• Stránka 1 z 1
tam kam admin nedosáhne :D
Ukázka toho když na serveru není admin
D berte to jako srandu
https://www.youtube.com/watch?v=ETWULCjlGGc

-
sWet12386 - Amatér
tam kam admin nedosáhne :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: tam kam admin nedosáhne :D
Dokonalost sama
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
srandu? Co je na tom srandovního? permu bych ti dal
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:srandu? Co je na tom srandovního? permu bych ti dal
Okay no

-
sWet12386 - Amatér
Nabudúce by bolo lepšie asi zavolať admina ako to natáčať lebo je to fakt cancer a keby vtedy admina zavoláš nech príde robiť poriadok tak si myslím že by to bolo prospešnejšie. 

Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
NeznamySK píše:Nabudúce by bolo lepšie asi zavolať admina ako to natáčať lebo je to fakt cancer a keby vtedy admina zavoláš nech príde robiť poriadok tak si myslím že by to bolo prospešnejšie.
Rád bych admina zavolal ale je těžké zavolat admina když žádného nemám online

-
sWet12386 - Amatér
Video je dělané pro pobavení 

-
sWet12386 - Amatér
Tak aktivní jsem vcelku dost a když né přímo na CSku tak alespoň na steamu. Nebyl by takový problém mi napsat, když už mě máš přidaného. Co si o nás teď Dwandy bude myslet když vidí tohle? Snažím se přidávat si co nejvíce lidí, aby jste mi mohli kdykoliv napsat pokud se na serveru bude něco takového dít. Pak když vidím tohle tak s údivem koukám, proč nikdo nezavolal Admina.
Zkus to podle vzoru do porušení pravidel a třeba ti to uznáme jako důkaz i na tom YouTube. Samozřejmě bez střihů. Chování těch lidí na videu je fakt vhodné na léčení a né na naše servery...
Zkus to podle vzoru do porušení pravidel a třeba ti to uznáme jako důkaz i na tom YouTube. Samozřejmě bez střihů. Chování těch lidí na videu je fakt vhodné na léčení a né na naše servery...

-
BrooKlyGS - Spamer
BrooKly33 píše:Tak aktivní jsem vcelku dost a když né přímo na CSku tak alespoň na steamu. Nebyl by takový problém mi napsat, když už mě máš přidaného. Co si o nás teď Dwandy bude myslet když vidí tohle? Snažím se přidávat si co nejvíce lidí, aby jste mi mohli kdykoliv napsat pokud se na serveru bude něco takového dít. Pak když vidím tohle tak s údivem koukám, proč nikdo nezavolal Admina.
Natáčeno v době kdy jsem zapl JB asi po 6 měsících cca po 5 dnech hraní v tu dobu jsem neměl nikoho přidaného

-
sWet12386 - Amatér
sWet12386 píše:BrooKly33 píše:Tohle se děje na každém serveru tomu nezabránítedá se to pouze omezit to by na každém serveru musel být aspoň jeden admin což nejde
Komunitu si tvoříte vy a pokud budete toto tolerovat a nijak neřešit, nikdy nepoznáte o čem vlastně JB je.. Strašně jednoduchá věc je zavolat Admina na server popřípadně si ho přidat. Znovu sem házím pro ostatní svůj steam a kdo chce tak si mě přidejte. Pokud, ale budete přihlížet na někoho kdo se neumí chovat a nerespektuje základní pravidla Jailbreaku pak jste stejní blbci jak on.
Pochybuji, že je to na každém serveru stejné když není přítomen Admin. Je pravda, že aktivních Administrátorů CS:GO JB sekce je opravdu málo, až mi to přijde smutné. Každopádně nemůžeme v takovém počtu neustále hlídat všech 9 serverů. Většinou pokryjeme tak 3 servery(ve stejnou chvíli jsou na 3 serverech 3 admini), ale více prostě nezvládáme. Musíte nám trošku pomoct a na ty servery nás v takových případech volat.
Denně mi 10 lidí píše, že mám přijít tam a tam, protože tam je člověk kterej si honí EGO na Multifreekilech. Přijdu, zabanuju a je vyřešeno.
PS: Nikdo po vás nechce, aby jste museli "složitě" nahlašovat do PP na fóru, ale jen nám napsali krátkou zprávu kam máme příjít a proč!
Můj steam - http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... 1465671074

-
BrooKlyGS - Spamer
Dobře od teď vždy píšu pokud budeš online 

-
sWet12386 - Amatér
• Stránka 1 z 1