• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Steam - mobilné číslo
Ahoj prosím pomoc 
Ukradli mi mobil kde som mal sim kartu no ato číslo z nej som mal na steame a teraz si chcem zmenit na steame moje nové číslo ale ide to spraviť len tak že mi na moje stare číslo pošle kod ale ja ho nemám jak získať

Ukradli mi mobil kde som mal sim kartu no ato číslo z nej som mal na steame a teraz si chcem zmenit na steame moje nové číslo ale ide to spraviť len tak že mi na moje stare číslo pošle kod ale ja ho nemám jak získať

-
SamoSK - Pokročilý
[Vyřešeno] Steam - mobilné číslo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam - mobilné číslo
Ahoj, zkus napsat na steam support s tím, že si ho ztratil. K tomu jim ale musíš dodat důkazy o tom, že ten steam účet opravdu patří tobě. Nevím přesně co by po tobě mohli chtít, ale pravděpodobně něco s platbama (karta, psc). No prostě se jim ozvi a oni by si měli vyžádat potřebné.
-
Najsr - Profesionál
Zdravím.
Při aktivaci mobilního steam guardu si obdržel kód u kterého bylo napsáno, že v případě změny steam guardu ho budeš potřebovat. Tento kód sis měl někam napsat a teď bys nemusel nic takového řešit. Existují 2 možnosti v případě, že ten kód nemáš.
Pokud nemáš na účtu hodnotné skiny a neinvestoval si do toho hodně peněz, doporučuji spíše nový steam. Bude s tím rozhodně méně starostí.
Pokud máš na účtu drahé skiny, popřípadě vysoký rank na CS:GO, jak tu už kolega psal, napiš na steam support a zkus jestli to nepůjde obejít pomocí důkazů z plateb a dalších, které by ti v tom mohli býti nápomocné
No a pak poslední možnost. Zajdi na policii a zkus ten mobil najít

Při aktivaci mobilního steam guardu si obdržel kód u kterého bylo napsáno, že v případě změny steam guardu ho budeš potřebovat. Tento kód sis měl někam napsat a teď bys nemusel nic takového řešit. Existují 2 možnosti v případě, že ten kód nemáš.
Pokud nemáš na účtu hodnotné skiny a neinvestoval si do toho hodně peněz, doporučuji spíše nový steam. Bude s tím rozhodně méně starostí.
Pokud máš na účtu drahé skiny, popřípadě vysoký rank na CS:GO, jak tu už kolega psal, napiš na steam support a zkus jestli to nepůjde obejít pomocí důkazů z plateb a dalších, které by ti v tom mohli býti nápomocné

No a pak poslední možnost. Zajdi na policii a zkus ten mobil najít

-
BrooKlyGS - Spamer
Ono nejde o mobil ale o SIM kartu. Na SIM kartu je viazane každé tel. č. Mno a pokiaľ viem tak každý mobilný operátor vie vymeniť SIM kartu (už len z dôvodu veľkosti/formátu) a samozrejme tým sa tel. č. NEMENÍ. (pôvodné tel. č. sa priradí k novej SIM)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1