[Vyřešeno] Steam - mobilné číslo

Příspěvekod SamoSK » 12 kvě 2016, 17:08

Ahoj prosím pomoc :(
Ukradli mi mobil kde som mal sim kartu no ato číslo z nej som mal na steame a teraz si chcem zmenit na steame moje nové číslo ale ide to spraviť len tak že mi na moje stare číslo pošle kod ale ja ho nemám jak získať :(
SamoSK
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Steam - mobilné číslo

od Rumcajz » 12 kvě 2016, 17:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam - mobilné číslo

Příspěvekod Najsr » 12 kvě 2016, 21:18 VIP

Ahoj, zkus napsat na steam support s tím, že si ho ztratil. K tomu jim ale musíš dodat důkazy o tom, že ten steam účet opravdu patří tobě. Nevím přesně co by po tobě mohli chtít, ale pravděpodobně něco s platbama (karta, psc). No prostě se jim ozvi a oni by si měli vyžádat potřebné.
Najsr
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod BrooKlyGS » 12 kvě 2016, 21:38 VIP

Zdravím.
Při aktivaci mobilního steam guardu si obdržel kód u kterého bylo napsáno, že v případě změny steam guardu ho budeš potřebovat. Tento kód sis měl někam napsat a teď bys nemusel nic takového řešit. Existují 2 možnosti v případě, že ten kód nemáš.

Pokud nemáš na účtu hodnotné skiny a neinvestoval si do toho hodně peněz, doporučuji spíše nový steam. Bude s tím rozhodně méně starostí.

Pokud máš na účtu drahé skiny, popřípadě vysoký rank na CS:GO, jak tu už kolega psal, napiš na steam support a zkus jestli to nepůjde obejít pomocí důkazů z plateb a dalších, které by ti v tom mohli býti nápomocné :)

No a pak poslední možnost. Zajdi na policii a zkus ten mobil najít :D :)
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod zima » 13 kvě 2016, 07:29

Ono nejde o mobil ale o SIM kartu. Na SIM kartu je viazane každé tel. č. Mno a pokiaľ viem tak každý mobilný operátor vie vymeniť SIM kartu (už len z dôvodu veľkosti/formátu) a samozrejme tým sa tel. č. NEMENÍ. (pôvodné tel. č. sa priradí k novej SIM)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy