• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Názor na Jail_indiana
Dobrý den,
Rád bych chtěl zde vyjádřit svůj názor na jednu z map kterou alespoň jednou denně hraji. Je to mapa Jail_indiana.
Tato mapa dělá na serverech jeden velký problém a to ten že během normální hry, když už hráč netrpělivě čeká na další kolo, které se načítá se stane to, že mapa vyhodí ze serveru skoro polovinu hráčů, nejčastěji se to stává Dozorcům a nakonec zůstane třeba jeden možná dva či tři hráči u CT. Nevím jestli je to dobrý nápad nechávat v provozu tuto mapu, jelikož tato situace dokáže někdy pěkně naštvat. příklad: Hráč má našetřeno asi 100 bodů, které plánuje využít následující kolo na neviditelnost a sekáček, ale místo toho se dívá na obrázek Counter-Strike 1.6.
Prosil bych, aby se zde vyjádřili všichni hráči, kteří mají problém s touto mapou a v případě Administrátorů o vysvětlení proč se toto děje a mapa je stále aktivní?.
Děkuji všem čtenářům, podporovatelům tohoto názoru a češtinářům, kteří budou poukazovat na mé gramatické chyby
S Pozdravem Honzííík
Rád bych chtěl zde vyjádřit svůj názor na jednu z map kterou alespoň jednou denně hraji. Je to mapa Jail_indiana.
Tato mapa dělá na serverech jeden velký problém a to ten že během normální hry, když už hráč netrpělivě čeká na další kolo, které se načítá se stane to, že mapa vyhodí ze serveru skoro polovinu hráčů, nejčastěji se to stává Dozorcům a nakonec zůstane třeba jeden možná dva či tři hráči u CT. Nevím jestli je to dobrý nápad nechávat v provozu tuto mapu, jelikož tato situace dokáže někdy pěkně naštvat. příklad: Hráč má našetřeno asi 100 bodů, které plánuje využít následující kolo na neviditelnost a sekáček, ale místo toho se dívá na obrázek Counter-Strike 1.6.
Prosil bych, aby se zde vyjádřili všichni hráči, kteří mají problém s touto mapou a v případě Administrátorů o vysvětlení proč se toto děje a mapa je stále aktivní?.
Děkuji všem čtenářům, podporovatelům tohoto názoru a češtinářům, kteří budou poukazovat na mé gramatické chyby
S Pozdravem Honzííík
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Názor na Jail_indiana
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Názor na Jail_indiana
Ako Honzíík vraví ---> mapa pri vyššom počte hráčov nestíha a kickuje hráčov, ktorý sú potom nervózny a nadávajú na servery. Táto mapa to robila už od začiatku kedy bola zaradená do obehu, pretože asi nieje na takýto veľký počet hráčov stavaná... Neviem či sa to rieši alebo sa na to kašle, ale rád by som aby sa to vyriešilo čo najskôr.
S pozdravom GSHeaDSpY.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Dneska nás bylo na serveru asi 10 a kiclo nás to i přes to, že nás bylo málo. Rozhodně bych podpořil jakoukoliv podporu nebo i zrušení mapy, a přidat mapu jail_beach, tuto mapu má rádo hodně hráčů takže by každej měl rozhodně radost

-
Sm4iL - Zkušený
Dobrý den, tuto mapu bych určitě odstranil z provozu, protože jak bylo psáno tato mapa kickuje hodně lidí a pak já už jako hráč dané naštvané lidi uklidnit nemohu... To už pomuže pouze administrátor. Hráči nadávají na GS.cz servery a nedokážou pochopit že toto je provozná chyba MAPY. Mimochodem mapa jail_beach byla smazána ze stejných duvodu, také kickovala lidi počas hraní tak se to začlo řešit. Rozhodně + už jenom kvuli tomu že nějake autistické CT vezme auto a všechny pozabíjí jenom svou demencí ale to je mimo tohoto tématu.. Prostě souhlasím.
S pozdravem Jassy.(Marek)
S pozdravem Jassy.(Marek)
-
renekK - Kolemjdoucí
Súhlasím síce som nehral vela krát túto mapu ale asi 1 krát na tejto mape ma kicklo zo serveru pravdepodobne to bolo tým a určite bude fajn keď sa tá mapa vyradí
(nemám k tej mape ani nejaká extra vzťah takže v pohode
)

