Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o Práva JB4/Manko

Příspěvekod Manko12 » 12 črc 2016, 18:12

Název Sekce ve které bych chtěl práva: JailBreak/Jailbreak 4/Manko

Zdravím všechny kteří si toto čtou a rád bych tímto požádal o práva na Jailbreak Serverech

Nick ve hře: Manko

Nick na Foru: Manko12

Profil na fore: ucp.php

Věk: 16 let ( za 2 měsíce 17 let)

Steam Nick: Forex http://steamcommunity.com/profiles/76561198123875419/

Steam ID: STEAM_0:1:81804845

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=990406

Nějaké bany nebo prohřešky na Gamesites nebo jinde: Samozřejmě když sme snad všichni začínali hrát tak nikdo neuměl tak nějak pravidla takže tak 4 roky zpět tam jsou nějaké bany za MFK ze kterých jsem si hodně toho vzal

Něco o mě: Moje jméno je Martin je mi 16 let studuji Střední Zdravotnickou a vyšší odbornou školu zdravotnickou v Karlových Varech v oboru LAS (Laboratorní Asistent) kromě hraní Counter-Striku samozřejmě hraji i jiné hry např. League of Legends, World of Warcraft, CS:GO apod. rád sportuji jezdím na kole a 5 let jsem dělal závodně plavání dostal jsem se i na Mistrovství České republiky kde sem skončil na 2. místě rád se podívám na nějaké filmy moje nejoblíbenější žánry jsou Horror, Sci-fi, Fantasy

Proč Chci na GS adminovat: Je to hlavně z toho důvodu že na serverech Jailbreaku se tvoří nebo je vytvořena taková komunita lidí prostě kteří neustále dávají Freekilly a nejsou vůbec za to potrestaný když mam možnost tak všechno hned hlásím adminovi zároveň je to taktéž z toho důvodu, že mam v poslední době obrovské množství času, a taky se snažím pomáhat druhým hráčům, když např. neví jestli nějaká oblast je CT zona nebo ne a hlavně myslím, že tato práce by mne mohla bavit

Já vám děkuji za přečtení a očekávám brzy výsledek sem připraven na jakékkoliv rozhodnutí

s pozdravem
Manko
Manko12
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] Žádost o Práva JB4/Manko

od Rumcajz » 12 črc 2016, 18:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Práva JB4/Manko

Příspěvekod BlaHi98 » 12 črc 2016, 18:22

Zdravím, tento člověk mě velmi zaujal z jednoho prostého důvodu:) Na Jailbreaku toho hodně umí, je velmi aktivní, nenadává, radí a je to fakt dobrej borec, kterého uznávám:) přeji ti ať se ti splní to co chceš, za mě máš velký +.
Bodů v akademii 0 Obrázek
Obrázek
BlaHi98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 črc 2016, 22:34

Přihlas se do akademie.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Manko12 » 13 črc 2016, 10:00

Ok Děkuju už mi tam visí přihláška :)
Manko12
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů