Ukažte ostatním svá zajímavá herní videa!

tam kam admin nedosáhne :D

Příspěvekod sWet12386 » 11 čer 2016, 11:56

Ukázka toho když na serveru není admin :DD berte to jako srandu :) :D https://www.youtube.com/watch?v=ETWULCjlGGc
sWet12386
Amatér
Amatér

tam kam admin nedosáhne :D

od Rumcajz » 11 čer 2016, 11:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: tam kam admin nedosáhne :D

Příspěvekod Soliii7 » 11 čer 2016, 17:07

Dokonalost sama
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Příspěvekod sWet12386 » 11 čer 2016, 18:43

Děkuji :D :lol:
sWet12386
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dwandy » 11 čer 2016, 18:56 VIP

srandu? Co je na tom srandovního? permu bych ti dal
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod sWet12386 » 11 čer 2016, 19:45

Dwandy píše:srandu? Co je na tom srandovního? permu bych ti dal

Okay no :D Nevím jestli to myslíš seriózně pokud ano tak je mi to líto :) Je to myšlené pro pobavení :)
sWet12386
Amatér
Amatér

Příspěvekod Lubou » 11 čer 2016, 19:58 VIP

Nabudúce by bolo lepšie asi zavolať admina ako to natáčať lebo je to fakt cancer a keby vtedy admina zavoláš nech príde robiť poriadok tak si myslím že by to bolo prospešnejšie. ;)
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
Lubou
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod sWet12386 » 11 čer 2016, 20:02

NeznamySK píše:Nabudúce by bolo lepšie asi zavolať admina ako to natáčať lebo je to fakt cancer a keby vtedy admina zavoláš nech príde robiť poriadok tak si myslím že by to bolo prospešnejšie. ;)

Rád bych admina zavolal ale je těžké zavolat admina když žádného nemám online :) Vždy píšu ať někdo zavolá admina a jedno z toho co jsem natáčel bylo dost pozdě v noci ale nevím které :) Máte to na videu tak máte důkaz na to je zabanovat třeba toho co dal ten MFK :)
sWet12386
Amatér
Amatér

Příspěvekod sWet12386 » 11 čer 2016, 20:07

Video je dělané pro pobavení :)
sWet12386
Amatér
Amatér

Příspěvekod BrooKlyGS » 11 čer 2016, 20:52 VIP

Tak aktivní jsem vcelku dost a když né přímo na CSku tak alespoň na steamu. Nebyl by takový problém mi napsat, když už mě máš přidaného. Co si o nás teď Dwandy bude myslet když vidí tohle? Snažím se přidávat si co nejvíce lidí, aby jste mi mohli kdykoliv napsat pokud se na serveru bude něco takového dít. Pak když vidím tohle tak s údivem koukám, proč nikdo nezavolal Admina.

Zkus to podle vzoru do porušení pravidel a třeba ti to uznáme jako důkaz i na tom YouTube. Samozřejmě bez střihů. Chování těch lidí na videu je fakt vhodné na léčení a né na naše servery...
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod sWet12386 » 11 čer 2016, 20:57

BrooKly33 píše:Tak aktivní jsem vcelku dost a když né přímo na CSku tak alespoň na steamu. Nebyl by takový problém mi napsat, když už mě máš přidaného. Co si o nás teď Dwandy bude myslet když vidí tohle? Snažím se přidávat si co nejvíce lidí, aby jste mi mohli kdykoliv napsat pokud se na serveru bude něco takového dít. Pak když vidím tohle tak s údivem koukám, proč nikdo nezavolal Admina.

Zkus to podle vzoru do porušení pravidel a třeba ti to uznáme jako důkaz i na tom YouTube. Samozřejmě bez střihů. Chování těch lidí na videu je fakt vhodné na léčení a né na naše servery...

Natáčeno v době kdy jsem zapl JB asi po 6 měsících cca po 5 dnech hraní v tu dobu jsem neměl nikoho přidaného :) nevím jak vám to mám hodit bez střihů když je to sestřih asi z 1,5H a nemám to v demu mám to jen nahrané přes shadowplay. Tohle se děje na každém serveru tomu nezabráníte :) dá se to pouze omezit to by na každém serveru musel být aspoň jeden admin což nejde :D
sWet12386
Amatér
Amatér

Příspěvekod BrooKlyGS » 11 čer 2016, 21:13 VIP

sWet12386 píše:
BrooKly33 píše:Tohle se děje na každém serveru tomu nezabráníte :) dá se to pouze omezit to by na každém serveru musel být aspoň jeden admin což nejde :D

Komunitu si tvoříte vy a pokud budete toto tolerovat a nijak neřešit, nikdy nepoznáte o čem vlastně JB je.. Strašně jednoduchá věc je zavolat Admina na server popřípadně si ho přidat. Znovu sem házím pro ostatní svůj steam a kdo chce tak si mě přidejte. Pokud, ale budete přihlížet na někoho kdo se neumí chovat a nerespektuje základní pravidla Jailbreaku pak jste stejní blbci jak on.

Pochybuji, že je to na každém serveru stejné když není přítomen Admin. Je pravda, že aktivních Administrátorů CS:GO JB sekce je opravdu málo, až mi to přijde smutné. Každopádně nemůžeme v takovém počtu neustále hlídat všech 9 serverů. Většinou pokryjeme tak 3 servery(ve stejnou chvíli jsou na 3 serverech 3 admini), ale více prostě nezvládáme. Musíte nám trošku pomoct a na ty servery nás v takových případech volat.

Denně mi 10 lidí píše, že mám přijít tam a tam, protože tam je člověk kterej si honí EGO na Multifreekilech. Přijdu, zabanuju a je vyřešeno.

PS: Nikdo po vás nechce, aby jste museli "složitě" nahlašovat do PP na fóru, ale jen nám napsali krátkou zprávu kam máme příjít a proč!

Můj steam - http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... 1465671074
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod sWet12386 » 11 čer 2016, 21:57

Dobře od teď vždy píšu pokud budeš online :)
sWet12386
Amatér
Amatér

Zpět na Videa od hráčů