- stoker
- Kolemjdoucí
Už by se mohla hodit na všechny JB jail_indiana_v2 místo normální indiany.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
upřímě mě to taky stve sice nejsem VIP ani EVIP ale stve mně kdyz se dostanu K CT a chci dat zabavne kolo tak me to kikne

-
AngelOfDarkness - CS2 Admin
Dobrý deň.
Ako hovorí Honzík, ta mapa by sa mala zrušiť po pripadne nahradiť inou. Sami môžete vidieť, že keď je na servery viac hráčov a dá sa mapa indiana ľudia z tade odchádzajú po prvom kicku a z 20 ľudí čo tam bolo ostane možno tak 8 (Aj to len ty čo majú pevné nervy
). Niekto sa teší z bodov alebo to že sa dostal k CT a zrazu ho kickne. Potom sú zbytočné "dementné" reči že GS ma dobugované JB servery apod. pri tom je to len o jednej mape. Bol by som rád keby sa tohoto návrhu niekto chytí a spraví stým niečo. Osobne by som bol pre jail_indiana_v2 jak už poznamenal aj Viktor.
s pozdravom Aveeth
Ako hovorí Honzík, ta mapa by sa mala zrušiť po pripadne nahradiť inou. Sami môžete vidieť, že keď je na servery viac hráčov a dá sa mapa indiana ľudia z tade odchádzajú po prvom kicku a z 20 ľudí čo tam bolo ostane možno tak 8 (Aj to len ty čo majú pevné nervy

s pozdravom Aveeth

"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

-
Aveeth - Pokročilý
- Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou
Ako písal Honzíík stáva sa to furt keď je táto mapa bolo by dobré ju dať preč alebo aspoň ju opraviť aby nevyhadzovala ludí.
-
1fieryphoenix1 - Kolemjdoucí
Jako jeden z mnoha i já se přikláním k odebrání této mapy. Jelikož na GS hraju Jail docela dlouho tak si pamatuji na mapy jako třeba jail_west to byla mapa jak se patří ! Takže prosím o to kdyby jste tuto mapu odstranili a nahradili jinačí a třeba novější mapou.
- S pozdravem Malý Ganjik
I'm back and stronger than before.
Maly Ganjik ^_^
Za mladých let postrach JB8 
*[BoSs]* klan -> lásky moje
Moc se omlouvám všem hráčům, adminům, hlsa, akademikům za své chování v minulosti. Jsem zpět, protože to chci napravit.
Maly Ganjik ^_^

Moc se omlouvám všem hráčům, adminům, hlsa, akademikům za své chování v minulosti. Jsem zpět, protože to chci napravit.
-
MalyGanjik - Amatér
MalyGanjik píše:Jako jeden z mnoha i já se přikláním k odebrání této mapy. Jelikož na GS hraju Jail docela dlouho tak si pamatuji na mapy jako třeba jail_west to byla mapa jak se patří ! Takže prosím o to kdyby jste tuto mapu odstranili a nahradili jinačí a třeba novější mapou.
jail_west byla dobrá mapa, ale dá se tam bugnout z cely ven na střechu, takže proto byla pravděpodobně zrušena

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ViktorOnlyJB píše:MalyGanjik píše:Jako jeden z mnoha i já se přikláním k odebrání této mapy. Jelikož na GS hraju Jail docela dlouho tak si pamatuji na mapy jako třeba jail_west to byla mapa jak se patří ! Takže prosím o to kdyby jste tuto mapu odstranili a nahradili jinačí a třeba novější mapou.
jail_west byla dobrá mapa, ale dá se tam bugnout z cely ven na střechu, takže proto byla pravděpodobně zrušena
Pořád lepší než když vás mapa kickne když máte 200 bodů.
I'm back and stronger than before.
Maly Ganjik ^_^
Za mladých let postrach JB8 
Maly Ganjik ^_^

-
MalyGanjik - Amatér
Už toho mám až po krk
Dnes jsem si na této mapě znovu šetřil na neviditelnost, jakmile se mi to podařilo znovu mne to vyhodilo, to vážně není v pořádku.
S pozdravem Honzííík
Dnes jsem si na této mapě znovu šetřil na neviditelnost, jakmile se mi to podařilo znovu mne to vyhodilo, to vážně není v pořádku.
S pozdravem Honzííík
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Honziiik13 píše:Už toho mám až po krk
S pozdravem Honzííík
Už jsem viděl jail_indianu_v2 na více JB

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Ano viděl jsem a říkal jsem si, že ta moje stížnost asi zabrala.
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2