj
Jóóóóój, ty si mi ale jaký múdry chlapček

-
gump497 - Zkušený
Zmazať flash bol fakt dobrý nápad:))) Dali ste spawnprotect len kôli poolday, flash zmazali ste kôli poolday.... lebo inde flash a spawnkill sa nevyužíval. Najbližšie celú mapu zrušíte?
-
salenotka - Kolemjdoucí
salenotka píše:Zmazať flash bol fakt dobrý nápad:))) Dali ste spawnprotect len kôli poolday, flash zmazali ste kôli poolday.... lebo inde flash a spawnkill sa nevyužíval. Najbližšie celú mapu zrušíte?
A tohle máš odkud? Pool day není jediná mapa kde se dá spawn killovat. A důvod proč je nahozen spawn protect snad psát znovu nemusím.
-
FragONE - Sponzor
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5